|
aracımı gerçekten seviyorum satmayı da allah'ın izniyle düşünmüyorum bu sebep ile aracı doldurmak istiyorum ön arka takım a dan z ye komple sıfır motor komple bakım (bobin buji motor üst alt takozları) aklınıza ne gelirse hepsi yapıldı düzeli olarak yapılıyor akü en iyisinden 74 amper 680en varta aldım lpg sistemi prins marka en iyisinden bujiler ngk bobinler bosch herşeyi orijinal ve en iyisinden alıyorum yan sanayi alıp kısmıyorum kesinlikle fakat hep motor olmaz birazda aksesuar koymak gerekli bir miktar bütçe ayırdım: direksiyon deri kılıf dikildi paspaslar havuzlu paspas seti ile değiştirildi metal sibop kapakları iç aydınlatma komple beyaz torpidoya kadar değişti gömülü tamamen gizlenmiş süper hızlı şarj sistemi kuruldu bagaj çantası alıp için bezler oto temizlik malzemeleri setleri ile doldurdum tüm farlar elden geçti sislerden kısa uzunlara tamamı niken led ampüle çevirildi takım şeklinde yine niken marka kromlu cam rüzgarlığı takıldı camlar zaten 2 numara filim mevcut olmakta söktürüp 3 numara yaptıracağım ilerinde benim için en önemli olan multimedia sistemi 6 cd çalarlı usb aux olmayan demode teyp söküp yerine aşağıdaki linkteki ürünü satın aldım ürün ile beraber geri görüş kamerası da geldi canavar gibi android multimedia sistem oldu Kingwin Android 10.1 Multimedya 7 Inc+ Park Kamerası Double Teyp Youtube Navigasyon Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL https://www.trendyol.com/kingwin/android-10-1-multimedya-7-inc-park-kamerasi-double-teyp-youtube-navigasyon-p-48722041son olarak kapıların alt kısımlarında plastik kısımların üstüne sıfır yapıştırılan krom set satın aldım henüz kargo aşamasında onu bekliyorum ama benim bu aksesuar işi hoşuma gitmeye başladı o sebep ile tüm önereceğiniz aksesuarlara açığım araç siyah olduğundan krom tercihimdim |
|
|||ANKART|||[/coplar] Asus ROG Strix Z890-F Gaming WiFi soket: 1851 DDR-5 SATA6 |||İŞLEMCİ||| Intel(R) Core(TM) Ultra 9 285K |||RAM||| 32+32 xpg a-data rg dual kit 600 mhz |||SSD||| ssd1 Samsung SSD 990 PRO 1TB windows ssd-2 Samsung SSD 990 PRO 2TB oyun ssd ||HARDDİSK|||| HDD-1 Segate 500 gb yedek sata-3 HDD-2 3 trb segate sata-6 depolama arşiv |||KASA|||Fazen fazeon f15 akvaryum kasa |||MONİTÖR||| james donkey 144hz 1ms 27 inch dpi |||KLAVYE||| asus rog strix scope ıı 96 snow wireless
|||MOUSE||| logitech g502 hero rgb |||EKRAN KARTI|||| asus tuf rtx 5080 oc 16gb gddr7 |||FSP Hydro PTM Pro HPT2-1200M Gen5 1200 W plaitum full moduler Power Supply||| ||| ZALMAN ALPHA2 A36 SİYAH 71 CFM 3X120mm ARGB AMD/Intel LGA1700 360mm SIVI SOĞUTUCU |

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt