Şimdi Ara

Osman PAMUKOĞLU Bilgilendirmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
0
Favori
2.239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet değerli arkadaşlarım , seçimden sonra sessizliğimizi koruduk çünkü iyice düşünmemiz lazımdı. Biliyoruz ki şimdi konuya gelen arkadaşlar dalga geçecekler vs. fakat inanın dalga geçilecek bir konu değil bu . Bize tamamen karşıt görüşlü olan arkadaşların bile dikkatli bir şekilde okumasını istiyorum.

Bilindiği üzere İstanbul 3. bölgeden adaylığını koymuştu efsane komutan Osman PAMUKOĞLU. Tüm partilerden önce çalışmalara başladık. Herkes elinden geleni yaptı buna inanabilirsiniz.

Osman PAMUKOĞLU sokaklardayken herkes gelip fotoğraf çektirip , halini hatrını sorup , oyum size diyordu. Parti İl Başkanlığı bir an bile olsun boş durmadı hiç. Hem sosyal medya üzerinden hem derneklerden bir sürü destek mesajı geldi.

Seçimde kaç oy aldı derseniz eğer 15 bin oy aldı Osman PAMUKOĞLU . Yanlış anlaşılmasın bu ülkede teröristlere 6 milyon oy verildi.

Bizzat Osman PAMUKOĞLU ' nun sözleriyle size durumu özetleyeyim " İç Savaşın Çıkacağı Varmış Biz Her Şeyi Denedik Ama Çıkacağı Varmış Bu Musibeti Siz Yaşayacaksınız Tanrı Böyle İstiyor ". Aslında gayet de iyi özetlemiş Osman paşa.

Vatanına silah doğrultup , kurşun sıkanları öldüren Paşa'ya değil , vatanına kurşun sıkan adamlara gitti 6 milyon oy. Ve en acısı da İstanbul'da HDP nin oylarının MHP ' den fazla olması.

Bir zamanlar Paşa bir söz söylemişti. " Eğer Diyarbakır'ı , Hakkari'yi kaybederseniz İstanbul elden gider "demişti. Ve elden gitti. Ama şunu bilsinler bizler HERŞEYDEN VAZGEÇER VATANDAN VAZGEÇMEYİZ.

Osman PAMUKOĞLU ' nun ilettiği son sözü " Biz türk milletinin belinde bir silah olmaya devam edeceğiz, belki bir gün bize ihtiyaçları olur. " Büyük adamsın paşam . !
    -------------------

2.Olarak değinmek istediğimiz konu İstanbul 3. Bölgede yaklaşık 290 bin geçersiz oy var. Bunların 250 binine 2 mühür basılmış. Yani hem CHP-Osman PAMUKOĞLU hem MHP-Osman PAMUKOĞLU vs gibi. Bunun için İstanbul'daki 4 bağımsız milletvekili adayı İstanbuldaki seçimin iptali için İl Seçim Kurulu'na başvurdu. Halk hiç bilgilendirilmedi sandık başkanları tarafından. Ve bu üsulsüzlükler için hakkımızı sonuna kadar kullanacağız.

Yazımı şu resimle bitirmek istiyorum. Sanırım bir çok şeyi bu anlatacaktır.

Okuduğunuz için hepinize teşekkürler .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egemi -- 9 Haziran 2015; 16:54:51 >

• toplumda değeri yok meclise bile giremedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Melhame-i Kubra

toplumda değeri yok meclise bile giremedi

Değeri olması için daha ne yapmamız lazım ?
  • askeri anlamda iyi siyasette kötü. Siyaset ona göre degil liseliler destekliyor kenan evren kopyası sert rtenin ikizi daha hayırlısı olmus. Hdp ile karsılastırcagına hakan şükür ile karşılastır
  • egemi kullanıcısına yanıt
    öncelikle bırakın bu belde silah söylemini, sonra biraz ekşi, biraz twitter'a falan takılın, sinirinizi atın üstünüzden, nemrut suratlı liderlerden olmayın gerisi gelir. bkz. demirtaş.
  • forumun oylarıda az sayılmazmış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: egemi

quote:

asarım keserim siyaseti eski türkiyede prim yapar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Şehit efe osman apaydın
    3 gün önce açıldı
    Mustafa Kemal ATATÜRK
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: okean

öncelikle bırakın bu belde silah söylemini, sonra biraz ekşi, biraz twitter'a falan takılın, sinirinizi atın üstünüzden, nemrut suratlı liderlerden olmayın gerisi gelir. bkz. demirtaş.

Terörist olmadığımız için bu kadar oy aldık sanırım. Bu ülkede teröristler kazanıyor galiba.
  • Halk bir katile oy vermek istememiş demek ki. Bir dahaki seçime kadar 18 yaşına gelmiş olur seçmenlerinin bazıları, 20.000 oy alır belki o zaman.

• okean O kullanıcısına yanıt
    demirtaş efsane zaten
    bu yoklukta hazine yardımı olmadan bu kadar oy alıyorsa bir sonraki seçimde rahat %20 yi geçer

• egemi kullanıcısına yanıt
    ben iyi niyetle yazdım uygulayıp uygulamamak size kalmış. bir siyasetçi gençlere hitap etmiyor, sosyal medyayı yeterince kendisi kişisel olarak kullanmıyor, sürekli pozitif imaj yaratmıyorsa 2020'lere giden bu çağda prim yapması zor.

askerlerin siyaset yapması zaten bu yüzden zordur, askerin sert tavrı çoğu insanda negatif algı yaratır ama askerler de sert disiplin ve askerde yaşanan şeylerin üstüne örtü çekip bambaşka kişilere dönüşmeyi kabullenemezler oysa ki siyaset her açıdan gerektiğinde sert gerektiğinde yumuşak olmayı gerektirir.

hep "benim dediğim doğrudur"u savunur, nemrut suratla gezer, etrafını daraltır başkalarına açık kapı bırakmazsan da sonun rte'nin düştüğü durum gibi olur.
  • quote:

quote:

quote:

Kimin feyk hesabısın bilmiyorum ama akpli olduğun kesin.

Mavi ekran ile dolaşıyorsunuz.
  • Bu adam bu ülkeye fazla...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: *ORION*

quote:

quote:

quote:

mavi ekran ne demek ? ben istikrarlı bir türkiye istiyorum

• Ne zaman eğitim seviyemiz yükselir işte o zaman bu etnik çatışma ve milliyetçi kafası son bulur. Sene olmuş 2015 hala vur-kırdan oy almaya çalışanlar var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LSDream

Halk bir katile oy vermek istememiş demek ki. Bir dahaki seçime kadar 18 yaşına gelmiş olur seçmenlerinin bazıları, 20.000 oy alır belki o zaman.

Katil dediğin adam 7 bin pkk lı öldürmüştür. Yani terörist oldürmüş.

HDP ne yapmıştır ? 40 bin suçsuz , masum insani katletmiştir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: okean

ben iyi niyetle yazdım uygulayıp uygulamamak size kalmış. bir siyasetçi gençlere hitap etmiyor, sosyal medyayı yeterince kendisi kişisel olarak kullanmıyor, sürekli pozitif imaj yaratmıyorsa 2020'lere giden bu çağda prim yapması zor.

askerlerin siyaset yapması zaten bu yüzden zordur, askerin sert tavrı çoğu insanda negatif algı yaratır ama askerler de sert disiplin ve askerde yaşanan şeylerin üstüne örtü çekip bambaşka kişilere dönüşmeyi kabullenemezler oysa ki siyaset her açıdan gerektiğinde sert gerektiğinde yumuşak olmayı gerektirir.

hep "benim dediğim doğrudur"u savunur, nemrut suratla gezer, etrafını daraltır başkalarına açık kapı bırakmazsan da sonun rte'nin düştüğü durum gibi olur.

Osman PAMUKOĞLU ' nu tanımadığınız buradan belli işte. Her zaman gençlere öncelik verdiğini , gençler olmazsa ben olmam dediğini bilmiyorsunuz.

• Paşa eğer MHP ya ya CHPnin teklifini kabul etseydi şu an meclisteydi.(Bildiğim kadarıyla kendisine teklif geldi)
  • quote:

Orijinalden alıntı: qeto

Paşa eğer MHP ya ya CHPnin teklifini kabul etseydi şu an meclisteydi.(Bildiğim kadarıyla kendisine teklif geldi)

Çok eskiden geldi sanırım fakat o zamanlar bu 2 parti de iyi gitmiyordu. O yüzden HEPAR ' ı kurdu. Fakat kendisine yapılan aşırı ısrar sonucunda hem MHP hem CHP ile konuştu fakat bir sonuç alınamadı.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: *ORION*

quote:

quote:

quote:

mavi ekran ne demek ? ben istikrarlı bir türkiye istiyorum

Mavi ekran kısaca "yolumu kaybettim perişanım ben" dizelerinin vücut bulmuş hali

İstikrarlı Türkiye'yi herkes istiyor. Yargının bağımsız olduğu, fakir ve fukaranın yüzü gülen, torpil ve hakkaniyetsizliğin olmadığı, gösteriş ve ihtişam için milyarların savrulmadığı, öksüzün ve yetimin hakkının sonuna kadar savunulduğu, basının özgür olduğu, barış ve kardeşliğin hakim olduğu bir ülke istiyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WITCHER -- 9 Haziran 2015; 17:31:11 >

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.