Şimdi Ara

Oruç tutana saygı var da tutmayana niye yok? Kahvaltı vermiyor şirket. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
554
Cevap
0
Favori
37.154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
295 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oruç Allah'la kul arasındadır isteyen tutar istemeyen tutmaz,dinde zorlama yok mesela kişinin şekeri vardır tansiyonu vardır oruç tutamıyordur örnek veriyorum,şirket yemek gideri olarak gösteriyorsa kahvaltıyı bağlı bulunduğu kuruluşa şikayet edin gerekli cezayı aynı hafta içerisinde görür kapısında taahhütnameli evrağı.
  • dogrudan cevap yaziyordum, ancak konu sahibinin ve cevaplayanlarin uslubunu gorunce degmez, boyle bir konunun one cikmis olmasi bile sacmalik.
  • Vermesi gerekir kesinlikle. Oruç tutmayanin normalde verilen o kahvaltıyı alma hakkı vardır. Oruç tutup bu kul hakkını görmezler genelde, çünkü hep kendileri haklı. Sonra da o oruçtan sevap bekle?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya beni bağlamaz oruç tutup tutmamaları. Kimseye karışmam. Hatta kendi getirdiğim kahvaltımı da odada yapıyorum. Rahatsız olmasınlar diye. Ama işte benim sorunum patronlarla benim hakkım olan bir şeyi nasıl elimden alıyorsun. Askerde bile oruç tutanı tutmayanı sorup ona göre yemek çıkarıyorlardı yemek saatinde. Oruçlular için tekrar yemek veriyorlardı.
  • ya sen olayı yanlış anlamışsın. olay ibadet saygı filan değilki, olay kendi gibi olmayanı sindirmek
  • Orucumu tutuyorum çok şükür. Ama, syn rockandemir84 siz yerden göğe kadar haklısınız. İşyeri sahiplerinin işine geldiği için oluyor bu uygulamalar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi make up -- 8 Mayıs 2019; 10:39:5 >
  • make up kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam. Sonunda gerçekleri gören biri oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rockandemir84

Ya beni bağlamaz oruç tutup tutmamaları. Kimseye karışmam. Hatta kendi getirdiğim kahvaltımı da odada yapıyorum. Rahatsız olmasınlar diye. Ama işte benim sorunum patronlarla benim hakkım olan bir şeyi nasıl elimden alıyorsun. Askerde bile oruç tutanı tutmayanı sorup ona göre yemek çıkarıyorlardı yemek saatinde. Oruçlular için tekrar yemek veriyorlardı.
    Kahvaltini her zaman nerede yapiyorsan orada yap.

Iyi ki bir oruc tutuyorlar. Yok onumde su icmesin yemek yemesin falan filan. Sen oruclusun diye niye millet yasam seklini degistirsin.

• Oruç tutana saygı nerede? Bi saçmalamayın yaa.

• Atsız-Ata kullanıcısına yanıt
    Hocam burası Türkiye. Mağdur arkadaşımız o dediğini bi denesin bakalım ne olacak. Kapıyı gösterirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: escanor_

Oruç tutana saygı nerede? Bi saçmalamayın yaa.
    saygı ile ne alakası var açıklasana bi
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.