Şimdi Ara

(ÖSS)TÜRKİYE GENELİ GÜVERDER SINAVI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
52
Cevap
0
Favori
2.362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben dün girdim.sınav öss'ye çok yakındı.her testte en az 20-22 soru çok kolaydı ve belirleyici sorular vardı.bu sınavda 250-255'i geçen işi bitirmiş demektir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: judith

az önce sınavdan geldim 17.30 seansından (ankara-maltepe dershanesi)

ÇOK süperdi ya coştum resmen sınavda

türkçe 28 gelir
    mat-1 30 işaretledim 28-29 gelir
    edebiyat-sosyal 29 işaretledim 28 gelir
    mat-2 26 adet işaretleyebildim 25 net gelir

allahım çok mutluyum

Cevapları söylemeyin beyler

1 tane cos40 sorusu kolaydı diye bütün sınav çok kolaydı demek yanlış olur

kardeş sen tm cisin sanırım ama sos1 göremedim.netler yakın sayılır
    türkçe-29/1
    mat1-27/2
    sos1-27/3
    fen1-8/3
    edb.sos-26/4
    mat2-27/0
    tmciyim bakalım nolcak sonuç.açıklandığında unutmazsan pm at

• quote:

Orjinalden alıntı: sinanx

ARKADAŞLAR BUGÜN DERSANEMDEKİ GÜVENDER SINAVINA GİRDİM NORMALDE SINAV YARIN AMMA H.İÇİ LER CUMA GİRDİ SINAVA ;SINAV ÇOK KOLAYDI HATTA İNANILMAZ KOLAYDI ,;

ÖRNEK Bİ MAT 2 SORUSU?

sin 50 neye eşitti?
    cevap cos 40

o en kolayı idi ama zor olanlar da vardı hemde aşırı zor
    fen kısımları çok kazıktı
    ben cuma girdim
  • Fen testleri gördüğümüz konular kadarıyla (11. sınıftayım.) o kadar da zor değildi aslında. Niye düşük netler çıktı bende, çünkü görmediğimiz konular vardı. Bilmiyorum, belki onlar zordur.

Şu merceklerde aydınlanma şiddeti sorusu çok basitmiş ama formülünü ve yapılış mantığını unuttum.

Fen-1 testindeki genleşme sorusunda da ne yanlışım var, anlayamadım. Bir cisim genleştiğinde her yerinden eşit miktarda genleşmez mi? O noktaların hepsinin de yer değiştirmesi aynı olmaz mı? Soldan-sağa doğru olan yarıçapa olan dikey uzaklıkları bir şey mi değiştiriyor?
  • Bu arada yarın akşam saat 6'da aşağıdaki sitede bu soruların çözümlü videoları olacakmış.

www.sanaldersane.com
  • bugün tödere girdim bende 1 bölümün soruları kolaydı 2. bölüm kastırdı biraz o da fazla değil..
  • Off fizik yaktın beni ya fen1 de kimya ve biyoloji full, fizik 4 doğru 5 yanlış 4 boş
  • güvender cok da kolay degildi. özellikle fizikte orjnal sorular vardı. matematige bisey diyemicem hele türkce. bi sayısalcı olarak tr'yi 28 yaptım ya ölsem de gam yemem
    tüm soruları evde inceledim. gözden kacırmayın hicbirini arkadaslar, orjinaldi pek çogu
  • Güvender e bende girdim..Acayip kolaydı
  • quote:

Orjinalden alıntı: firtikk

Güvender e bende girdim..Acayip kolaydı

acayip kolaydı diyenlerin, sınav sonuçları açıklanınca netlerini RESİMLİ olarak upload etmesini 4 gözle beklemekteyim.
  • ne oldu ya kolay diyenlerden kimse sonucu yapıştırmamış buraya.. kardeşim girdi genel olarak kötü yapmış o yüzden merak ettim...
  • say 2:233 yaptım :((
  • www.sodem.com.tr burdan bakabilirsiniz sonuca
  • illede şekil yapacan yani mert

dershanemizin medar-ı iftaharı

lan nerdeyse ea-2 de geçecekmişsin beni
  • quote:

illede şekil yapacan yani mert

dershanemizin medar-ı iftaharı

lan nerdeyse ea-2 de geçecekmişsin beni

fen2de iyi olaydı asıl o zaman şekil olurdu
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: firtikk

Güvender e bende girdim..Acayip kolaydı

acayip kolaydı diyenlerin, sınav sonuçları açıklanınca netlerini RESİMLİ olarak upload etmesini 4 gözle beklemekteyim.

Gerçekten ya..Sayısalım hiç de iç açıcı değilmiş..Fakat sözelim baya iyi çıktı
  • Ben OKS Güvender'de gerçek OKS'den 15 net düşük yapmıştım.Bence daha kolay.

quote:

Düşük yapmıştım

• bu sitedeki şube katılım bilgileri yanlış.bizim dersanede zaten 1500'den fazla öğrenci var.dışarıdan katılanlarla birlikte sayı 2207 (sözel) oldu.sitede 856 yazıyor.birde ilçeden kaç kişi girmiş,ilden kaç kişi girmiş onları yazmamış.sadece kaçıncı olduğumuz yazılı.
  • Bu sınav bu kadar koyla mıydı?Özdebirde 255 aldım galiba moralim yerlerde...Keşke buna girseydim.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.