aracımı gerçekten seviyorum satmayı da allah'ın izniyle düşünmüyorum bu sebep ile aracı doldurmak istiyorum ön arka takım a dan z ye komple sıfır motor komple bakım (bobin buji motor üst alt takozları) aklınıza ne gelirse hepsi yapıldı düzeli olarak yapılıyor akü en iyisinden 74 amper 680en varta aldım lpg sistemi prins marka en iyisinden bujiler ngk bobinler bosch herşeyi orijinal ve en iyisinden alıyorum yan sanayi alıp kısmıyorum kesinlikle fakat hep motor olmaz birazda aksesuar koymak gerekli bir miktar bütçe ayırdım: direksiyon deri kılıf dikildi paspaslar havuzlu paspas seti ile değiştirildi metal sibop kapakları iç aydınlatma komple beyaz torpidoya kadar değişti gömülü tamamen gizlenmiş süper hızlı şarj sistemi kuruldu bagaj çantası alıp için bezler oto temizlik malzemeleri setleri ile doldurdum tüm farlar elden geçti sislerden kısa uzunlara tamamı niken led ampüle çevirildi takım şeklinde yine niken marka kromlu cam rüzgarlığı takıldı camlar zaten 2 numara filim mevcut olmakta söktürüp 3 numara yaptıracağım ilerinde benim için en önemli olan multimedia sistemi 6 cd çalarlı usb aux olmayan demode teyp söküp yerine aşağıdaki linkteki ürünü satın aldım ürün ile beraber geri görüş kamerası da geldi canavar gibi android multimedia sistem oldu Kingwin Android 10.1 Multimedya 7 Inc+ Park Kamerası Double Teyp Youtube Navigasyon Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL https://www.trendyol.com/kingwin/android-10-1-multimedya-7-inc-park-kamerasi-double-teyp-youtube-navigasyon-p-48722041son olarak kapıların alt kısımlarında plastik kısımların üstüne sıfır yapıştırılan krom set satın aldım henüz kargo aşamasında onu bekliyorum ama benim bu aksesuar işi hoşuma gitmeye başladı o sebep ile tüm önereceğiniz aksesuarlara açığım araç siyah olduğundan krom tercihimdim |
|||ANKART||| Gigabyte GA-B75M-D3V soket: 1555 DDR-3 SATA6 |||İŞLEMCİ||| intel xeon 1270v2 |||RAM||| 8 GB 1600 MHZ KİNGSTON MAVİ + 8 GB 1600 MHZ KİNGSTON MAVİ |||SSD||| hi level 240 gb ssd1 windows ssd-2 gigabyte 480gb oyun ssd ||HARDDİSK|||| HDD-1 Segate 500 gb yedek sata-3 HDD-2 3 trb segate sata-6 depolama arşiv |||KASA|||Dark N5 Mid Tower Kasa Siyah + 500W cooler master psu |||MONİTÖR||| james donkey 144hz 1ms 27 inch dpi |||KLAVYE||| logitech g213 prodigy rgb
|||MOUSE||| logitech g502 hero rgb ||EKRAN KARTI|||| gigabyte 1050 ti 4gb |