Şimdi Ara

Pioneer MVH-S105UI Teyp 254 Tl alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gittigidiyorda Pioneer MVH-S105UI 254Tl olarak gördüm arkadaşlar nette en uygun fiyat bu uzun süredir gördüğüm, alınır mı bu teyp?

Çok bir beklentim yok kaliteli müzik olsun yeterli zaten arabada sadece on kapılarda hoparlör var. Almışken iyi bir sey olsun dedim piranha vs uğraşamam pimpirikliyim :)

Sorun çıkarmasın yeterli, marka zaten belli ne dersiniz ?

Yada 250 veriyorsan şunu al dediğiniz başka bir öneriniz var mı bütçem max 250 ?

• Belki alacak arkadaş varsa onlara da fikir olur,kullanan varsa tavsiyelerini bekliyorum..

Edit:
    Konu yanlış yere açıldıysa kusura bakmayın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackEagles2 -- 9 Şubat 2019; 18:19:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Mayıs ayından beri kullanıyorum gayet memnunum tavsiye ederim. ben alırken 220 liraydı sonraları 400 küsürü gördü dolardan dolayı. tam f/p ürünü şu an. ama tek amfi desteği olduğu için ileride ses sisteminde geliştirme yapmak isterseniz istediğinizi alamayabilirsiniz
  • Bende bluetoothlusunu dusunuyorum 465e geliyo n11 de cekle birlikte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -gg- -- 12 Şubat 2019; 10:16:59 >
  • 500 lira civarına pioneer falan alacağınıza biraz daha katıp alpine alın bence.
  • EnderGelişenOsasunaAtağı kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba. Ben de bu teypten almayı düşünüyorum. Nasıl memnun musunuz?tesisat işine girmem muhtemelen ilk etapta bu teybi alayım diyorum. Zaten araç Linea önde iki adet hoparlör var. Belki iki tane kaliteli hoparlör var alırım ilerde. Amfi falan baglanmaz mı yani ne dezavantajı olabilir bilginiz var mı? Oval hoparlörler daha iyi diyorlar bir de.

• quote:

Orijinalden alıntı: .Predatör.

Hocam merhaba. Ben de bu teypten almayı düşünüyorum. Nasıl memnun musunuz?tesisat işine girmem muhtemelen ilk etapta bu teybi alayım diyorum. Zaten araç Linea önde iki adet hoparlör var. Belki iki tane kaliteli hoparlör var alırım ilerde. Amfi falan baglanmaz mı yani ne dezavantajı olabilir bilginiz var mı? Oval hoparlörler daha iyi diyorlar bir de.
    direkt teybi aldım amfi bağlamadan kullanıyorum teyp olarak memnunum ama tek amfi çıkışlı olduğu için belki bu noktada işinizi görmeyebilir. geri kalan özellikler bakımından bir sorunum yok
  • EnderGelişenOsasunaAtağı kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam bu işlerden anlamadığım için sormuştum tek anfi çıkışlı olmasını. Neyse bu cihazı alacağım sanırım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    USB li Pioneer 2120 UB 200 TL
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.