Ösym binasında lambalar yandı

-
-
ösym genel merkezi bilkent'te bugün önünden geçerken birkaç minibüsün içeri girdiğini gördüm. yani en geç yarın akşam açıklanır. hayırlı olsun.
-
ciddi mi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
ben de yaklaşık bir düzine yemeksepeti kuryesi gördüm kokudan anladığım kadarıyla antep lahmacun söylemişler
Keşke benim yds ile alesi de aciklasalar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
akşama kalmaz. ya yarın ya pazartesi sabah. sabah varken akşam açıklanmamıştır hiç.
okadar Ankaralı var. biriniz canlı yayın açsın bari ösym nin karşısından. heyecan dorukta.
-
İnşallah yarın açıklanır
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Her kriz gecesi ÖSYM binasının pencerelerine bakma alışkanlığı o günlerde başladı.
ÖSYM binasının ışıkları sönükse mesele yok demekti.
Işıklar yanıyorsa bunun tek anlamı vardı: ÖSYM tedirgindi.
17 Temmuz gecesi ÖSYM binasının ışıkları sabaha dek yandı.
-
2 sene önce mi ne tercih sonuçları gece 9da açıklandı
bizimkisi 8'de mi ne açıklanmıştı sanki. ilk 1000'i göremeyince mouse'ı parçalamıştım.
-
Halkı yanıltıcı bilgi vermek acaba suç teşkil eder mi
7de açıklanmıştı kalbimin atışını duyuyordum siteye girerken, sonucu görünce de tüh be sınırda kalmış neyse iyi ya olduk
bu sabahta olmadı. kaldı son şans; pazartesi.
geçen sene sabah 7.30 da açıklanmıştı.
-
Hocam hesabınız gözüküyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fizisyen -- 18 Temmuz 2025; 9:22:58 >
Hayırlı uğurlu olsun...
En Beğenilen Yanıtlar

Her kriz gecesi ÖSYM binasının pencerelerine bakma alışkanlığı o günlerde başladı. ÖSYM binasının ışıkları sönükse mesele yok demekti. Işıklar yanıyorsa bunun tek anlamı vardı: ÖSYM tedirgindi. 17 Temmuz gecesi ÖSYM binasının ışıkları sabaha dek yandı. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X