Bildirim
Öss Matematik Özel Ders Saati Ne kadar olmalı?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Hangi İl? -
Ben saati 25ytl'e veriyorum... -
hangi il olduğu çok önemli, istanbul için iyi istiyorsan 150-200 2 saat içindir. Ama anadolya gidersen çok çok düşer, dershne stajyerleri 2 saati 80e veren vardı arkdaşmn -
quote:
Orjinalden alıntı: You and Me
Hangi İl?
Hatay -
Hatay hakkında bilgi yok.Benim kullandığım site:http://www.dersverilir.net/ -
İstanbulda 150 ytlye verende var 50 ytlye verende var öğrenciye göre değişiyor ama öğretmeninde başarısı olmalıdır.150 ytlden daha çok 200 isteyende var ama verende var yani..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi twincharged -- 21 Eylül 2008; 23:39:06 > -
ankarada olsaydın her ağaçta bi kağıt ilan vardır ODTÜ lüden matematik 1-2 -fen zart zurt dersi verilir diye ama bu kişilerin odtü mezunu olduğundan şüphem var -
quote:
Orjinalden alıntı: oeste
ankarada olsaydın her ağaçta bi kağıt ilan vardır ODTÜ lüden matematik 1-2 -fen zart zurt dersi verilir diye ama bu kişilerin odtü mezunu olduğundan şüphem var
-
quote:
Orjinalden alıntı: oeste
ankarada olsaydın her ağaçta bi kağıt ilan vardır ODTÜ lüden matematik 1-2 -fen zart zurt dersi verilir diye ama bu kişilerin odtü mezunu olduğundan şüphem var
Aynen hocam yaa İstanbul'da da çok var yani yok boğaziçiliden yok itüden yahu siz işmi bulamadınız yoksa dahamı fazla para istiyorsunuz anlamak değil valla.. -
50 ytl iyidir... -
İdeal fiat ne olur sizce burası için :S -
quote:
Orjinalden alıntı: Shady
Ben saati 25ytl'e veriyorum...
-
Bilinen,iyi bir hocadan 50 ytl'ye alabilirsen çok iyi.Polatlı'dayım.İnsanların bildiği,başarılı hocalar 70 ytl'ye falan veriyor.35'e veren de var ama onlar dersanelerinde çok fazla derslere girmeyen,öğrencilerin de çok fazla sevmediği hocalar. -
degişir bazı durumlarda 150 falan ödenir peşin -
Eskişehirde aylık 150--200 ytl ye veren var.(dikkat edin aylık)
Saat üzerinden verenler 20--35 arası -
quote:
Orjinalden alıntı: You and Me
Hatay hakkında bilgi yok.Benim kullandığım site:http://www.dersverilir.net/
bu siteyi ben de kullanıyorum ilanım falan da var çok fazla seçeneğin olduğu bir site ancak hatay için kıyaslama yapılacak birisi bulunur mu bilmem. -
150 200 dw tam soyguncuymuş -
50 ytl bence iyidir..
Ben 100ytlye ders aldığımı biliyorum.
Tabi biz burdan atıp tutuyoruz sizi tanımadan etmeden belki çok iyi bir öğreticisiniz diyaloğunuzla mimiklerinizle anlatıyorsunuz:)
Hatayda ortalama fiyat nedir öğrenin ve +,- olarak ayarlayın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi droll -- 23 Eylül 2008; 2:01:46 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X