Şimdi Ara

Osman Pamukoğlu, sırf Atatürk'ü daha iyi anlamak için

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sn. Osman Pamukoğlu, sırf Atatürk'ü daha iyi anlamak için Atatürk'ün okuduğu 3997 kitabı tedarik edip okumuş bir devlet adamıdır.

- Bunları hangi ara okuyorsunuz?

Ben uykuya, yemeye içmeye hiç düşkün değilim. Birkaç saat uyku bana yetiyor. Uyumak yerine kitap okuyorum. Hiç boşa zaman harcamam, gece hayatım yok. Bir yere gidelim oynayalım, bunları yapmam. Kafeye gidelim, meyhaneye gidelim, bunları yapmam.

- Hızlı okuma tekniği mi kullanıyorsunuz?

Evet, bu sayede gecede iki, üç kitap okuyabiliyorum.

EK OLARAK
    Osman paşamizi mecluste gormek isterdik.Hainlere ayirilmiş o kadar koltuk varken osman paşayi gormemek buyuk ayip

• Osman Pamukoğlu bence mhp veya chp den milletvekilliğine seçilirse çok büyük işler yapar.
    Tek başına devam ederse, sonuç geçen seçimden farksız olmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mezara mi goturcen o kdr bilgiyi be osman pamukoglu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi funky-nd -- 14 Kasım 2015; 5:31:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Funky ND

mezara mı götürcen o kdr bilgiyi be osman

Boş geldin, mezara da boş gideceksin be funky.
    "okuma! Ne işe yarayacak okudukların!" diyenlerin nesli tükenecek gibi görünmüyor maalesef.

• quote:

Orijinalden alıntı: Funky ND

mezara mı götürcen o kdr bilgiyi be osman

nereye götüreceğini sana detaylıca söylerdim ama forum kuralları sağolsun hadi yırttın
  • adam az hayatini yasasin diye dedim beyler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana göre paşa, ülkedeki nadir Atatürkçülerden birisidir. Atatürk'ü gerçekten doğru anlamış ve onun yolundan giden tek siyasetçidir. Atamın kurduğu partideki zavallılara bakınca Osman Paşa'nın değerini daha iyi anlıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Oha be abi bi gecede 2-3 kitap ne demek nasıl okuyor bunu taktiği ne bunun
  • delgado.11 kullanıcısına yanıt
    Çok zor bir şey değil, aman aman yetenek de gerektirmez sadece okumaya aşina olmak ve okumayı pratik hale getirmek yeterlidir.
  • Uzun suredir yoktun :D

secime daha cok var bukadar erkenden başlama propagandaya gerek yok.
  • Hadi len, daha dun gece sana facebook a gel dediğim de " Arkadaşla skype dan konuşarak oyun oynuyoruz " diyordun mustafa?

Hergun oyun oynuyosun Gta V midir nedir ne ara okucaksin hizli okuma tekniğimis az ufakdan at adamim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Captain[Js]

Hadi len, daha dun gece sana facebook a gel dediğim de " Arkadaşla skype dan konuşarak oyun oynuyoruz " diyordun mustafa?

Hergun oyun oynuyosun Gta V midir nedir ne ara okucaksin hizli okuma tekniğimis az ufakdan at adamim.

Osman Paşa'nın cumleleri onlar

• Gözlerinden ateş de çıkartıyor muymuş

• quote:

Hadi len, daha dun gece sana facebook a gel dediğim de " Arkadaşla skype dan konuşarak oyun oynuyoruz " diyordun mustafa?

sen çok yanlış anlamışssın knk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HIGHER -- 14 Kasım 2015; 10:45:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HIGHER

quote:

sen çok yanlış gelmişsin knk

quote:

Gökhan G.

Niye bozuyosunuz yav

/>

• bu arada kitap okumak neye yarar diyecekler için
    Mustafa kemal Atatürk afyonu ve bir çok yeri okuduğu tarih kitapları sayesinde ele geçirmiştir
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeartOfBonnie

Osman Pamukoğlu bence mhp veya chp den milletvekilliğine seçilirse çok büyük işler yapar.
    Tek başına devam ederse, sonuç geçen seçimden farksız olmaz.

Aynen öyle büyük insan ama arkasında da büyük parti olmalı bizim ülkede asisti yapan adamlar değil golu atan adamlar tanınır.

• paşa pkk ile mücadelede gerilla taktiklerinin olduğu kitapları da okumuştur...
  • Severim kendisini.Kiymeti bilinmiyor bu ulkede.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.