Şimdi Ara

ÖTANAZİ HAKKI KOŞULSUZ ŞARTSIZ HERKESE TANINMAK ZORUNDA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Abi yaprak dökümü izliyorum 162. Bolumdeyim malum Ali Rıza bey felç geçiriyor

Böyle yaşamak zorunda olmamali hiçbir insan ben bu halde olsam otanazi isterdim

Yılda 1 milyona yakın kisi intihar ediyor yazık degil mi bu insanlara bi bu kadar da intihar etmeye çalışıp o sirada hastalanan sakatlanan vücudu deforme olan insan var hatta çoğu kişi basaramayip bu hale düşüyormuş

Bir sürü amansiz hastaligi olan bir suru aci ceken bir suru zihinsel hastalığı olanlar var

Her insana ama her insana onayi dahilinde acısız ötanazi hakkı tanınmak zorunda artık

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bitmeyen diziye başlamak büyük cesaret

• Mutlucan96 kullanıcısına yanıt

• Olurmu canım öyle şey sende Dinciler insanların bu isteğini kabul edermi? O seninde dediğini kafir isviçre falan yapıyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Mutlucan96 kullanıcısına yanıt
    Bitmek üzere yillardir izliyoz bbitmedi omg

Bu dizi iyi bi kolaj ile 100 bölüme rahat inerdi baya sundurmusler

• Bencede mantıklı isteyene yapılmalı, ama şimdi düşündüm de mesela babasın ya da annesin çocuğun 18 yaşına geldi bana iğne yapın ölüm diye başvurdu nasıl olacak o zaman,

• isteyen çoğu kişi evde kendi kendine ötenazi yapabilir aslında

not daha önce de dediğim gibi en iyisi evde yaptığın ötenazi dışarda içine ne koydukları belli değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxCrazyBoyxx01 -- 9 Temmuz 2025; 16:21:28 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu film geldi aklıma.

• İsviçre'de çok sayıda evrak iletmek suretiyle binlerce Euro karşılığında yapılıyordu galiba. Türkiye'ye gelse düşünülür ciddi manâda.

• Robinson_Crusoe kullanıcısına yanıt
    Karisamazsin 1
    2.si adam gibi ana babasi olan cocuguna maddi manevi doygunluk veren kisinin çocuğu milyonda 1 dir belki intihar eder (sacpa sapan zengin intiharlarini falan yazmayin fordun cocugu falan gelir yazar simdi biri omg cok biliyomus gibi)
    3.su buna dair Oshonun bir yöntemi vardi 1 insan bunu istiyorsa aliriz 6 ay onu rehabilite etmeye çalışırız ne isterse yapariz ama en sonunda yine kararindan donmezse yapilmali diyordu bu uygulanabilir

• yok olmaz haram woww

• karagece25 kullanıcısına yanıt
    Olacak olacak

• Güncel

• son up

• İnsanları hayatta tutmak zorundayız yoksa toplum çöker ve efendilerimiz aç kalır

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.