Şimdi Ara

Osman PAMUKOĞLU Bilgilendirmesi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
102
Cevap
0
Favori
2.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Mcuk

tanrı böyle istiyor dememiştir o atatürk böyle istiyor demiştir

Sizin bu zekanız yüzünden kaybediyoruz işte. Böyle yaparak insanları soğutuyorsunuz kendinizden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mcuk

tanrı böyle istiyor dememiştir o atatürk böyle istiyor demiştir

''Atatürk senin dilini yakar.''
    Hadi yavrum hadiii...
  • kendisinin konuşmalarını biliyorum başörtüsünü atatürk yasaklamışsa sorgulanmaz ataya şirk koşulmaz diyen birisi boşvkonuşuyor yani suclamıyorumda kendisini herkes siyaset yapacak diye birşey yok hoş yapamıyorda gerci

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İki tane basılı pusula mühürlerinin sahiplerini bulup bulup tek tek sorsun mhp mi ben mi chp mi ben mi akp mi ben mi diye :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • pkk sempatizanları hiç çekemiyor Pamukoğlu'nu, zamanında iyi kök söktürmüş Osman Paşa.
  • Osman Paşa'nın bir planı var mı? Parti dağıtılacak mı yoksa sivil toplum kuruluşu gibi bir şeye mi dönüşecek?

Not: Meclise girememesine cidden üzüldüm. Böyle vatansever insanlara ihtiyaç var mecliste.
  • quote:

Orijinalden alıntı: egemi

quote:

Orijinalden alıntı: Sentus

Hocam bu yazacaklarimi bir hdpli olarak degil de disaridan bir vatandasin yorumu olarak degerlendir.

osman beyi mecliste gormeyi gercekten istiyordum. fakat secim surecinde yaptigi bir takim hatalar vardi. misal turban meselesi. misal salt hdp uzerinden propaganda yurutmesi. salt teror meselesine yogunlasmasi. ve hepardan kendinden baska da bagimsiz aday gostermesi. ve kendini meclise girebilecek bir adam olarak gosterememesi. bunlarin hepsi osman beyin hanesine eksi olarak yazildi. osman beyin yapmasi gereken bence inadi birakip kendini mhpden aday gostertmesi gerekiyordu. bunun sonucunda secildigi takdirde partiden ayrilabilirdi. bu saydiklarimin hepsinin aciklamasi var. sizlerin de dilinde tuy bitti bunlari aciklama adina. ama bunun halka bir donusu olmadi. osman beyin ozelestiri yapmasi acilen gerekiyor. ic savas sinyali vermenin suan icin bir anlami yok. bu kimseye yaramaz. hele vatana hic yaramaz. osman beyin ic savas cigirtkanligini birakip meclis disi siyasette etkin bir rol oynamasi gerekir. turkiyede buna engel yok. bunca nefret soylemi secmeni sizden uzaklastiriyor. bunlari hem bir iletisimci hem de ailesinden kaynakli siyasetle icli disli biri olarak yaziyorum.
    Teşekkür ederim hocam yazılarınız için. Açıklamaya çalışayım.

Türban meselesi ;

Osman PAMUKOĞLU Bilgilendirmesi

Sanırım açıklayıcı oldu bu fotoğraf.

PKK meselesi ;

Her canlı yayına çıktığında sürekli PKK ile ilgili konular soruluyor ve her seferinde bana ekonomiden, sağlıktan sorular sorun diyor.

MHP meselesi ;

Hem CHP hem MHP ye gitti. Fakat 2 sinden de tam bir cevap gelemedi.

Umarım yeterli olmuştur hocam.

tesekkurler hocam. ben elestiri adina yazmak istememistim. sadece gozlemlerimden yola cikarak secmenin algisindan bahsetmek istemistim. biz hdp olarak teror damgasindan kurtulamadiysak osman beyde bundan kurtulamadi ne yazik ki. chpnin sola kaymayi dusunmesinden dolayi osman beyle anlasamamasini anlarim fakat mhp neden secim icin boyle yanlislara dusmekte hala anlayamiyorum. ittifaka kesinlikle girmeliydi. osman beyle olan durumu bilmiyordum fakat bu durumu kesinlikle kullanmaliydi. yazik olmus. sagolun anlayasiniz icin.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: LSDream

Halk bir katile oy vermek istememiş demek ki. Bir dahaki seçime kadar 18 yaşına gelmiş olur seçmenlerinin bazıları, 20.000 oy alır belki o zaman.

Katil dediğin adam 7 bin pkk lı öldürmüştür. Yani terörist oldürmüş.

HDP ne yapmıştır ? 40 bin suçsuz , masum insani katletmiştir.

Sen gidip nevruz kutlayan insanların üzerine tankla saldırırsan, gençleri arabalara bindirip ölüme, işkenceye götürürsen, üstüne çalışma, para kazanma fırsatı vermezsen, dillerini konuşmalarına müsade etmezsen sonucu böyle olur. Neyse ki halkımız Osman gibilerine artık prim vermiyor. 10-15 yaşındaki seçmenleri oy kullanma yaşına gelene kadar beklesin bence Osman.

• İstanbul'da toplam 537 bin 422 oy geçersiz sayılmış.

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/29233130.asp
  • Hdpye giden emanet oylar hakkında ne düşünüyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: MRTFR

Osman Paşa'nın bir planı var mı? Parti dağıtılacak mı yoksa sivil toplum kuruluşu gibi bir şeye mi dönüşecek?

Not: Meclise girememesine cidden üzüldüm. Böyle vatansever insanlara ihtiyaç var mecliste.

21 Haziranda kurultay var .

• quote:

quote:

quote:

Halk bir katile oy vermek istememiş demek ki. Bir dahaki seçime kadar 18 yaşına gelmiş olur seçmenlerinin bazıları, 20.000 oy alır belki o zaman.

Sen gidip nevruz kutlayan insanların üzerine tankla saldırırsan, gençleri arabalara bindirip ölüme, işkenceye götürürsen, üstüne çalışma, para kazanma fırsatı vermezsen, dillerini konuşmalarına müsade etmezsen sonucu böyle olur. Neyse ki halkımız Osman gibilerine artık prim vermiyor. 10-15 yaşındaki seçmenleri oy kullanma yaşına gelene kadar beklesin bence Osman.

Ne dediğini kendin bile bilmiyorsun . Kürt kardeşlerimiz avukat da oldular doktor da oldular mühendis te oldular . Kim engellemiş ?

• quote:

quote:

quote:

Hocam bu yazacaklarimi bir hdpli olarak degil de disaridan bir vatandasin yorumu olarak degerlendir.

osman beyi mecliste gormeyi gercekten istiyordum. fakat secim surecinde yaptigi bir takim hatalar vardi. misal turban meselesi. misal salt hdp uzerinden propaganda yurutmesi. salt teror meselesine yogunlasmasi. ve hepardan kendinden baska da bagimsiz aday gostermesi. ve kendini meclise girebilecek bir adam olarak gosterememesi. bunlarin hepsi osman beyin hanesine eksi olarak yazildi. osman beyin yapmasi gereken bence inadi birakip kendini mhpden aday gostertmesi gerekiyordu. bunun sonucunda secildigi takdirde partiden ayrilabilirdi. bu saydiklarimin hepsinin aciklamasi var. sizlerin de dilinde tuy bitti bunlari aciklama adina. ama bunun halka bir donusu olmadi. osman beyin ozelestiri yapmasi acilen gerekiyor. ic savas sinyali vermenin suan icin bir anlami yok. bu kimseye yaramaz. hele vatana hic yaramaz. osman beyin ic savas cigirtkanligini birakip meclis disi siyasette etkin bir rol oynamasi gerekir. turkiyede buna engel yok. bunca nefret soylemi secmeni sizden uzaklastiriyor. bunlari hem bir iletisimci hem de ailesinden kaynakli siyasetle icli disli biri olarak yaziyorum.
    Teşekkür ederim hocam yazılarınız için. Açıklamaya çalışayım.

Türban meselesi ;

Osman PAMUKOĞLU Bilgilendirmesi

Sanırım açıklayıcı oldu bu fotoğraf.

PKK meselesi ;

Her canlı yayına çıktığında sürekli PKK ile ilgili konular soruluyor ve her seferinde bana ekonomiden, sağlıktan sorular sorun diyor.

MHP meselesi ;

Hem CHP hem MHP ye gitti. Fakat 2 sinden de tam bir cevap gelemedi.

Umarım yeterli olmuştur hocam.

tesekkurler hocam. ben elestiri adina yazmak istememistim. sadece gozlemlerimden yola cikarak secmenin algisindan bahsetmek istemistim. biz hdp olarak teror damgasindan kurtulamadiysak osman beyde bundan kurtulamadi ne yazik ki. chpnin sola kaymayi dusunmesinden dolayi osman beyle anlasamamasini anlarim fakat mhp neden secim icin boyle yanlislara dusmekte hala anlayamiyorum. ittifaka kesinlikle girmeliydi. osman beyle olan durumu bilmiyordum fakat bu durumu kesinlikle kullanmaliydi. yazik olmus. sagolun anlayasiniz icin.

MHP nin bu tavrını bizler de anlayamadık . Yazık oldu . Bakalım neler olacak . Keşke her hdp li sizin gibi konuşsa ama örneklerini görüyoruz işte .

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ne dediğini kendin bile bilmiyorsun . Kürt kardeşlerimiz avukat da oldular doktor da oldular mühendis te oldular . Kim engellemiş ?

Verdiğin cevaba bakılırsa sen ne dediğimi bilmiyorsun. Kürt kardeşleriniz Kürdistan bölgesinde okumak, orada çalışmak istiyor. İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da okuyup oralarda çalışmak istemiyor. Doğup büyüdükleri topraklarda yaşamak istiyor ama yıllarca asker ve polis zulmünden, yatırım yapılmması yüzünden buna fırsatları olmadı. Kar altında kilometrelerce yol yürüyüp okula gitmeye çalışmak, derme çatma evlerde yaşamaya çalışmak size şaka geliyor ama gerçekler bunlar. Silahlı mücadelede sayesinde artık herkes sesini mecliste duyurabilecek. Sayın Öcalan'ın meclisteki ilk konuşmasını iyi dinleyin, eminim doğunun tüm sorunlarını yüzünüze vuracaktır.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Verdiğin cevaba bakılırsa sen ne dediğimi bilmiyorsun. Kürt kardeşleriniz Kürdistan bölgesinde okumak, orada çalışmak istiyor. İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da okuyup oralarda çalışmak istemiyor. Doğup büyüdükleri topraklarda yaşamak istiyor ama yıllarca asker ve polis zulmünden, yatırım yapılmması yüzünden buna fırsatları olmadı. Kar altında kilometrelerce yol yürüyüp okula gitmeye çalışmak, derme çatma evlerde yaşamaya çalışmak size şaka geliyor ama gerçekler bunlar. Silahlı mücadelede sayesinde artık herkes sesini mecliste duyurabilecek. Sayın Öcalan'ın meclisteki ilk konuşmasını iyi dinleyin, eminim doğunun tüm sorunlarını yüzünüze vuracaktır.

O dediğin sayın kelimesi insanlara söylenir diye biliyordum .

Kürdistan ise hangi mağaranın adıydı çıkaramadım ?

• MİLLET ARTIK HUZUR VE BARIŞ İSTİYOR KAN İSTEMİYOR BU NEDENLEDİRKİ

MASADA MÜZAKERE EDENLER 6 MİLYON OY ALIRKEN SAVAŞ ÇIĞIRTKANLARI 15 BİN OY ALDI HALK YETER ARTIK DEDİ BİZ MÜZAKERE EDENLERİN YANINDAYIZ

CEVABI BUDUR İŞTE

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Melhame-i Kubra kullanıcısına yanıt
    Avatar mesaj uyumu seni gidi dinci seni
  • quote:

Orijinalden alıntı: İmanPowwer

hepimizi birleştiren dinlerdir kardeş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Melhame-i Kubra

quote:

Orijinalden alıntı: İmanPowwer

hepimizi birleştiren dinlerdir kardeş

din bireyseldir.

• Bu foruma ciddi konu açmayın bence. Ulan seçim bitti hala aynı trollükler. Hele bir de terörist seviciler türemiş buralarda...

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.