Şimdi Ara

AYNEN ÖSYM BİLİNÇLENDİ ZOR SINAV YAPACAK.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Milyon tane twit varken,çoğu da fırsat eşitsizliği içerikli aslında samimiyetsiz ama öyle.Neyse burada birkaç hayalperest zor bir sınav ve iyi sıralama bekliyor.Bu gidişle 2022yi beklersiniz siz :))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ya ne adamsın birader. Uğraştığım adama bak. “ay odtü kimya ne ayol, kimya mühendisliği diyeceksin!?!”, g*tüm. sen metu che yazınca insanlar nasıl che guevara’yı kastetmediğini biliyorsa kimya yazınca da başka bir bölümü kastetmediğini anlayacak beyne sahip. her ne kadar sen bunu düşünecek fonksiyonlara sahip olamasan da.
  • @Halaycibasinigibmeyegeldim ne zamandır banlısın etiketliyemiyorum şu konulara seni

• kendinigelistirentasrali K kullanıcısına yanıt

😀😀 olm niye tüm tmcilere giydiriyorsun

• ÖSYM bilinçlendi ne demek ya kahkaha patlattım djkskdjfskkdkd
  • 2021in sefiri 2 kullanıcısına yanıt
    Tüm tmcilere lafım yok ama bir tmcinin beyinsiz olma olasılığı > sayısalcı

tıpta mısın sen knk mezun değilim demişsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2021in sefiri -- 20 Şubat 2021; 13:36:25 >
    metu che
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Hocam birkaç kere anlattım bu konuyu ben nicklerimi dalga geçtiğim konularla ilgili yaparım.Ne mezuna kaldım ne de taşrada okuyorum gördüğün gibi.
    Bölümün güzel kozmetik,ilaç işlerini öğreniyor musunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2021in sefiri -- 20 Şubat 2021; 13:52:57 >
    Kimyasal bir proses içeren istediğin alana yönelebilirsin.Herşey okulda öğretilmiyor sen kendine bir yol seçiyorsun ona göre ders alıp staj yapıyorsun.Şahsen ben ilaç sektörüne pek sıcak bakmıyorum şimdilik ama bakalım, trendler değişiyor.Ben bir de kendi işimi yapmak istiyorum ileride.İlac sektörü bunun için fazla zor kozmetik belki olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kendinigelistirentasrali -- 20 Şubat 2021; 14:7:55 >
  • generation z kullanıcısına yanıt

Forumda hesaba girmeden geziyordum hocam sen yazmasan banimin bittigini goremeyecektim AYNEN ÖSYM BİLİNÇLENDİ ZOR SINAV YAPACAK. 

arkadasa sovmeyecegim cunku benim cok cok yakin birinden aldigim bilgiye gore bu sene 2020 ayt kivaminda bir zorlukta sinav olacagi yonundeydi boyle bir detayli baslik actim ama sikinti olabilecegi icin kaldirdim

İngilizce yazam haWli olam.
  • Ya hem öğrenciler hem de ösym bilinçlendiyse

• Kısa diye öyle yazdım Allah'ın aveli
    Odtü kimya yazsan çok mu şey kaybederdin. Ha evet, 2 harf fazlaymış. Bu 2 harfe dokunmak için fazladan 4739 kalori harcamayı göze alamadın sanırım.
  • Kimya yazıyım aynen ufak beyinli.
    Ya ne adamsın birader. Uğraştığım adama bak. “ay odtü kimya ne ayol, kimya mühendisliği diyeceksin!?!”, g*tüm. sen metu che yazınca insanlar nasıl che guevara’yı kastetmediğini biliyorsa kimya yazınca da başka bir bölümü kastetmediğini anlayacak beyne sahip. her ne kadar sen bunu düşünecek fonksiyonlara sahip olamasan da.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ein ausländer -- 20 Şubat 2021; 16:31:55 >
  • Bre beyinsiz kimya diyince adama bölümümü yanlış aktarmış olmayacak miyim Biri bana odtü kimya diyince aklıma temel bilim olan geliyor mesela mühendislik değil.Senin yarım aklının tam tersi anlayacağını düşünmemiştim pardon. Ayrıca istediğim dilde istediğim şekilde yazarım hem bu da seni ilgilendirmez.Kendini benden akıllı sanmanın,bana akıl verebileceğine inanmanın sebebini bilmiyorum ama g*t oldukça fena kıvırıyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kendinigelistirentasrali -- 20 Şubat 2021; 16:33:53 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.