Şimdi Ara

ÖSYM nin yasak anlayışı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bilezik, kolye, yüzük yasak. Ama alyans serbest nasıl oluyorsa

Kağıt para serbest, madeni paara yasak. Herhalde adayların görevlilere para fırlatmasından korktular.

Ulaşım kartı, kredi kartı yasak. O kartla kopya çekmeye kafası basan birisi senin sınavbına niye girsin???

Türbanlıların, çarşaflıların adamakıllı aranmadan sınava alınması. Ulaşım kartıyla kopya çekilebiliyorsa, Çarşafın altına kopya tesisatının alası döşenir...

Numaralı gözlüğün sebest güneş gözlüğünün yasak olması

Sınava 15 dakiadan fazla geç kalan kimsenin sınava alınmaması ama buna dair bir uyarının hiç bir yerde yer almaması, ama ilginçtir ki görevlilere verdikleri kağıtta yer alması.

Şahsıma verilen avukat kimliğinin kanunla resmi kimlik belgesi özelliğini haizken, ösym nin düzenleyici işlemle kanunu çiğneyerek bunu resmi kimlik kabul etmemesi,

Milyon tane adaya milyon tane soru kitapçığı basarak, pratikte hiç bir faydası olmamasına rağmen, maliyetleri gereksiz yere artırması. Şöyle diyeyim aynı salondaki adaylara farklı kitapçık verilebilir. Ama başka salonlarda giren adayların benimkiyle aynı kitapçığa sahip olmasının kopya açısından nasıl bir mahzuru olabilir?? Biri açıklasın

Anahtarın yasak olması. Araba anahtarının sapına kilit kumandasına düzenek koyabilirler diye paranoya yapılabilir. Tamam da ev anahtarı gibi fiziken bir metal parçasından ibaret bir şey neden yasak olur??

Kurumun şeffaflıktan anladığı tek şey şeffaf kalem kutusu. Gerçekten şeffaf olup şu astronomik sınav ücretlerinden yaptıkları vurgunu açıklasalar yer yerinden oynar. Ama cesaret edemezler

Ek:31.05.2016 Her sene sınav ücreti şifre ücreti, foto ücreti ıvır zıvır adı altında tonla para almasına karşın, web altyapısına adam gibi yatırım yapmayan bir kurum. Her ne zaman girsen sitesi çökmüş olur. Sitenin çökmeden bu zamana kadar ayakta durması mucize...
    Cevaplara göre devamı gelecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ipli jeton -- 31 Mayıs 2016; 13:55:56 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• sınava saçında tokayla girmek yasak ama baş örtüsüyle, çarşafla girmek serbest idi. halen öyle midir bilmem.

bizimle maytap geçiyolar resmen.

adam sınava metalle gelme diyo. akbil yasak anahtar yasak.

21.yüzyılda üzerinden metal bir şey olmadan nasıl dışarıya adım atılabilir? kenya'lı yerliler gibi elimle odunla mı gelecem sınava?

ÖSYM nin yasak anlayışı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 30 Mayıs 2016; 14:10:11 >
  • avukatlık artık vasfını kaybetti gitti yazık oldu güzelim mesleğe. Hazır bir düzene konmayanlar için sıfırdan bu işe başlamak tam bir rezillik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 01001101

sınava saçında tokayla girmek yasak ama baş örtüsüyle, çarşafla girmek serbest idi. halen öyle midir bilmem.

bizimle maytap geçiyolar resmen.

adam sınava metalle gelme diyo. akbil yasak anahtar yasak.

21.yüzyılda üzerinden metal bir şey olmadan nasıl dışarıya adım atılabilir? kenya'lı yerliler gibi elimle odunla mı gelecem sınava?

ÖSYM nin yasak anlayışı

Şaka gibi demi anahtarlıkla kopya çekiliyormu acaba merak ediyorumda kpss sınavına girdim dümdüz gittim anahtarlık bile yoktu evdede kimse yoktu komşuya emanet ettim şaka gibi

• sınav cehennemin dibine çıkıyor birde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saçlar uzun:) toka takmak zorundayım hafif metalimsi bir şey var ona bir şey demediler ama taç falan takmak yasak sanırım.

• istanbulkartımı almadı adamlar
    3 lira okul emanetine verdim

3 liram haram zıkkım olsun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ne yani diger sinavlar 500-600 lira diye osym'nin yaptigina soygun demeyecek miyiz ?

Soygun soygundur. Ha 5 lira calmissin, ha 500 lira.

Zaten torpilliler belli. Herkes de bir umut giriyor iste sinava.

Adamlar o kadar piskin, o kadar yuzsuz ki kopya cekilse yine cekilir. Ben son sinava girerken arama olmadi. Arabanin anahtarini ayakkabiya soktum girdim. Herkes de eminim ki ayakkabisinda anahtarla, bozuk parayla falan girdi.

Asil merak ettigim ve ilginc buldugum yasak, su sisesinin etiketinin cikarilmasi. Su sisesinin arkasina yazdigin kopya ile sinavda en fazla 1-2 soru yakalarsin ya. Tarihi gormediniz mi.

• türkiyedeki beyinsiz yetkililerin sorunu önleme anlayışı = sorunun yok etmek.

• bjk-bursaspor maçı var diye yalova'ya çevirme koymuşlar bursa plakalı otomobilleri istanbula sokmuyolar. böyle bir geri zekalılık var mı? (bi de bursa plakalı otobüsleri sokuyo mallar, ulan holigan zaten otomobille gelmez ki)
    adam 300-400 tane holiganı sözde engelleyecem diye bursa'lı olup istanbula gelen herkesi zorbalıkla geri çeviriyor. adamın belki hastası var? belki iş görüşmesi var?

• fb-bjk maçından sonra beşiktaşlı taraftarları 2 saat statta zorla tutuyolar, salmıyolar, 2 sat sonra da polis otobüslerine koyup avrupa yakasına götürüp bırakıyolar gecenin bir vakti. ne halin varsa gör diye.

• neymiş kol saatiyle kopya çekmişmiş diye adam sınava metalle gelmeyi yasaklıyo. toka, ev anahtarı, akbil bile yasak.

bu kuralları koyan katıksız maldır. bu kuralların savunulacak bir tarafı yok.

bu beyinsiz mantıkla eğer kıyafetiyle kopya çeken olursa sınava kıyagetle girmeyi yasaklaman gerek. herkes anadan doğma gelsin.

• Bu yollardan geçeli çok olmayan biri olarak kesin çözüm: sınavdan önce okula girmeden bir köşeye geçip akbili bir ayakkabınızın tabanına koyuyorsunuz ayakkabıyı öyle giyiyorsunuz. Bu yöntemi beğenmezseniz uzun ve ince çorabınız varsa onu giyin, akbili topuğunuzun üst tarafında bir yere çorapla geçirin, millet tomar tomar para saklıyor siz de bir akbili saklayabilirsiniz bir şey olmaz. Yine paranızı da bu şekilde koyabilirsiniz kağıt paradan bahsediyorum. Anahtarınızı ise anahtarlıktan çıkarın tek anahtar haline getirin, ayakkabınızı giymiş haldeyken yandan elinizle biraz boşluk açıp içine sıkıştırın. Hepi topu okulun kapısından sınıfa-sınıftan okulun kapısına yürüyeceksiniz o kadar rahatsız etmeyecektir. O sınav stresinde bir de bu saçmalıklarla uğraşmayın birazcık kafanızı kullanın gözünüz de arkada kalmasın emanetçi bilmem ne.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.