Peki pazar gün ki TÖDER sınavına girecek olan varmı?
az önce sınavdan geldim 17.30 seansından (ankara-maltepe dershanesi)
ÇOK süperdi ya coştum resmen sınavda
türkçe 28 gelir mat-1 30 işaretledim 28-29 gelir edebiyat-sosyal 29 işaretledim 28 gelir mat-2 26 adet işaretleyebildim 25 net gelir
allahım çok mutluyum
Cevapları söylemeyin beyler
1 tane cos40 sorusu kolaydı diye bütün sınav çok kolaydı demek yanlış olur
cevaplar nedir söleyin mat 1 de 10 mat 2 den 5 tane sölesiniz yeter yahu
ARKADAŞLAR GÜVENDER KOLAY KASMAYIN KENDİNİZİ
quote:
Orjinalden alıntı: sinanx
ARKADAŞLAR GÜVENDER KOLAY KASMAYIN KENDİNİZİ
öss de kolay ki kardeşim, 30 soruda 5 çok zor, 5 tane zor soru koyuyorlar.
seni,benden ayıran o 10 soru oluyor.
1 tek soru üzerine, kolay yada zor yorumunu yapman yanlış.
Güvender açıklanınca, çok rica ediyorum SS istiyorum
Öyle metin,el yazması değil
hakiki capture.
Çok merak ettim, sayısalcı mısın ea mısın.. Sıralaman ne olcak (puanını sormadım dikkatini çekerim,sıralama)
yarın 9,30 da da ben girecem bakalım hayırlısı bugün de tödere girdim
cvp anahtarını alan yokmu verisn biri pmden
Ben de bugün 9.30'da girdim. (ÖSS denemesi)
Gittiğim dershane bizi bu sınava zorla soktu. (Körfez Dershanesi ==> Güvender'le kardeş.) Ancak biz henüz 11. sınıfız.
Sınavda Fen-1, Fen-2 ve Mat-2 pek güzel geçmedi. Çünkü çıkan konuların çoğunu görmedik daha. 12. sınıf konuları veya lise müfredatında bile olmayıp ÖSS'de çıkan konular vardı. Aslında sınav pek de zor değildi.
Manyetizma, dalgalar, atom fiziği, Rölativite Teorisi, girişim, kırınım, organik kimya, genetik, fotosentez sistemi, integral, türev, limit, uzay geometrisi, analitik geometri konularını daha görmedik. Fen-2'de ancak paralel levhalar, itme-momentum, iş-enerji, atışlar, pH-pOH, reaksiyon entalpisi, reaksiyon hızı, bazik ortamda redoks reaksiyonları, nişastanın sindirimi, işitme sistemi, Doğal Seçilim Teorisi ile ilgili 1'er soru yapabildim. Bunlar da yaklaşık 10 net edebildi. Mat-2'de fonksiyon, dörtgen alanı, üslü sayılar, 2. derece denklemlerin kökleri, matris-determinant, logaritma fonksiyonu, toplam-çarpım sembolü, diziler, trigonometri, ikizkenar üçgenler, Tales Teoremi, dikdörtgen, yamuk, kare, çemberde açı ve çemberde uzunluk ile ilgili 1-2'şer soru yapabildim. Bu da yaklaşık 16 net etti. Fen-1'de basınç ve kaldırma kuvveti ile ilgili bazı soruları bilmeme rağmen yapamadım. Merceklerde aydınlanma şiddetini de biliyordum ama unuttum. Düzlem aynalarda görüntü, sıvı basıncı, karışımlar, bağıl hareket, kırılma, lambalar, Coulomb Kuvveti, basit makineler, yaylar, molarite, periyodik cetvel, mol kavramı, kimyasal reaksiyonlarda hesaplama, kaynama noktası ve ısı-sıcaklık, radyoaktivite, hücre, sinir ve endokrin sistemi, hücre bölünmesi, bitkilerde taşıma ile ilgili 1-2'şer soru yapabildim. Ancak yine de 20 net ite kaka çıktı. Mat-1 25.5 net. Türkçe-1'e ve Sos-1'e bakmadım ama iyi geçti baya.
Eğer o konuları bilseydim daha iyi olacağıma inanıyordum. Tabii bir de Lise 1 ve 2 konularını tekrar etseydim... Bu yaz it gibi çalışacağım zaten.
sağlık olsun (:
Ben de yarın giriyorum. Telefonu bir açtım. Dershaneden mesaj gelmiş. Gidip kayıt yaptırınız seneye sınıf belirlemede etkisi olacak. Olmaz ama. Tatilin sonunda bir sınav daha yaparlar sınıf belirleme için . Neyse yarın gidip olacağım artık. [Lise 2 - Sayısal]