Şimdi Ara

beyler 85a goğus boyu nasil?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
3.338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robin- -- 13 Ağustos 2015; 15:22:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

85A Sütyen Bedeni Büyük Müdür?

85A sütyen bedeni, göğüs ölçüsü 85 cm ve göğüs altı ölçüsü 75 cm olan kişiler için uygundur. Bu beden, ortalama bir göğüs boyutudur.

85 Beden Göğüs Büyükmüdür?

85 beden göğüs ölçüsü, ortalamanın üzerinde kabul edilir. Ancak göğüs büyüklüğü yalnızca ölçüye değil, vücut şekline ve orantısına da bağlıdır.

Genel olarak, 85A sütyen bedeni büyük olarak kabul edilmez. Ancak göğüs altı ölçüsü özellikle küçükse, göğüsler görece daha büyük görünebilir.

Dikkat Edilmesi Gerekenler:

• Sütyen bedeni tek başına göğüs büyüklüğünün kesin bir göstergesi değildir.
    • Vücut şekli ve göğüs altı ölçüsü de dikkate alınmalıdır.
    • Kişinin kendi vücudunu ve göğüs boyutunu en iyi kendisinin değerlendirebileceğini unutmamak gerekir.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • bence gayet iyi

not:kızım

edit:abazanlar seri eksilemiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şehmistan -- 13 Ağustos 2015; 15:36:37 >
  • 150den aşağısı kurtarmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: imparatorice

Bayan değilsen napçan??? Sanane

offfffffff belki sevgilim attı belki canım istedi sordum manyakmisin hoşuna gitmiyosa blokla geç

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şehmistan

bence gayet iyi

not:kızım

:D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • iyi,ele avuca gelir
  • 85 aşağısını ben kız olarak görmüyorum ztn kız dediğin ele gelecek
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gülmekten öldüm ya.

Şunu öğrenin beyler
    örneğin 80A gibi bir sütyen ölçüsünde göğüs büyüklüğünü harf belirler sayı değil.
    Yani 80A ölçüsüne göre 85A büyük değildir,aksine sayı aslında göğsün hemen altında ölçülen bir ölçüdür.Yani göğüsün çevresini ve büyüklüğünü ifade etmez,aksine göğsün hemen altının çevresini ifade eder.

Yani aslında 85A gibi bir ölçü örneğin 90A gibi bir ölçüye göre daha küçük göğüslere işaret değildir aksine göğüs altı daha uzun bir çevrede olduğundan 90A daha az hacimli ve biçimsiz gözükür.

En sağlıklı ölçüler 80-90 arasıdır zira fazlası ve azı kilo bozukluğu demektir.

A- Küçük ya da orta diyebileceğimiz göğüs tipidir.
    B- Ortalama aşağı yukarı B'dir.
    C- Bana sorarsanız bu ölçü en iyisidir,tabi bu öznel bir şey;göğüsü küçük olup olmamasına göre bir insanı yargılamak bize düşmez.Bu ölçü irice,hafif büyük diyebileceğimiz bir büyüklüktür.
    D- Ortalama bir insan için en büyük ölçü budur.D demek büyük göğüs demektir anlayacağınız.

Bu mesajı okuyun 95A ları överek 85D'leri kastediyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rauge -- 13 Ağustos 2015; 15:46:37 >

• Şehmistan kullanıcısına yanıt
    kız mı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rauge

Gülmekten öldüm ya.

Şunu öğrenin beyler
    örneğin 80A gibi bir sütyen ölçüsünde göğüs büyüklüğünü harf belirler sayı değil.
    Yani 80A ölçüsüne göre 85A büyük değildir,aksine sayı aslında göğsün hemen altında ölçülen bir ölçüdür.Yani göğüsün çevresini ve büyüklüğünü ifade etmez,aksine göğsün hemen altının çevresini ifade eder.

Yani aslında 85A gibi bir ölçü örneğin 90A gibi bir ölçüye göre daha küçük göğüslere işaret değildir aksine göğüs altı daha uzun bir çevrede olduğundan 90A daha az hacimli ve biçimsiz gözükür.

C- Bana sorarsanız bu ölçü en iyisidir,tabi bu öznel bir şey;göğüsü küçük olup olmamasına göre bir insanı yargılamak bize düşmez.Bu ölçü irice,hafif büyük diyebileceğimiz bir büyüklüktür.
    D- Ortalama bir insan için en büyük ölçü budur.D demek büyük göğüs demektir anlayacağınız.

Adam uzmanlaşmış konu hakkında.

• Rauge kullanıcısına yanıt
    Ben küçük göğüse sahip olanları daha cok seviyorum. Erkek gibi değil tabi, hani belirgin ama küçük. Herkesin zevki ayrıdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: müstakbel engineer

kız mı

evet evet ve evet
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rauge

Gülmekten öldüm ya.

Şunu öğrenin beyler

Kardeş tez mi hazırladın bu konuda

• Eksilenicem diye korktum başta.

Tabiki. @IcyTea Lemon

• Büyük. Su damlası gibi olmalı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.