Şimdi Ara

ÖSYM'nin Silmeyen Silgileri YGS'de Puan Kaybettirebilir!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
1
Favori
736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ne yapsak'da cahil bir gençlik yaratsak diye uğraşıyorlar bu kadar kişinin emeğ boşa gitti bunun vebalini nasıl çekeceksiniz acaba öbür tarafta?
    Ayrıca silgiyi bile almanyadan alıyorlar bir silgi yahu yuh diyorum ben sadece!
    http://www.kamupersoneli.net/gundem/osym-nin-silmeyen-silgileri-ygs-de-puan-kaybettirebilir-h24727.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Celest -- 18 Mart 2017; 12:36:20 >

• Ösym şirket oldu kaç yıldır. Maksimum kârla çalışıyor. Kimsenin üniversite kazanmasını istemezler tabiiki. Zaten o kadar kontenjan nerede var? 2 milyon insan ya. Her sene kendi rekorunu 100 bin arttırsrsk kırıyordu zaten.

Kamuya alım bu sene olmayacak zaten. Belki dahada olmaz. 30 milyar TL bütçe açığı hayra alamet değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şansımıza tüküreyim nasıl 5 para etmez bi ülkeye düştük böyle

Ygs giren kardeşlerime üzülüyorum sen o kadar emek harca para harca üstüne bi de sınav içinde fahiş bi ücret öde ama sana verdikleri silgi düzgün silmesin

O kadar para alıyorlar düzgün bi silgi veremiyorlar zırtolar

• sınavın getirisi 150 milyon tl

gelen silgi pelikan hahahah
  • quote:

Orijinalden alıntı: SerkanHur

cöhil gönçlik istiirler öğğğğğğğ öğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğ

geçen gün atv de sorun olmayacağı açıklandı. ekşi sözlükten chp li arkadaşlarından ayrılamadığın için bilmezsin tabii

Ahahah ne yapıcaklar tek tek elle mi bakıcaklar kağıda bir de inanmışsınız ya

bizim zamanımızda da sorular çalınmıyor diyorlardı olan yine hakkıyla bileğiyle biryerlere gelmeye çalışan insanlara oluyor
  • Benim kardeşim de girdi ama onlara şu mavi güzel silen faberlerden vermişler.

• Nedense bu tip önemli konuları hem CHP dile getiriyor mecliste. AKP ne de MHP den ses çıkmaz bu konularda. Önceki seçimlerde CHP ye oy vermediğim için pişmanım artık oyum makam mevki koltuk sevdası için davasını satanlara değil, bizleri düşünen CHP ye.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Valla ben bu yil oylesine girdim. Optikte iki soruyu silemedim, iz kaldı. Buyuk ihtimal soru gecersiz sayilir. Haydi ben oylesine girdim, peki ilk kez girenler veya mezuna kalip girenler ne olacak. Sozde emeginiz emanetimizdir diyorlar.

• Kalem silgi ve kalemtraşı kopyayı önlemek için mi veriyorlar yoksa sınav koşullarını herkes için eşit hale getirmek için mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oldu olacak hamur silgi verselermis.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu eleman herkesin derdine tercuman olmus. Agzina saglik

• m_alone kullanıcısına yanıt
    Sınav koşulları eşit bile değil bir kısma faber castell mavi sınav silgisi verilmiş.

• Almanya'yı boykot edecez derler silgilerin kalemtraşların üzerinde eşek kadar Germany yazıyordu. Bir b*ka da benzemiyordu 60 lira veriyorsun verdikleri malzeme 5 lira etmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: Krone

Almanya'yı boykot edecez derler silgilerin kalemtraşların üzerinde eşek kadar Germany yazıyordu. Bir b*ka da benzemiyordu 60 lira veriyorsun verdikleri malzeme 5 lira etmez.

5 lira yüksek bir rakam

tikky20 silgi 1tl
    2 adet, dereceli kurşun kalem 2tl
    kalemtraş 0,5tl

3,5tl

ösym nin alım ihalesi ile ilgili bilgi yok acaba kaça satın aldılar,
  • Leipold kullanıcısına yanıt
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.