Şimdi Ara

Oto Sektörü:Maçın sonuna geldik, Ekim'de satışlar %72 Azaldı, Ötv İndirimi Talep Ediyoruz! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
178
Cevap
1
Favori
13.140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
24 oy
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bence artık avrupadan ikinci el araç ithaline izin verilsin.Zaten bu fiyatlarla kimse sıfır araba alamıyor bari millet ikinci el arabaya doysun.

Oto Sektörü:Maçın sonuna geldik, Ekim'de satışlar %72 Azaldı, Ötv İndirimi Talep Ediyoruz!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: karmakan

Umarım golf 400 bin lira olur. Bu millet akıllanmaz. Faizler düşşün almaya başlarlar hemen.
    Forumda birisi benim golf değerine her yıl bilmem kaç bin TL koyuyor, ben çok memnunum diyordu. Bence otomobil falan bu millete fazla. Çok fazla geri zekalı insan var.

3 vakit sonra markalar birer ikişer ülkeden çekildiği zaman "Nereye" demeyin

Merak ettiğiniz araçlardan ziyade A ve B segmenti araçlar geldiği zaman hayıflanmayın

Binlerce insan işleri azalıp, üretimleri yavaşlayıp, çekleri geri döndüğünde de üzülmeyin tamam mı?

Nasıl bir zihniyet sizinkisi bilmiyorum ama otomotiv sektörü çöktüğü zaman ciddi sıkıntıları olacaktır. Şu anda devlet kazanamıyor. Düşündüğü, öngördüğü vergiyi alamıyor. Hiç mi Simcity felan oynamadınız siz (basitten gittim)

Devam edin hor görmeye, kusur kininizi.

Not: Otomotiv sektörü ile alakam yoktur.

Orijinalden alıntı: Başpiskopos

Otomotiv sektörüne İndirim gelmezse, Kendi ayaklarına Sıkacaklar...Plazaların içleri Bom Boş durumda...MİLLET ARTIK GERÇEKTEN UYANDI, BU ACIMASIZ İNSAFSIZ FİYATLARA DİRENİYORLAR.
    Uyanmadı, bilakis AK Partiye dahada bağlandı yeni gelinin mala sarılması gibi birşey yani.

Bugün seçim olsun AK Parti %78

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

VW da halen sıra vardır..
    Asus Tuf Gaming X570 Plus // Asus Rog Strix Gaming-E WIFI2 // Ryzen 5 5600x // Ryzen 9 5900x // FSP Windale 6 // Noctua NH-D15 Chromax Black // H110i GTX // MSI 3060ti Gaming Z Trio // Gigabyte 2070 Super Gaming 3X // Crucial Ballistix DDR4 3600mhz CL16 64 Gb // WD Black SN850 1TB PCI 4.0 // Samsung 970 Evo Plus // Kingston A2000 512GB // Sabrent Rocket NVMe Heatsink // EVGA G3 750W // High Power PG-750 ATX 3.0 SM // Hp Pavillion 1440p // Kingston HyperX Alloy Elite 2 RGB // Corsair Sabre Pro Mouse // Razer DeathAdder v3 // Asus Theta 7.1 // Razer Blackshark 2.0 // Asus Essence STX II 7.1 // Sound Blaster Z // LG 65NANO866NA // BenQ Zowie XL2746S // Phanteks ENTHOO 719 // Cintiq 16 DTK-1660
  • quote:

Orijinalden alıntı: Live yourlife

Bu mesaj silindi.
    B sinifi arabanin edecegi en fazla 40.000 TL, 55.000 TL cok cok yuksek bir rakam, bu arabalara 100.000 ve uzerini veren de ya para cok ya da akil yok.

Fiyatlar arttiginda herkes benim arabam 150.000 oldu, 160.000 oldu diye seviniyordu, alim satim olmadiktan sonra isterse 500.000 olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geng -- 23 Ekim 2018; 4:15:0 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başpiskopos kullanıcısına yanıt
    Ne uyanması kardeşim millette para yok ki araba alsın. Kredi maliyetlerini aşağı çek bak millet nasıl araba alıyor hem de bu fiyatlara rağmen.

Kimin vatansever olduğunu sputnikten mi anlıyorsunuz? Zam tasarısını paylaşmak vatan hainliği mi sizin anlayışınıza göre? Anlayacağınız dilden yazayım Ayrıca sputnik Rus ve şuan Rusya ile aramız iyi yani buraya tıklamak vatan hainliği sınıfına girmiyor.

• Teoride olan kısmı evet çetrefilli, lakin fiili duruma bakıyorum! Adam avukatlık bürosu işletiyor altına q7 çekmiş! Mimarlık ofisi açmış altında Cayenne! Ne iş yaptığını kendi bile bilmeyen şirket sahibinin garajında Macan ve Cayenne duruyor. Özel eğitim kurumu müdürüne 520d çekmişler altına şirketten. Mühendis beyin altında bi bakıyorsun sıfır Ranger ertesi hafta Focus!

Bize mevzuatı anlatıyorsunuz iyi güzel, itirazımız yok, ama neden şirketler bu kadar zor olan bir işe bulaşıyor onu çözemiyoruz! Madem alım satımda bu kadar devletin vergisi algısı var da ne cür'et kar amacı güden şirketlerin Porsche, Audi, Range Rover düşkünlüğü? Bu işte bir gariplik var.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.