Şimdi Ara

osawa OSW 4100 nasıl sizce

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
3.467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • osawa anfi nasıl sizce kullanan varmı tavsiye ederseniz alcam artık yeter fiyat 170 lira bide comp aldımmı tamam şimdilik
     osawa OSW 4100 nasıl sizce

• az daha paraya kıy edison 505a al..
  • Harry %100 haklı az paraya kıl 505a al kötünün iyisi kötünün kötüsün alma
  • peki bu edison 505 in rms değeri nedir.?
    edison ve jamesonu osawa gibi markalardan ayırıyolar.(içleri aynı diye diyorum)

bende ilerde edison veya jameson alıcam sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jaguar19 -- 24 Kasım 2007; 22:51:17 >
  • 4*50W + 1*150W RMS 4 Ohm değeri
  • kardeş bencede edison 505a al daha çok işine yarar
  • edison 505a bunu al bence... işine yarayacak...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Boschmann oval sizce nasıl
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • saolun yardımlar için arştırmadayım daha
    peki dostlar bunu alsam ılerıde bı bass alsam sonra bass anfısı alsam ılk adım ıcın ne dersınız fıyat cazıp degılmı
    http://www.sahibinden.com/en_ucuzu_bizde_WQQaXQQ4440813WQQpXQQdisplayitem
  • gokhan yetiş :D
  • Yettim:D

Osava yi bu rms ile 5 katlar çok güzel bir anfi 4 x 50W @ 4 ohm çikişlari böle yeterli gibi ne kullanican kardes bunda? 1 takım componet+ kicker comp 12 kullanmak için ideal bir anfi
  • gokhan zaten comp la anfivar olınkte bunları aldıktan sonra bassı sonra halledıyım dıyorum olmazmı yaw sonradan bass takarım bı 20 cm lık
  • kardeş bu anfi ile o companenetleri beslersin çok güzelde verim alırsın inanılmazda kaliteli olur ayrıca bu anfi ile o companentleri birde kicker comp12 besleyebilirsin gokhan arkadaşımızda bunu anlatmak istiyor
  • O anfi osawa yi 3 e katlar 5 le çarpar

Componetler kaliteli cok kalitelidir azda olsa derin bir basi war kendine göre O anfi ile müthiş bir uyum sağlar

Woofer madem küçük olsun dıyorsan... kicker comp 10 al 150 rms arabay inlet gt4 lerden çok çok daha iyi spl alirsin...
  • allahhh tamam :) kendı capımda ucuz bı sıstem buldum fıyatta super tamamdır ok verdıysenız banada almak duser fun, gokhan thanx
  • bence işine yarar beğenirsin kaliteli marka cadence şahsen ben gözüm kapalı alırım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.