Şimdi Ara

Osman PAMUKOĞLU Bilgilendirmesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
0
Favori
2.239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • konu sahibi osman pasa ile ne kadar irtibati var bilmiyorum ama kendisine sorarmisniz bagcilar esenler gop dan oy geleceginimi saniyordu.
    istanbul 1. bolgeden daha fazla oy alabilirdi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • egemi kullanıcısına yanıt
    HALK SANA SUS DEDİ.

YANİ SUS

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MMX 166

konu sahibi osman pasa ile ne kadar irtibati var bilmiyorum ama kendisine sorarmisniz bagcilar esenler gop dan oy geleceginimi saniyordu.
    istanbul 1. bolgeden daha fazla oy alabilirdi

Kendisi düşünmeden bir şey yapmaz. 3.6 milyon seçim gücü olan bir bölge 3.bölge.
  • Osman Pamukoğlu gibi bir vatanseverin konusunu burada açmayın. Forumdaki k*rtçülerin ağzına sakız yapıyorsunuz. Geçmişten gelen acıları forum köşelerinde klavye başından atmaya çalışıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: *ORION*

quote:

Orijinalden alıntı: Melhame-i Kubra

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: egemi

quote:

toplumda değeri yok meclise bile giremedi

Değeri olması için daha ne yapmamız lazım ?

asarım keserim siyaseti eski türkiyede prim yapar

Kimin feyk hesabısın bilmiyorum ama akpli olduğun kesin.

Mavi ekran ile dolaşıyorsunuz.

mavi ekran ne demek ? ben istikrarlı bir türkiye istiyorum

Mavi ekran kısaca "yolumu kaybettim perişanım ben" dizelerinin vücut bulmuş hali

İstikrarlı Türkiye'yi herkes istiyor. Yargının bağımsız olduğu, fakir ve fukaranın yüzü gülen, torpil ve hakkaniyetsizliğin olmadığı, gösteriş ve ihtişam için milyarların savrulmadığı, öksüzün ve yetimin hakkının sonuna kadar savunulduğu, basının özgür olduğu, barış ve kardeşliğin hakim olduğu bir ülke istiyoruz.

o yüzden akparti cehape parti değil örgüt mhp de orgüt siyaset yapma becerileri yok. onların amacı yan gelip yatmak

bu ülkeye hiç faydaları yok hep zararları oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Melhame-i Kubra -- 9 Haziran 2015; 17:35:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ZamanSal

HALK SANA SUS DEDİ.

YANİ SUS

Sizler böyle devam ettikçe bizler SUSMAYACAĞIZ !

Vatansa vatan. Teröristleri konuşturdunuz , bizler susmayacağız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Insurrection

Osman Pamukoğlu gibi bir vatanseverin konusunu burada açmayın. Forumdaki k*rtçülerin ağzına sakız yapıyorsunuz. Geçmişten gelen acıları forum köşelerinde klavye başından atmaya çalışıyorlar.

Atıp tutanlar için böyle konu açmak zorundaydım hocam. Bırakın eğlensinler. Türkiye bunların eğlenmesini istedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LSDream

Halk bir katile oy vermek istememiş demek ki. Bir dahaki seçime kadar 18 yaşına gelmiş olur seçmenlerinin bazıları, 20.000 oy alır belki o zaman.

Osman Paşa biraz daha dağda görev yapsaydı şu müptezellerle uğraşmayacaktık şimdi.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Mavi ekran kısaca "yolumu kaybettim perişanım ben" dizelerinin vücut bulmuş hali

İstikrarlı Türkiye'yi herkes istiyor. Yargının bağımsız olduğu, fakir ve fukaranın yüzü gülen, torpil ve hakkaniyetsizliğin olmadığı, gösteriş ve ihtişam için milyarların savrulmadığı, öksüzün ve yetimin hakkının sonuna kadar savunulduğu, basının özgür olduğu, barış ve kardeşliğin hakim olduğu bir ülke istiyoruz.

o yüzden akparti cehape parti değil örgüt mhp de orgüt siyaset yapma becerileri yok. onların amacı yan gelip yatmak

Akp'nin verdiği zararı kimse vermedi bu ülkeye.

Pamukoğlu ile alakalı konuşalım ayrıca, konu saptı sapacağı kadar.

anlıyorum, ben genç değilim zaten yeterince iyi tanıyamayışım belki o yüzdendir, bir dahaki seçime kısmetse.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Akp'nin verdiği zararı kimse vermedi bu ülkeye.

Pamukoğlu ile alakalı konuşalım ayrıca, konu saptı sapacağı kadar.

pamukoğlu gibi askerler siyeseti atıldı başarılı olamadılar kaybolup gittiler

• Osman Pamukoğlunu severim hatta girmemesi bende büyük üzüntü yarattı ama sözlediği söz aslında kendini çok büyük gördüğünün bir kanıtı.

Ne demek iç savaş çıkacakmış ? o meclise girmeyince iç savaş çıkacak meclise girince savaş sebebi bir anda kayıp mı olacaktı ?

Hayır tek başına ne yapabileceksin ki ? Bu millet icraatı sadece ırk öldürmek ırkı ezmek söylemelerine prim vermiyor.Hele ki MHP den daha fazla hatta tavan sınırına dayanan ırkçı söylemleri milliyetçi kesimi bile korkutuyordu.

normal meclise bu sözlerle girememesi.keşke girseydi elbette ama giremediği zaman iç savaş çıkacak işte demek çok açık bir şekilde büyüklük anlamı taşıyor.

ekleme (yazının son kısmını okumamışım)

yahu o 290 bin oydan muhakkak milletvekili olarak girecek sayıyı bulurdu , suç Osman komutanda da değilmiş demek ki , suç oy kağıdındaki oylama işlemini nasıl yapacaksınız diye açıklamayan televizyonlarda.O zaman niye millete bu utanç sizin diye yaftalıyorsunuz.

millet şansı vermiş ama kurallar nedeniyle olmamış.Cezayı millete keseceğinize durumu anlatan bir konu daha iyi olurdu.Ayıp yahu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Knisath -- 9 Haziran 2015; 17:47:06 >

• oldu bitit uzatmaya gerek yok simdi açtında ne oldu kazanamadı geçip bitit tartışmaya gerek yok bir daha girse yine kazanamaz.
    250 bin oyun gecersiz oldugu ysk tarafindan dogrulandimi cok buyuk bir oy.ben o kadarini bile beklemiyorum.

lakin bu gercekse sizinde calismaniz yeterli olmamis.zira hdp yasli secmene ip verip ipin ucundakine oyu bas diyebiliyor.

ayrica konuda katile oy verilmedi diyen organizma.
    hdp nin icerisindekiler ne peki sevgi pıtırcıgımı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MMX 166 -- 9 Haziran 2015; 17:45:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Knisath

Osman Pamukoğlunu severim hatta girmemesi bende büyük üzüntü yarattı ama sözlediği söz aslında kendini çok büyük gördüğünün bir kanıtı.

Ne demek iç savaş çıkacakmış ? o meclise girmeyince iç savaş çıkacak meclise girince savaş sebebi bir anda kayıp mı olacaktı ?

Hayır tek başına ne yapabileceksin ki ? Bu millet icraatı sadece ırk öldürmek ırkı ezmek söylemelerine prim vermiyor.Hele ki MHP den daha fazla hatta tavan sınırına dayanan ırkçı söylemleri milliyetçi kesimi bile korkutuyordu.

normal meclise bu sözlerle girememesi.keşke girseydi elbette ama giremediği zaman iç savaş çıkacak işte demek çok açık bir şekilde büyüklük anlamı taşıyor.

Şunu demek istiyor.

1.amacımız HDP nin meclise girmemesiydi.

2.amacımız HDP girerse eğer tahminlerimizce sınırla girecekti o zaman Pamukoğlu da mecliste olmalıydı.

Demek istediği açık ; ülkede teröristler yüzde 13 oy aldı , apo serbest kalabilir her an . Sizce de aponun serbest kalması Türk halkını isyana sürüklemezmi ?

• Hocam bu yazacaklarimi bir hdpli olarak degil de disaridan bir vatandasin yorumu olarak degerlendir.

osman beyi mecliste gormeyi gercekten istiyordum. fakat secim surecinde yaptigi bir takim hatalar vardi. misal turban meselesi. misal salt hdp uzerinden propaganda yurutmesi. salt teror meselesine yogunlasmasi. ve hepardan kendinden baska da bagimsiz aday gostermesi. ve kendini meclise girebilecek bir adam olarak gosterememesi. bunlarin hepsi osman beyin hanesine eksi olarak yazildi. osman beyin yapmasi gereken bence inadi birakip kendini mhpden aday gostertmesi gerekiyordu. bunun sonucunda secildigi takdirde partiden ayrilabilirdi. bu saydiklarimin hepsinin aciklamasi var. sizlerin de dilinde tuy bitti bunlari aciklama adina. ama bunun halka bir donusu olmadi. osman beyin ozelestiri yapmasi acilen gerekiyor. ic savas sinyali vermenin suan icin bir anlami yok. bu kimseye yaramaz. hele vatana hic yaramaz. osman beyin ic savas cigirtkanligini birakip meclis disi siyasette etkin bir rol oynamasi gerekir. turkiyede buna engel yok. bunca nefret soylemi secmeni sizden uzaklastiriyor. bunlari hem bir iletisimci hem de ailesinden kaynakli siyasetle icli disli biri olarak yaziyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: MMX 166

250 bin oyun gecersiz oldugu ysk tarafindan dogrulandimi cok buyuk bir oy.ben o kadarini bile beklemiyorum.

lakin bu gercekse sizinde calismaniz yeterli olmamis.zira hdp yasli secmene ip verip ipin ucundakine oyu bas diyebiliyor.

ayrica konuda katile oy verilmedi diyen organizma.
    hdp nin icerisindekiler ne peki sevgi pıtırcıgımı

Dağıttığımız seçim kağıdında herşey yazıyordu. Ayrıca heryerden bilgilendirme de yapıldı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: I am Tony Montana

oldu bitit uzatmaya gerek yok simdi açtında ne oldu kazanamadı geçip bitit tartışmaya gerek yok bir daha girse yine kazanamaz.

Konuyu terkedebilirsiniz , sizi burada tutan birşey yok zaten.
  • tanrı böyle istiyor dememiştir o atatürk böyle istiyor demiştir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sentus

Hocam bu yazacaklarimi bir hdpli olarak degil de disaridan bir vatandasin yorumu olarak degerlendir.

osman beyi mecliste gormeyi gercekten istiyordum. fakat secim surecinde yaptigi bir takim hatalar vardi. misal turban meselesi. misal salt hdp uzerinden propaganda yurutmesi. salt teror meselesine yogunlasmasi. ve hepardan kendinden baska da bagimsiz aday gostermesi. ve kendini meclise girebilecek bir adam olarak gosterememesi. bunlarin hepsi osman beyin hanesine eksi olarak yazildi. osman beyin yapmasi gereken bence inadi birakip kendini mhpden aday gostertmesi gerekiyordu. bunun sonucunda secildigi takdirde partiden ayrilabilirdi. bu saydiklarimin hepsinin aciklamasi var. sizlerin de dilinde tuy bitti bunlari aciklama adina. ama bunun halka bir donusu olmadi. osman beyin ozelestiri yapmasi acilen gerekiyor. ic savas sinyali vermenin suan icin bir anlami yok. bu kimseye yaramaz. hele vatana hic yaramaz. osman beyin ic savas cigirtkanligini birakip meclis disi siyasette etkin bir rol oynamasi gerekir. turkiyede buna engel yok. bunca nefret soylemi secmeni sizden uzaklastiriyor. bunlari hem bir iletisimci hem de ailesinden kaynakli siyasetle icli disli biri olarak yaziyorum.
    Teşekkür ederim hocam yazılarınız için. Açıklamaya çalışayım.

Türban meselesi ;

Osman PAMUKOĞLU Bilgilendirmesi

Sanırım açıklayıcı oldu bu fotoğraf.

PKK meselesi ;

Her canlı yayına çıktığında sürekli PKK ile ilgili konular soruluyor ve her seferinde bana ekonomiden, sağlıktan sorular sorun diyor.

MHP meselesi ;

Hem CHP hem MHP ye gitti. Fakat 2 sinden de tam bir cevap gelemedi.

Umarım yeterli olmuştur hocam.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.