Bildirim
osawa OSW 4100 nasıl sizce
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
az daha paraya kıy edison 505a al.. -
Harry %100 haklı az paraya kıl 505a al kötünün iyisi kötünün kötüsün alma -
peki bu edison 505 in rms değeri nedir.?
edison ve jamesonu osawa gibi markalardan ayırıyolar.(içleri aynı diye diyorum)
bende ilerde edison veya jameson alıcam sanırım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jaguar19 -- 24 Kasım 2007; 22:51:17 > -
4*50W + 1*150W RMS 4 Ohm değeri -
kardeş bencede edison 505a al daha çok işine yarar -
edison 505a bunu al bence... işine yarayacak... -
saolun yardımlar için arştırmadayım daha
peki dostlar bunu alsam ılerıde bı bass alsam sonra bass anfısı alsam ılk adım ıcın ne dersınız fıyat cazıp degılmı
http://www.sahibinden.com/en_ucuzu_bizde_WQQaXQQ4440813WQQpXQQdisplayitem -
gokhan yetiş :D -
Yettim:D
Osava yi bu rms ile 5 katlar çok güzel bir anfi 4 x 50W @ 4 ohm çikişlari böle yeterli gibi ne kullanican kardes bunda? 1 takım componet+ kicker comp 12 kullanmak için ideal bir anfi -
gokhan zaten comp la anfivar olınkte bunları aldıktan sonra bassı sonra halledıyım dıyorum olmazmı yaw sonradan bass takarım bı 20 cm lık -
kardeş bu anfi ile o companenetleri beslersin çok güzelde verim alırsın inanılmazda kaliteli olur ayrıca bu anfi ile o companentleri birde kicker comp12 besleyebilirsin gokhan arkadaşımızda bunu anlatmak istiyor
-
O anfi osawa yi 3 e katlar 5 le çarpar
Componetler kaliteli cok kalitelidir azda olsa derin bir basi war kendine göreO anfi ile müthiş bir uyum sağlar
Woofer madem küçük olsun dıyorsan... kicker comp 10 al 150 rms arabay inlet gt4 lerden çok çok daha iyi spl alirsin... -
allahhh tamam :) kendı capımda ucuz bı sıstem buldum fıyatta super tamamdır ok verdıysenız banada almak duser fun, gokhan thanx -
bence işine yarar beğenirsin kaliteli marka cadence şahsen ben gözüm kapalı alırım
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X