Şimdi Ara

(ÖSS)TÜRKİYE GENELİ GÜVERDER SINAVI (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
2.362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: yavkar@fb

bu sitedeki şube katılım bilgileri yanlış.bizim dersanede zaten 1500'den fazla öğrenci var.dışarıdan katılanlarla birlikte sayı 2207 (sözel) oldu.sitede 856 yazıyor.birde ilçeden kaç kişi girmiş,ilden kaç kişi girmiş onları yazmamış.sadece kaçıncı olduğumuz yazılı.

şişirme yada eksik olması çok muhtemel

9 ve 10 mayısta, hem özdebir hem güvender hem töder vardı

181.000 kişinin katılması biraz garip.

Generalll

Özdebir de 255 aldıysan,moralini düzeltme derim...

• quote:

Orjinalden alıntı: judith

şişirme yada eksik olması çok muhtemel

9 ve 10 mayısta, hem özdebir hem güvender hem töder vardı

181.000 kişinin katılması biraz garip.

181.000 normal gibi geldi bana.sonuçta güvendere bağlı dersanelerin çoğunluğu ve onların öğrenci sayısı malum.ama bir türlü adam gibi karne vermiyorlar ve hepsinin sitesi birbirinden kötü.

bu arada benimde söz-2 255.en azından düşürmezsem bu puanı bana yetiyor.tabi yükselirse ne ala.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yavkar@fb -- 17 Mayıs 2008; 14:29:53 >

• quote:

Özdebir de 255 aldıysan,moralini düzeltme derim...

Hocam başkalarının sınavı nasıl geçti acaba...Geçen sene sınavda 360 küsür alan arkadaş özdebirde bu puandan 45 puan daha aşağı bir puan almıştı...

Kendimi bununla avutuyorum:)

Neyse olan oldu.
  • say2 236 yaptım, össde buna yakın puan alma olayı pek doğru diil, ben geçen sene bundan 210 yapmıştım öss de 243 yaptım
  • say2 242 yaptım. benim puan kırılcak ya öss de; 290 falan yapmam gerekiyo. 37 puanımı kıracaklar yaa yazık bana
  • Benim puanlar çok kötü.

Say-1: 230.96
    Say-2: 210.61

Daha 11. sınıfım ve dershane tarafından zorla ÖSS denemesine sokulunca olacağı bu, görmediğim ve unuttuğum konular vardı bir sürü. Allah'tan sınav ortalamasını geçmişim, 200'ün altında da almamışım. Neyse, seneye (ÖSS hazırlık kursu) böyle olmaz zaten.
  • Biz Töder'e girdik ama bu sınavıda merak ediyorum sorularına ulaşabilceğim bi site var mı bide ben çözeyim .Kendi sitesinde sadece soruların çözümü var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Heghan

Biz Töder'e girdik ama bu sınavıda merak ediyorum sorularına ulaşabilceğim bi site var mı bide ben çözeyim .Kendi sitesinde sadece soruların çözümü var.

töderin mat-2 sinde 28 net yaptık ama güvenderde 26 da 26 anca yapabildik.

töder,güvenderin yanında test kitabı sorusu kalıyor hakketen

İstanbuldaysan fethullahçı dershanelerden tedarik edebilirsin zannımca kitapçığı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ::AlacaKaranlıkT!M::

Benim puanlar çok kötü.

Say-1: 230.96
    Say-2: 210.61

Daha 11. sınıfım ve dershane tarafından zorla ÖSS denemesine sokulunca olacağı bu, görmediğim ve unuttuğum konular vardı bir sürü. Allah'tan sınav ortalamasını geçmişim, 200'ün altında da almamışım. Neyse, seneye (ÖSS hazırlık kursu) böyle olmaz zaten.

ben geçen seneye kadar (lise hayatımda) ders nedir unutmuştum takma bu kadar yapmışın yapıcağın kadar.

evde çözdüm ben de güvenderi 270 yaptım fen2 16 net :S bio yedi bitirdi beni - ye düşçem yakında

• quote:

quote:

Biz Töder'e girdik ama bu sınavıda merak ediyorum sorularına ulaşabilceğim bi site var mı bide ben çözeyim .Kendi sitesinde sadece soruların çözümü var.

töderin mat-2 sinde 28 net yaptık ama güvenderde 26 da 26 anca yapabildik.

töder,güvenderin yanında test kitabı sorusu kalıyor hakketen

İstanbuldaysan fethullahçı dershanelerden tedarik edebilirsin zannımca kitapçığı.

Adana'dayım fethullahçı dershanelerin önünden geçmiyorum ben boşver internette çıkar yakında bu arada hangisi ÖSS ye daha yakındı sorular bakımından?

• kesinlikle güvender daha yakındı

forza güvender

forza dinciler

İnternette çıkacağını pek sanmıyorum, Adana'da Işık dershaneleri var ya dinci arkadaşım vardı hatta bende yarı adanalı sayılırım (ceyhan-botaş) ordan alabilirsin bence
  • quote:

Adana'dayım fethullahçı dershanelerin önünden geçmiyorum ben boşver internette çıkar yakında bu arada hangisi ÖSS ye daha yakındı sorular bakımından?

http://sanalofis.fem.com.tr/
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.