Şimdi Ara

ÖRÜMCEKLER İÇİN ÇARE ARIYORUM.TAVSİYENİZ.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    evimizin arka bodrum kısmı olduğu gibi örümcekler dolu.hep olmuş.çaresi nedir.

İnsan kahkahalarla güldüğü zaman, kabalığı ile tüm hayvanları geride bırakır.
    Köleler, gerçek yaşamdaki güçsüzlüklerini unutmak için, bir ideale veya bir kurmaca tanrıya gerek duyarlar.
    Gür ırmaklar kendileriyle birlikte bir çok çakıl ve çalı çırpıyı da sürükler; güçlü ruhlar da bir çok aptal ve mankafayı.

• nasıl yani....
    Bimde 2,95 tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samtual -- 7 Temmuz 2009; 12:10:28 >

Orjinalden alıntı: NuTeRX

deve kuşu yumurtası

+1

camilerde neden örümcek olmaz. çünkü o lambaların(avize) arasında deve kuşu yumurtaları vardır
  • Bende de bu tarz bir sorun var bizim orda akrep denilen o çağ dışı yaratıkdan çok var bazen geceleri su içmeye kalktığımda hep önüme bakarım hatta millet uyanmasın diye fenerle su almaya giderim ve genellelikle de onla karşılaşırım tank gibi ilerlerken oldum olası nefret etmişimdir ve günde en az bir tane öldürüyorum. Bana çok sağlam bir ilaç lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soultrex -- 7 Temmuz 2009; 12:14:43 >

bildiğiniz tavuk yumurtasını çiğ şekilde ikiye kırın. için boşalttıktan sonra 2 parça olan kabukları köşelere yerleştirin. Örümcekler tırım tırım kaçacaklardır.

\m/ We Are Metallica Family \m/

Sakın Tıklama
  • hiç aklıma gelmeyecek yöntem allah allah...ne çareler var.bu arada ilaç diyen arkadaş babam kullanmış böcek ilaçı ama o mu bilmiyorum çare bulamamış.bana yaz bilen varsa yazsında uygulayalım dedi.deve yumartası bulamam ama diğer arkdaşın tavuk yumurtasını mecburen uygulacağım.inşlh olur.sahi cami için dediğin gerçekmi.gırgır mı yaptın.

Orjinalden alıntı: ekremdumanli

hiç aklıma gelmeyecek yöntem allah allah...ne çareler var.bu arada ilaç diyen arkadaş babam kullanmış böcek ilaçı ama o mu bilmiyorum çare bulamamış.bana yaz bilen varsa yazsında uygulayalım dedi.deve yumartası bulamam ama diğer arkdaşın tavuk yumurtasını mecburen uygulacağım.inşlh olur.sahi cami için dediğin gerçekmi.gırgır mı yaptın.

gerçek

İnsan kahkahalarla güldüğü zaman, kabalığı ile tüm hayvanları geride bırakır.
    Köleler, gerçek yaşamdaki güçsüzlüklerini unutmak için, bir ideale veya bir kurmaca tanrıya gerek duyarlar.
    Gür ırmaklar kendileriyle birlikte bir çok çakıl ve çalı çırpıyı da sürükler; güçlü ruhlar da bir çok aptal ve mankafayı.

• deve kuşu yumurtası çok pahalı ama

Orjinalden alıntı: ekremdumanli

hiç aklıma gelmeyecek yöntem allah allah...ne çareler var.bu arada ilaç diyen arkadaş babam kullanmış böcek ilaçı ama o mu bilmiyorum çare bulamamış.bana yaz bilen varsa yazsında uygulayalım dedi.deve yumartası bulamam ama diğer arkdaşın tavuk yumurtasını mecburen uygulacağım.inşlh olur.sahi cami için dediğin gerçekmi.gırgır mı yaptın.

gerçek istersen netten fotolar koyabilirim.

ortadaki büyük olan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MoriKalina -- 7 Temmuz 2009; 15:09:12 >

• devekuşu yumurtası zor bulunan bir şey degil.30 tl falan aldıgın gibi koyuyorsun.

dipnot: dikkat et bodrumdan kaçan örümcekler eve dagılmasın. yeterli ilaçlamayı yap. (raid vs.)
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.