Şimdi Ara

ÖSSYE HAZIRLANANLARA TAVSİYELERİNİZ(YENİ SINAV SİSTEMİNE NASIL HAZIRLANILIR.?)vs.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR YENİ SINAV SİSTEMİYLE ÖSSTYE GİRTMEK DAHADA ZORLAŞTI.BUNDAN SONRA SINAVA HAZIRLANANLARA TAVSİYELERİNİZ NELERDİR?GÖRÜŞLERİNİZİ BURAYA YAZABİLİRSİNİZ. UNUTMAYIN BİR HAYAT KURTARAN BİR GELECEK KURTARIR NE ALAKA DİYECKSİNİZ.BU SÖZÜĞ ÖYLESİNE YAZDIM........

• Walla çalışçan ama bi bakımdan çalışanlar için iyi oldu lise2 ve 3 ten sormuyolardı sonra millet hiç çalışmıyordu sırf öss'ye çalışıyordu ne türev ne integral ne trigonometri.... Sonra üniversiteye gidildiğinde bunlar adamın karşısına zank diye çıkıyor sonra millet acaip bocalıyor ama şimdi herkes hazır gidecek üniversiteye... Böyle yani ama bu sene zor olcak bunu hiçkimse unutmasın ama öss nin öyle ya da böyle özü değişmez yani bence bu sene de öss de mantık isteyen çok fazla işlem içermeyen sorular çıkacak... Böyel yani belki alaksız oldu ama görüşlerimi yazmak istedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Red Alert -- 26 Ağustos 2005, 21:34:56 >
  • çalış adam ol
  • o bi kere OKU ADAM OLDUR.
  • derslerini günü gününe çalış
  • Hiç korkmayın integralden türevden.Yok zor muş falan falan.Ama konular birbirleriyle sıkı bir ilişki içinde.Limiti öğrenmezsen türevi anlamzsın türevi anlamazsan integrali hiç anlamazsın.Matematikte zor gibi görenen konular iyi bir çalışmayla halledilir.Yanlız trigonometri çok önemli onu mutlaka sular seller gibi öğrenmelisin.Bütün ÖYS konuları trigonomeri ile çok yakından ilgili.

Kimya da organik biraz zorlar.Benim tavsiyem organik kimyayı sınava yakın çalışın.Yok heptanmış yok hekzanmış bunlar çok çabuk unutulabilir.
    Biyoloji de populasyon genetiği haricinde herhangi bir değişme yok.Zaten oda kolay.
    Fiziği iyi çalışmak gerekir diye düşünüyorum.Fizik biraz zorlar gibi me geliyor
  • hergün okulda dersanede ne işlediysen evde tekrar et
    ödevlerini yap
    derslere gir

falan dememi bekleme

kafana göre takıl ya biraz sorumluluk sahibi ol yeter...zaten o zaman ne yapman gerektiğinin farkında olursun...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • @ musty17

kardeş hani link
  • salla sınavı ..
    bırak okulu git hayatını yaşa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChivaS -- 26 Ağustos 2005, 22:32:01 >
  • quote:

Orijinalinden alıntı: GÖRKEMKAZAN

@ musty17

kardeş hani link

pm attım ama umutlanma ben de link yok
  • Allahıma şükürler olsun bu sene yerleştim. İntegraldi türevdi zor şeyler.
  • quote:

Orijinalinden alıntı: DieScheisse

Allahıma şükürler olsun bu sene yerleştim. İntegraldi türevdi zor şeyler.

Bence o kadar zor değil.25 tane formül ezberliyorsun türev için o kadar .
  • Nedirki 25 tane formül değil mi? Ezberci eğitim geri geldi.
  • hiç hazırlanma boşver... gerek yok.
  • quote:

Orijinalinden alıntı: DieScheisse

Nedirki 25 tane formül değil mi? Ezberci eğitim geri geldi.

bişeyler öğrenmen içinde biraz ezber gerekli
  • Bir şey daha ekleyecem.Benim gibi kendine aşırı güvenme.Ben ODTÜ Bilgisayar garanti diyordum havada karada giderim diyordum sonunda sınavda batırdık.
    Bir sürü hayal kırıklığı falan.Ancak ODTÜ inşaatı tutturdum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.