Şimdi Ara

Orjinal zippo nasıl anlaşılır? (Çözüldü)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aslında soruya cevap vermek için açtım bu başlığı. Zippo alacaklar ve almayı düşünenler hep burada takılır kalır. Acaba orjinal mi?

bu konuyu araştırdım ki zaten yıllardır zippo çakmak kullanmış birisiydim ( çok hacılandığı için kullanmıyorum)

Video çekeyim dedim. Birileri izler belki işine yarar.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Orijinal Zippo Çakmak Nasıl Anlaşılır?

Zippo çakmaklar, dayanıklılıkları ve koleksiyon değeriyle ünlüdür. Ancak piyasada birçok sahte Zippo çakmak dolaşmaktadır. Orijinal bir Zippo çakmağa sahip olduğundan emin olmak için aşağıdaki ipuçlarını takip edebilirsin:

• "Zippo Manufacturing Co. Bradford, PA" damgasını kontrol et: Orijinal Zippo çakmakların tabanı, "Zippo Manufacturing Co. Bradford, PA" yazan bir damgayla işaretlenmiştir.

• Çakmağın ağırlığını tart: Orijinal Zippo çakmaklar sağlam ve ağırdır. Bir sahte çakmak daha hafif olacaktır.

• Fitil düzenleyiciye bak: Orijinal Zippo çakmaklarının fitil düzenleyicisi, fitilin yüksekliğini ayarlamak için kullanılan bir tekerlektir. Sahte çakmakların fitil düzenleyicisi genellikle daha küçüktür veya yoktur.

• Çakmağın ateşleyicisini kontrol et: Orijinal Zippo çakmaklarının ateşleyicisi, birbirine sürtünen iki çakmaktaşı parçasından oluşur. Sahte çakmakların ateşleyicisi genellikle daha küçük veya farklı bir tasarıma sahiptir.

• Kasa menteşesine dikkat et: Orijinal Zippo çakmaklarının kasa menteşesi sağlam ve sıkıdır. Sahte çakmakların menteşesi gevşek veya gıcırtılı olabilir.

• Zippo logosunu incele: Orijinal Zippo çakmaklarının üzerinde, rüzgarı engelleyen bir dikdörtgen içinde yer alan "Zippo" logosu bulunur. Sahte çakmakların logosu farklı olabilir veya kalitesiz görünebilir.

• Ambalajı kontrol et: Orijinal Zippo çakmaklar, Zippo logosu olan siyah bir kutu içinde gelir. Sahte çakmaklar genellikle daha basit veya daha az kaliteli ambalajlarda paketlenir.

Yukarıdaki ipuçlarını takip ederek, orijinal bir Zippo çakmağa sahip olduğundan emin olabilirsin. Orijinal bir Zippo çakmak, uzun yıllar boyunca dayanacak ve keyifle kullanabileceğin bir yatırımdır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Videoda yanlış bilgiler var. Ses zippodan zippoya göre değişir orjinal olup sesi birbirinden farklı zippolar vardır. Menteşe kısmından bahsetmiş o menteşenin içindeki ince demir parçası zamanla inceliyor ve simetrisi bozuluyor. Orjinal olup olmadığını göstermez yani.O alt kısımdaki kırmızı yazılar da model yılına göre değişiyor eski modellerde siyah olur o yazılar. Geri kalan bilgiler doğru

• Bende mi sorun var bilmiyorum ama zippo ile yaktığım sigarada benzin tadı aldığım için kullanamıyorum. Aynı sorunu yaşayan var mı?

• mustyblack kullanıcısına yanıt

orjinal benzin mi kullanıyorsunuz ? ben zippoya alıştıktan sonra gazla yakınca iğrenç bir tad alıyorum . zaten ilk fırtta tat alırsın genelde ilk fırtı dışarı ver alışana kadar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.