|
Ortaçağı anlatan bütün filmleri dizileri izledim.zibilyon tane tarih kitabı ve makalesi okudum.ama 1 kere bile erkek seçen kadın ne gördüm nede duydum.kadına sormayı bırak kadının yüzüne bakmadan kadın erkek tarafından direkt eve götürülüyor 2-3 çocuk doğuruyor.üstelik bu durum hem ortaçağ avrupasında hemde müslüman ve türk devletlerdede aynı.özellikle şövalyeler ve yeniçerilerle azaplar kadın istememek bir yana kafasını çevirip ölmek istermiş gibi kötü yüz ifadesi yapsada o savaşçı ya da asker erkek kadını yalayıp yutuyor hatta tek seferde 2-3 kadınla yatıyor.erkeğin tipide önemli değil isterse dünyanın en büyük inceli olsun durum aynı.yani evinden 5 kadın çıkıyor.beyler ortaçağda kadınların erkek seçme hakkı yok muydu? kadınlar erkek seçemez seçtikleri zaman öldürülürler miydi? günümüzdeki gibi erkeklerin yalnız kaldıkları ve cinsellik yaşayamadıkları için toplum katliamları yapmaları ortaçağda yok muydu? herkes lütfen oy kullansın kadınlara değer vermeyi bırakın ve gerçekleri konuşun. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kılıç Ustası -- 9 Temmuz 2023; 0:34:44 > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt