Şimdi Ara

OTO Klima Gazı Fiyatları Hakkında (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
66
Cevap
4
Favori
91.947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende 3 yıldır kullandığım logan araçda klimayı açtım soğutmuyor

Kışın ara sıra açın derler biz açmıyoruz ondan mı bitiyor bu gaz bilemedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sünnetçi34

Soğutmacıyız , klima gazlarını satıyoruz . Şimdi araçlara 134 gaz basılıyor ( yeni modeller 1234) . bu 134 gazlarında çeşitleri çok , peki ayrım nasıl yapılıyor? bu pahalı olan gazların kalorisi yüksek oldugu için verim olarakta iyi oluyor , marka olarakta en iyi gaz markası Chemours (eskiden Dupont adıyla geliyordu ismi değişti) , bu aralar piyasada eski isimli olan Dupont markadan baya baya sahte var yani dışı dupont ama içi düşük kalorili gazla dolu. Chemourstan sonra 2. Sırada arkema yada honeywell gelir 3. Sırada da C gaz ( bildiğiniz c harfi) olan gaz gelir . Sıralama yaparsak

1- Chemours

2- Honeywell

3- C gaz

Chemours basan zor bulursunuz , C gazda kötü değildir .

Yani en kötü ihtimal C gaz bastırın başka markalara bulaşmayın .
    Klima gazı dolu yapan bazı yerlerde Amerikan "DuPont" firmasının "Suva" diye bir gazını görüyorum bu nasıldır?

• Benim hanimin arabada klima sogutmuyor. 2014 polo arac. Gecen 1 yil icerisnde max 3000 km yapmisttir ve cogu zaman klima kullanilmamistir. Aracib kullanilmamasiyla klimanin bir ilgisi olabilir mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: alperdgal

Benim hanimin arabada klima sogutmuyor. 2014 polo arac. Gecen 1 yil icerisnde max 3000 km yapmisttir ve cogu zaman klima kullanilmamistir. Aracib kullanilmamasiyla klimanin bir ilgisi olabilir mi?
    Klima kullanılmayınca gaz dibe çöküp özelligini kaybediyor diye okumustum.2 haftada 1 kere yaz ve kış sogutmada 5 dk çalışmalıymış.

• O gaz işte hocam en iyisi o , yeni ismi chermous ama dikkat edilmeli piyasada sahtesi çok

• quote:

Orijinalden alıntı: thegreenblack

Klima kullanılmayınca gaz dibe çöküp özelligini kaybediyor diye okumustum.2 haftada 1 kere yaz ve kış sogutmada 5 dk çalışmalıymış.

Alıntıları Göster
    Klima kullanılmayınca gaz dibe çöküp yada herhangi bir şekilde özelliğini yitirmez. Klima sisteminde birbirine ekli borular var, bu ekler arasında O-ring adı verilen sızdırmazlık contaları var klimayı kullanmazsanız bu contalar kuruyup sistemden gazın kaçmasına neden olabiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sünnetçi34

O gaz işte hocam en iyisi o , yeni ismi chermous ama dikkat edilmeli piyasada sahtesi çok
    Teşekkür ederim, neyin sahtesi yok ki memlekette. İlginç olan o DuPont'un Suva markalı gazını dökme olarakda satıyotlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mbulur

Klima kullanılmayınca gaz dibe çöküp yada herhangi bir şekilde özelliğini yitirmez. Klima sisteminde birbirine ekli borular var, bu ekler arasında O-ring adı verilen sızdırmazlık contaları var klimayı kullanmazsanız bu contalar kuruyup sistemden gazın kaçmasına neden olabiliyor.

Alıntıları Göster
    Hocam o zaman contalari degismek gerekecek, servis kalin fatura cikarir heralde 😐

• alperdgal A kullanıcısına yanıt
    Klimanızda gaz kaçağı varsa ilk olarak rekorlu hortumlar sonrasında klima boruları gözden geçirilir.
  • Euromaster servislerde kampanya var,79₺ gaz dolumu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar BURSA da ikamet edenler için pazar pazarından hipodroma doğru inerken bir klimacı gördüm .

gaz ve yağ değişimi 50 tl yazıyordu.

aracı bağladılar kaçak kontrolü vs yoktu.

bilgisayarlı makineyle yağ ve gaz yenilediler klima şuan gayet iyi oldu hepsine 50 tl ödedik dükkan adını unuttum ancak az berisinde lastikçi var tavsiye ederim .

• İzmirde var mı tavsiye edebileceğiniz bir usta? özellikle 6. sanayide olursa şahane olur. (gaziemir) (100 TL)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celutska -- 13 Ağustos 2018; 17:8:18 >
  • 740gr kapasiteli araca 640 gr gaz basan usta eksik oldugunu farkedip makineyi tekrar baglayip 145 gr daha basti. 45 gr fazla basilan gaz bir sorun cikartir mi?

• gktgknk G kullanıcısına yanıt
    Sistemin durumu iyiyse sıkıntı olmaz.Basınçları normal görmeseydi geri çekerdi muhtemelen.
  • Josepth kullanıcısına yanıt
    Sistemde sorun yok adam yanlis yeri okuyup 640 bastimisti. Sogutmadan tam memnun kalmadim. Ve dogru degerin 740 gr olmasi gerektigini gordum etikette ertesi gun tekrar gittim eksik oldunu anlayinca 100 deil de 145 daha ekledi istemeyerek te olsa.. Hatta 45 de fazla basiyorim dedi. Neden yapti bilmiyorum. Umarim bozulmaz biyerleri

• R 1234 yeni nesil gaz diyorlar arkadaşlar, fiyatıda çok yüksek, diğer gazlar 150 lira ama kompresör arızası yapabilir ileride diyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BondMax -- 10 Temmuz 2019; 22:19:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BondMax

R 1234 yeni nesil gaz diyorlar arkadaşlar, fiyatıda çok yüksek, diğer gazlar 150 lira ama kompresör arızası yapabilir ileride diyorlar.
    Ben dün 2016 sportage gaz bastırdım. Eski gazı basarsak kompresöre zararverir dediler.
    Yeni gazı tam tamına 1000 tl ye bastılar. Başka bunu yaşayan var mı yada kaç paraya bastılar.

• tanıdık selamı ile sultanbeyli megane 1 gaz 120 tl boşaltıp baştan bastı
  • jubeii kullanıcısına yanıt
    100(yüz) tl mi 1000 (bin mi) sanırım fazla sıfır attınız yanlışlıkla.yüz ise iyi fiyat.suan genelde 150 tl alıyorlar. eski gazın zarar vereceğini sanmıyorum.
  • efe80 E kullanıcısına yanıt
    R1234 ise fiyatı yüksek

Bu arada sanayide genelde d gas kullanılıyor r404 mu r410 mu her neyse eski nesil gaz işte 13 litresi 500 lira civarlarında arabalara ortalama 500gr basıldıgı dusunulurse iyi para kazanıyorlar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.