Şimdi Ara

Otoban Katili Gavur Araçlar..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
49
Cevap
0
Favori
1.463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ağustosun gelmesiyle otobanlar gurbetçi dolu özellikle 5 10 araba konvoy halinde öbek öbek otobana yayılan bu grup genelde Türkiyede bulunmayan e200 ve 5.20 stationlarla yolu katletmekte. 100 km üzerine çıkmayan bu grup yol vermemektede ısrarcı. Herzaman buna devam etcekmi bunlar....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Onu bilmem de bu konular devam edecek mi ?

Bıktık aga gurbetçi konularını görmekten. Gelince adamlar özüne dönüp ortama ayak uyduruyor hepsi bu.

• Yurdışından gelen yurdum insanı hâlâ Türkiye'yi eski Türkiye sanıyor.

Trafik kurallarına hiç uymuyor.

Hız, sinyal, ışıklara uyma vb. yok gibi.

Umarım genelleme olmaz.
  • Hepimizin gurbette ailesi var evet . Ama çok göze batıyolar

• Aksaray'da çok fazla gurbetçi var ama yol vermeyeni denk gelmedi hiç bize.

Birde amcalarımız alman grand tourerları için "gavur ne fena gidiyor" tabiri geldi aklıma

• 1960ta avrupaya gitmiş adam 2014te hala türkiyedeki medeniyet seviyesini aynı sanıyor. Kural yok kanun yok her şey gelişigüzel zannediliyor. Bir de aynı düşünceyle tam ters biçimde hareket eden tanıdıklarımız var. Yani burası Türkiye kural yok trafik tehlikeli diye hiç araç kullanmayan akrabalarımız var. Ulan madem medeniyet gördün burda da ayarını kaçırma adam gibi bin arabanı kullan. Ne kullanınca hanzoluk yap ne de araba kullanmaktan tamamen vazgeç her şey normal olacak zaten o zaman.

• umutsirvan kullanıcısına yanıt
    1400 km Karaman'a gittim geldim, 300 km İstanbul'a gittim geldim daha dün Bolunun Aladağ yaylasına gittim geldim o da 300 km bir ton gurbetçiyle karşılaştım ama hiç kurallara uymayana rastlamadım, bir furyadır gidiyor gurbetçiler öyle gurbetçiler böyle bence gurbetçiler de bir sıkıntı yok. sıkıntı forumda dikkat çekmek isteyip yalandan gurbetçileri ağzına sakız edenlerde.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yolda denk geldiklerim genelde hız sınırlarına uyuyorlar, sinyal veriyorlar, sonuçta bu adamlar kuralların daha titiz uygulandığı yerlerde araç sürüyorlar.
    buraya gelip birdenbire orman kurallarına uyum sağlamaları anormal olurdu...

dikkatimi çeken tek sıkıntı yolları bilmiyorlar..
    her yol ayrımında iyice yavaşlıyorlar, araçlardan kafalar uzanıyor tabelalar dikkatlice inceleniyor vs vs
  • quote:

Orijinalden alıntı: mutluakbulut

1400 km Karaman'a gittim geldim, 300 km İstanbul'a gittim geldim daha dün Bolunun Aladağ yaylasına gittim geldim o da 300 km bir ton gurbetçiyle karşılaştım ama hiç kurallara uymayana rastlamadım, bir furyadır gidiyor gurbetçiler öyle gurbetçiler böyle bence gurbetçiler de bir sıkıntı yok. sıkıntı forumda dikkat çekmek isteyip yalandan gurbetçileri ağzına sakız edenlerde.

İçlerinde uymayana rastladım ama orana vursak biz daha az kurallara uyuyoruz.

• quote:

+1903 aracımla 2 haftada 2700 km yol yaptım bir sürü gurbetçiye denk geldim hiç sıkıntı yaşamadım çok şükür. Hatta Altınoluk girişinde kuş serisi kullanan kavasın biri çok tehlikeli şekilde makas atmaya çalıştı gurbetçinin birisi ustalıkla savuşturdu kazayı takdir ettim.
  • aynen yaa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: umutsirvan

Onu bilmem de bu konular devam edecek mi ?

Bıktık aga gurbetçi konularını görmekten. Gelince adamlar özüne dönüp ortama ayak uyduruyor hepsi bu.

+9

Aynen sürekli gurbetçi konuları. ki ben katılmıyorum dediklerinize buradaki insanlardan iyi kullanıyorlar. en azından sinyal veriyorlar, hız sınırına genel olarak uyuyorlar. Kırmızı ışıklara uyuyorlar ama arabaları iyi olduğu için göze batıyorlar. ve çekememezlik var diye düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: pcexpertt

quote:

+9

Aynen sürekli gurbetçi konuları. ki ben katılmıyorum dediklerinize buradaki insanlardan iyi kullanıyorlar. en azından sinyal veriyorlar, hız sınırına genel olarak uyuyorlar. Kırmızı ışıklara uyuyorlar ama arabaları iyi olduğu için göze batıyorlar. ve çekememezlik var diye düşünüyorum

Geçenlerde şöyle bir araca denk geldim.

C220 cdi gurbetçi aracı. Rampada kalkış yaptı asfalta resmen kurum bıraktı. Öyle bir siyah duman yok yani. Sim siyah oldu gri asfalt.

Hepsi masum değil bu adamların ama.

• İşe gidip gelirken İstanbul-Edirne otobanını kullanıyorum, dolayısı ile her gün bol bol yabancı plakalı araç mevcut güzergahımda.

Göze batan bir harekete rastlamadım henüz, soldan hızlı geliyorsam sellektöre bile gerek kalmadan sinyalini yakıp çekiliyorlar sağa, bizim sürücüler gibi ayna özürlü ya da sol şerit meraklısı değiller, takip ediyorlar trafiği.

Tabi siz sollamaya çıkmış adamın arkasından sellektör yapan tiplerdenseniz bilemem, çünkü genelde biraz yavaş sürüyorlar. Fakat hızı ne olursa olsun bir araç sollamaya çıkmış ise sollamasını bitirene kadar bekleyeceksin, kural da budur. Zaten sollamayı yaptıktan sonra arkada sizi görünce hemen çekiliyorlar yine sağ şeride.

Bu yüzden yabancı plakalılar katletti trafiği söylemleri bana da hikaye gibi geliyor, bu güne kadar saçma bir hareket yapanı görmedim, saçma hareketler TR plakalarda bol bol görülüyor.

• quote:

Katılmamak elde değil. Ankara-Ordu yaptım yol boyu özellikle dikkat ettim bırakın trafiği katletmeyi çoğu yurdum şöferinden iyi sürüyorlardı. Kullandıkları arabaya göre ne aşırı hız vardı ne saçma sapan hareketler.

Acaba b sınıfı arabaya yıllarca para biriktirip 50k para verdiğimiz için adamların kullandığı arabayı çekemiyo olabilirmiyiz? Lafa gelince herkes daha çok versin diyor ama sanki hal ve hareketler tam aksi. Sadece bi tahmin diyelim.

• Bence bu pervasız sürüş yapan yabancı plakalı araçları bizim yurdum insanı kullanıyor...Akrabası, eşi, dostu vs gelmiştir o araçla...Burada da belki meraktan, belki yolları daha iyi bilir gibisinden bir itimattan araçlar bu kişilere teslim ediliyor...Sonuç ortada...Geçenlerde de yine böyle bir konuda sürücü Ankaralı çıkmıştı yanlış hatırlamıyorsam...
  • Geçen cuma antalyaya geldim, perşembe çeşmeye geçiyorum, yolda gelirken 8 10 tane gurbetçi gördüm adamlar efendi efendi 90 - 100km hızla gidiyorlardı.. Hatta D plakalı kırmızı bir 1.25d F21 ile arkalı önlü 100km kadar gittik..

• quote:

Orijinalden alıntı: Aydoğan*

Yurdışından gelen yurdum insanı hâlâ Türkiye'yi eski Türkiye sanıyor.

Trafik kurallarına hiç uymuyor.

Hız, sinyal, ışıklara uyma vb. yok gibi.

Umarım genelleme olmaz.

İyiniyetine saygılıyım ama trafikte "eski Türkiye" aynen devam etmiyor mu sence?
  • quote:

Burasi forum isteyen istediği paylasimi yapar,istemeyen konuya girmez yorumda yapmaz iyi forumlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HoLY.oNE

quote:

Burasi forum isteyen istediği paylasimi yapar,istemeyen konuya girmez yorumda yapmaz iyi forumlar

Sağol bilgilendirdigin için.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.