Şimdi Ara

oto kaplama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.931
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • aracım 2006 model civic makyajlı kasa bej renklı.komple siyah mat yaptırmak ıstıyorum.fıyat hakkında bılgısı olan var mı? adana ve ankarada yaptırma şansım var her ıkı yerde de olur nerde ucuzsa yani..

• Merhaba, öncelikle bej renkli araca mat siyah renk kaplayınca ruhsatta yazılı renk ile uyuşmayacağından hem muayenede hemde trafik polisleri ile sorun yaşarsın.
    Araç kaplama işini bulunduğun yerdeki reklamcılara sorarsan sana yardımcı olurlar.
  • Dediğiniz olayı çok kaliteli bir yerde yaptırmanız lazım. Oval kısımlara pek güzel yapamaz iyi bir usta olmazsa. Önceki uygulamalarına muhakkak bakın. Çok iyi araştırın çünkü iyi para verirsiniz bu işe. Bir tavan folyo kaplamasını 150TL ye yapıyorlar ki bu en zahmetsiz olan işlem.

Ayrıca primera18 in dediği gibi çevirmelerden kaçacak delik ararsınız. Sonuçta Schwarz-Matt denilen bir renk olacak aracınız ve bu ülkemizde ne kadar yaygın siz düşünün. Polis direk şüphelenecek ve ruhsata bakacaktır...

oto kaplama

• Ortalama maliyeti nedir bu işin, bende düşünüyorum, komple boyatmaktansa mantıklı geliyor açıkçası.
    150 TL tavan desek 800-1000 TL arası hallolur gibi duruyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L.J -- 12 Eylül 2010; 6:45:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ctnr

aracım 2006 model civic makyajlı kasa bej renklı.komple siyah mat yaptırmak ıstıyorum.fıyat hakkında bılgısı olan var mı? adana ve ankarada yaptırma şansım var her ıkı yerde de olur nerde ucuzsa yani..

boyatma veya kaplama renk değiştirdiğinizde ruhsata işletmek durumundasınız.

kaplatma daha iyi sonuçlar veriyor gibi olsada zamanla güneşin etkisi ile soluyor,kaplatma işlemi karbon fiber görünüm malzemeden arkadaşım Audi sine 5000 liraya yaptırdı maslakta boya daha ucuza gelebilir şahsi fikrim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    OTO SERAMİK KAPLAMA FAYDALI MI?
    7 yıl önce açıldı
    Araç kaplama ve koltuk döşeme
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.