Şimdi Ara

(ÖSS)TÜRKİYE GENELİ GÜVERDER SINAVI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
2.362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR BUGÜN DERSANEMDEKİ GÜVENDER SINAVINA GİRDİM NORMALDE SINAV YARIN AMMA H.İÇİ LER CUMA GİRDİ SINAVA ;SINAV ÇOK KOLAYDI HATTA İNANILMAZ KOLAYDI ,;

ÖRNEK Bİ MAT 2 SORUSU?

sin 50 neye eşitti?
    cevap cos 40

• yarın bende gircem bu sınava.bu günde töder vardı.haftada 3 sınav valla yazık günah öğrencilere
  • Geçen sene öss ye girenlerin çoğu güvenderden kaç puann aldıysa öss den aşşagı yukarı aynı puan aldığını söylüyor.Öss ye çok yakın sorular çıkıyormuş
  • Yarın bende giricem heyecanlıyım
  • bize de oks güvender yaptılar.İyi bir puan aldım.Bu güvenderin soruları yakın oluyor mu gerçek sınavlara?
  • fem tayfasi sanırım
  • quote:

Orjinalden alıntı: barisdogg

yarın bende gircem bu sınava.bu günde töder vardı.haftada 3 sınav valla yazık günah öğrencilere

sınavda da böyleysen durum vahim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yarın gircekler sınava kaçta giriyorsunuz
  • quote:

Orjinalden alıntı: Or_By

yarın gircekler sınava kaçta giriyorsunuz

Ben 9.30'da giriyorum.
  • 2de gircem bende galiba
  • Peki pazar gün ki TÖDER sınavına girecek olan varmı?
  • az önce sınavdan geldim 17.30 seansından (ankara-maltepe dershanesi)

ÇOK süperdi ya coştum resmen sınavda

türkçe 28 gelir
    mat-1 30 işaretledim 28-29 gelir
    edebiyat-sosyal 29 işaretledim 28 gelir
    mat-2 26 adet işaretleyebildim 25 net gelir

allahım çok mutluyum

Cevapları söylemeyin beyler

1 tane cos40 sorusu kolaydı diye bütün sınav çok kolaydı demek yanlış olur

• cevaplar nedir söleyin mat 1 de 10 mat 2 den 5 tane sölesiniz yeter yahu
  • ARKADAŞLAR GÜVENDER KOLAY KASMAYIN KENDİNİZİ
  • quote:

Orjinalden alıntı: sinanx

ARKADAŞLAR GÜVENDER KOLAY KASMAYIN KENDİNİZİ

öss de kolay ki kardeşim, 30 soruda 5 çok zor, 5 tane zor soru koyuyorlar.

seni,benden ayıran o 10 soru oluyor.

1 tek soru üzerine, kolay yada zor yorumunu yapman yanlış.

Güvender açıklanınca, çok rica ediyorum SS istiyorum

Öyle metin,el yazması değil

hakiki capture.

Çok merak ettim, sayısalcı mısın ea mısın.. Sıralaman ne olcak (puanını sormadım dikkatini çekerim,sıralama)

• yarın 9,30 da da ben girecem bakalım hayırlısı bugün de tödere girdim
  • cvp anahtarını alan yokmu verisn biri pmden
  • Ben de bugün 9.30'da girdim. (ÖSS denemesi)

Gittiğim dershane bizi bu sınava zorla soktu. (Körfez Dershanesi ==> Güvender'le kardeş.) Ancak biz henüz 11. sınıfız.

Sınavda Fen-1, Fen-2 ve Mat-2 pek güzel geçmedi. Çünkü çıkan konuların çoğunu görmedik daha. 12. sınıf konuları veya lise müfredatında bile olmayıp ÖSS'de çıkan konular vardı. Aslında sınav pek de zor değildi.

Manyetizma, dalgalar, atom fiziği, Rölativite Teorisi, girişim, kırınım, organik kimya, genetik, fotosentez sistemi, integral, türev, limit, uzay geometrisi, analitik geometri konularını daha görmedik. Fen-2'de ancak paralel levhalar, itme-momentum, iş-enerji, atışlar, pH-pOH, reaksiyon entalpisi, reaksiyon hızı, bazik ortamda redoks reaksiyonları, nişastanın sindirimi, işitme sistemi, Doğal Seçilim Teorisi ile ilgili 1'er soru yapabildim. Bunlar da yaklaşık 10 net edebildi. Mat-2'de fonksiyon, dörtgen alanı, üslü sayılar, 2. derece denklemlerin kökleri, matris-determinant, logaritma fonksiyonu, toplam-çarpım sembolü, diziler, trigonometri, ikizkenar üçgenler, Tales Teoremi, dikdörtgen, yamuk, kare, çemberde açı ve çemberde uzunluk ile ilgili 1-2'şer soru yapabildim. Bu da yaklaşık 16 net etti. Fen-1'de basınç ve kaldırma kuvveti ile ilgili bazı soruları bilmeme rağmen yapamadım. Merceklerde aydınlanma şiddetini de biliyordum ama unuttum. Düzlem aynalarda görüntü, sıvı basıncı, karışımlar, bağıl hareket, kırılma, lambalar, Coulomb Kuvveti, basit makineler, yaylar, molarite, periyodik cetvel, mol kavramı, kimyasal reaksiyonlarda hesaplama, kaynama noktası ve ısı-sıcaklık, radyoaktivite, hücre, sinir ve endokrin sistemi, hücre bölünmesi, bitkilerde taşıma ile ilgili 1-2'şer soru yapabildim. Ancak yine de 20 net ite kaka çıktı. Mat-1 25.5 net. Türkçe-1'e ve Sos-1'e bakmadım ama iyi geçti baya.

Eğer o konuları bilseydim daha iyi olacağıma inanıyordum. Tabii bir de Lise 1 ve 2 konularını tekrar etseydim... Bu yaz it gibi çalışacağım zaten.

• sağlık olsun (:
  • Ben de yarın giriyorum. Telefonu bir açtım. Dershaneden mesaj gelmiş. Gidip kayıt yaptırınız seneye sınıf belirlemede etkisi olacak. Olmaz ama. Tatilin sonunda bir sınav daha yaparlar sınıf belirleme için . Neyse yarın gidip olacağım artık.
    [Lise 2 - Sayısal]
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.