Bildirim
oto teyp bağlantısı için yardım!!!
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
İso soketler standarttır,sonradan müdahele olmadıysa direk uyar, ve çalışır
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: porsche911turbo
İso soketler standarttır,sonradan müdahele olmadıysa direk uyar, ve çalışır
yeni teyp çıkışları sadece kablo socket yok malesef. yeni yetp çıkış kablolarının resminide yükledim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mikeee -- 8 Ocak 2015; 20:14:31 > -
Ya uğraşma 20 lira ver yapsınlar, tecrübe ile sabit bu işlerde acemi isen yanlış bağlarsan teyp gider, sigorta atar sigorta yerini ararken bi yer kırılır bozulur durduk yere gerilirsin, sen bağlama, ben gene ne merak edrsen cevaplıyayım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İki çıkışa sağdece iki hoparlör bağlanması güvenli açısından iyi olur,,, bağlantıda önceden elektrik klemensi kullanmaları iyi olmuş.
Şimdi size sırayla yazıyorum;
Öncelikle 4 hoparlör varmı araçta ve hangi 2 hoparlörü kullanmak istiyorsunuz onu belirleyin,,
Kabloyu kesmek istemiyorsanız üzerini 3mm kadar sıyırın.
Yeni teypteki Sarı kabloyu sarıya bağlayın.
Yeni teypteki kırmızı kabloyu kırmızıya bağlayın.
Yeni teypteki siyah kabloyu, 1 kablo daha ek alarak (hoparlör için lazım) siyaha bağlayın.
Hoparlör soketinin hepsi klemense bağlı ise,, çıkartın,,, kalem pil ile hangisinden ses geliyorsa değirip bakın. kalem pil ile ses aldığınız istediğiniz 2 hoparlörün,, 1 er kablosunu birleştirin ve önceki siyah kabloya bağlayın.. sağ ve sol hoparlörlerden kalan 1 er uçları ise ayrı ayrı mavi (sol),, yeşil (sağ) olarak bağlayın.. Yalnız,, yeni teybi değiştirme imkanınız varsa üst model ile değiştirin,, ben yeni teyp almıştım,, sağdece rem kablosu uyuşmadı,, araçta anfi olmadığı için, tekrar bağlanacak şekilde kestim.. diğerleri tam uyum sağladı.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Emin-Firtina
İki çıkışa sağdece iki hoparlör bağlanması güvenli açısından iyi olur,,, bağlantıda önceden elektrik klemensi kullanmaları iyi olmuş.
Şimdi size sırayla yazıyorum;
Öncelikle 4 hoparlör varmı araçta ve hangi 2 hoparlörü kullanmak istiyorsunuz onu belirleyin,,
Kabloyu kesmek istemiyorsanız üzerini 3mm kadar sıyırın.
Yeni teypteki Sarı kabloyu sarıya bağlayın.
Yeni teypteki kırmızı kabloyu kırmızıya bağlayın.
Yeni teypteki siyah kabloyu, 1 kablo daha ek alarak (hoparlör için lazım) siyaha bağlayın.
Hoparlör soketinin hepsi klemense bağlı ise,, çıkartın,,, kalem pil ile hangisinden ses geliyorsa değirip bakın. kalem pil ile ses aldığınız istediğiniz 2 hoparlörün,, 1 er kablosunu birleştirin ve önceki siyah kabloya bağlayın.. sağ ve sol hoparlörlerden kalan 1 er uçları ise ayrı ayrı mavi (sol),, yeşil (sağ) olarak bağlayın.. Yalnız,, yeni teybi değiştirme imkanınız varsa üst model ile değiştirin,, ben yeni teyp almıştım,, sağdece rem kablosu uyuşmadı,, araçta anfi olmadığı için, tekrar bağlanacak şekilde kestim.. diğerleri tam uyum sağladı.
Cok sagolasin tesekkurler...
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X