Şimdi Ara

Türkiye'deki Cinsel Açlık Bitmeden Kezbanlar da Bitmez Abazalar da...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
1
Favori
13.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
58 oy
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yüzyıllardır Osmanlı geleneğiyle (muhafazakar dincilik) yoğrulmuş olan bu topraklarda kabul etseniz de inkar etseniz de bir cinsel açlık var arkadaşlar. Cinsel açlığın Afrika'sı Türkiye'dir diye boşuna demiyorlar. Yeminle Afrika bizden daha rahat bu konularda. Bizde cinsel şeyler tamamen tabu olmuş. Evlenince, büyüyünce yaparsın diyorlar. Avrupa'da ilkokulda cinsel eğitim veriyorlar. Nasıl yapılır, organlar nedir. Bizde ise biyoloji dersinde çiçekler döllenir denilince katıla katıla gülen bir milletimiz var. Dediğimiz gibi bu eğitim verilmediği için ve bir tabu olarak görüldüğü için kızlar da erkekler de sıkıntıya giriyor.

Konuyu açalım. Cinselliğin tabu olmadığı, herkes tarafından rahatça yapılabildiği, mahalle baskısı olmayan yerlerde insanların bazı şeyleri aştığı, bunu mesele etmediği ve haliyle daha mutlu olduğu görülüyor. Adamlar o kadar rahatlar ki sokakta herhangi bir yerde serbestçe yapıyorlar ve kimse karışmıyor mesela "public" kategorisine bakarsanız adamlar cidden sokakta, ormanda falan yapıyor. Ve ahlak bekçileri yok orada. Çünkü onlar da yapıyor.

Bizde ise evlenince yaparsın baskısı yüzünden insanlar bir an önce evlenmek istiyor. Hatta öyle ki milletimizin çoğu seks yapabilmek için evleniyor. Bu yüzdendir ki kısa sürede boşanma vakaları artmaya başladı. Gençlerimiz seksi öcü gibi görüyor özellikle kızlar. Seks'in "s" harfini dese bu kız yollu, bu kız azmış diyorlar. Halbuki ergenlikte cinsellik kadar normal bir şey yoktur. Çünkü hormonlar gelişiyor, libidolar artıyor ve merak ediyor. Gençler düz duvara tırmanıyor artık ilişkiye girememekten.

Sonra da kızlarımız biraz da mahalle baskısı yüzünden bütün erkekleri potansiyel sapık olarak görmeye, erkekler de önüne gelene yavşamaya çalışıyor. Ve evet, netice olarak erkeklerimiz ve kızlarımız sürekli birbiriyle kavga ediyor. O diğerini kezban, diğeri onu abaza diye yaftalıyor. Halbuki bu cinsel açlık olmasa ve insanlarımız tabuyu bir kenara bırakıp eğitimli olsalar ülkemizin insanları böyle mutsuz, sıkıntılı kişiler olmaz.

Erken yaşta seks (tabii ki korumalı bir şekilde) teşvik edilmeli. Ve insanlar enerjisini atmalı ve meraklarını gidermeli. Bu merak ne kadar erkenden giderilirse o kadar iyi olur.

Saygılar ve sevgiler...

• ulan hangi avrupaymış bu herkes 14 yaşında ilişkiye giriyor. abazalık ilişkiye girmekle kadın bulmakla bitmiyor malesef. kültürel bir şey cinselliğie bakış acısıyla kadına bakış acısıyla yogrulan bir şey. sen adamın önüne her gun farklı kadın koy yine yolda karıya kıza laf atar.

ortadoğuda adam 4 karı alıyor ama adama yetmiyor, nasıl bitiriyormuş evlenmekle.
    Erken boşalma neden olur biliyormusunuz. Zamanında gizli gizli hızlı hızlı wclerde çekinlen masturbasyondan. Bence çocuklar ergenlik başlangıcı 6 7 8 sınıfta 3 senede olsa haftada 1 derste olsa bilgilendirilmeli. Açık saçık cinsellik demiyorum kısa üstü kapalı bilgiler verilse bile hic bilgisizlikten ıyidir
    Çok basit açıklaması var.

Erkeklerin doğası gereği vurucudur. Vurucu olamayan erkek, agresifleşir. Türkiye'deki erkeklerdeki dengesizliklerin çoğu bundan. Çünkü doğası gerekliliği yapamıyorum.

Kadınlar doğası gereği ayartıcıdır, teşhircidir. Sevdiği zaman bile dışarıya efendi, eşine fahişe olur ve bunu da ister. Bunu yapamazsa salak salak ego tripleri, sinsilikler peşine girer. Fiziksel olarak bişey yapamadığı zaman, fitne fesat birine dönüşür.

Demem o ki, gerçek kadın ve erkek tanımı böyle dünyada bana göre. Ve siz istediğiniz kadar yetiştirin kızınızı. İçinde doğası gereği varsa, camide sevişir. İçinde yoksa, çıplaklar kampında mahremini örter.

O yüzden çocukları baskılamadan, içlerinden geldiği gibi davransınlar. Sizin küçük yaşta baskıladığınız şeyler, ilerde ergenlikte birlikte çökecektir. Çocuğun vücudu başka derken, beyni sizin kalıplarınızla dolu olduğu için inanılmaz sıkıntılar yaşayacaktır.

Özet : Erkek çocuğu da kız çocuğu da serbest yetiştirin. İçinde varsa, alkolik aileden alkol içmeyen de çıkar. İçinde yoksa, imam kızı ormanda da sevişir. Aslolan insanın içidir.
    Bence bir kız bir erkekle mesajlaşıp, buluşunca yada bir erkeğin elini tutunca ospu olmuyor. Hatta kız olmayan ortamda büyüyen erkekler daha hayvansı olup kızları düşüncesel olarak cinsellikle bağdaştırıyorlar. Ben askerdede, mühendislik fakültesindede, yurtdışındada bunu gördüm, gözlemledim ve yaşadım. Tamam ahlâk önemli ama ahlâklı olcaz derken kendi cehennemimizi yaratıyoruz. Sonuçta evlenmek için bile taraflar birbirini tanımalı, "tanışabilmeli". Liberal bir ahlâk anlayışı olmalı. Ben her erkeğe sapık gözüyle bakan kızda gördüm, her kıza yollu olarak bakan erkekte çok gördüm. Arada bir iletişimsizlik ve muazzam bir önyargılar silsilesi var. Einsteinın sözüne göre bu önyargıları parçalamak... daha yazacak çok şey var ama sizi İlber Ortaylının Tuhaf dergisindeki yazısına yönlendirmek istiyorum. "Kaçmak Çözüm Değildir"
  • Kızınızı öyle yetiştirirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Avrupa'da cinsellik 14 veya daha alt yaşlarda başlıyor ve herkes cinsel ilişkiye girdiği için kimse nasıl bir şey olduğunu merak etmiyor

Ortadoğu'da ise şeriat dolayısıyla direk küçük yaşta çocuklar evlendirildiği için bu sorun kötü bir çözüm yöntemiyle de olsa ortadan kalkıyor.

Bizde ise hem çocuk yaşta sevgili olmak yasak. Hem de askerlik yapıp ev-araba almadıktan sonra evlenmek yasak. Dolayısıyla çocuklar her gün cinsel ilişki hayali

kuruyorlar. Belirli bir noktadan sonra asla bir kızı elde edemeyeceklerini düşünüyorlar. Zorla yapmaları gerektiğini düşünüyorlar. Sonra başlasın taciz-tecavüz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hunyadi Matyas -- 24 Temmuz 2019; 0:9:14 >
  • ulan hangi avrupaymış bu herkes 14 yaşında ilişkiye giriyor. abazalık ilişkiye girmekle kadın bulmakla bitmiyor malesef. kültürel bir şey cinselliğie bakış acısıyla kadına bakış acısıyla yogrulan bir şey. sen adamın önüne her gun farklı kadın koy yine yolda karıya kıza laf atar.

ortadoğuda adam 4 karı alıyor ama adama yetmiyor, nasıl bitiriyormuş evlenmekle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rajeesh -- 24 Temmuz 2019; 0:13:25 >

Orijinalden alıntı: Rajeesh

ulan hangi avrupaymış bu herkes 14 yaşında ilişkiye giriyor. abazalık ilişkiye girmekle kadın bulmakla bitmiyor malesef. kültürel bir şey cinselliğie bakış acısıyla kadına bakış acısıyla yogrulan bir şey. sen adamın önüne her gun farklı kadın koy yine yolda karıya kıza laf atar.

euronews
    Avrupa ülkelerinde cinsel rüşt yaşı
    https://tr.euronews.com/2017/11/14/avrupa-ulkelerinde-cinsel-rust-yasi

• quote:

Orijinalden alıntı: THEOZDES

Kızınızı öyle yetiştirirsiniz.
    bu cümle harbiden bütün muhabbeti bitirdi.

başta konu sahibi haklı gibi hissediyosun sonra bu yorum bi çıkıyo karşına mal gibi kalıyosun
  • Erken boşalma neden olur biliyormusunuz. Zamanında gizli gizli hızlı hızlı wclerde çekinlen masturbasyondan. Bence çocuklar ergenlik başlangıcı 6 7 8 sınıfta 3 senede olsa haftada 1 derste olsa bilgilendirilmeli. Açık saçık cinsellik demiyorum kısa üstü kapalı bilgiler verilse bile hic bilgisizlikten ıyidir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

ulan hangi avrupaymış bu herkes 14 yaşında ilişkiye giriyor. abazalık ilişkiye girmekle kadın bulmakla bitmiyor malesef. kültürel bir şey cinselliğie bakış acısıyla kadına bakış acısıyla yogrulan bir şey. sen adamın önüne her gun farklı kadın koy yine yolda karıya kıza laf atar.

hocam senin imzadaki çocuk yıllardır nereye koşuyo

cinsel rüşt yaşı ne demek biliyor musun ?
    Cinsel rüşt bir bireyin cinsel ilişkiye girdiğinin farkında olması ve buna göre hareket etmesi demektir. Bu devletler rastgele yasa koyan devletler değil. Demek ki vatandaşlar böyle davranıyor

ülke de yasayı böyle belirlemiş. Bu ülkelerde yaşayan insanlar 14-15-16 yaşlarında ilk deneyimlerini yaşıyor genelde.
  • Baskı olayına katılmakla beraber fikirlerinin %98ini saçma buldum. Publicmiş ormandaymış yahu insan hep daha fazlasını ister. Hep bir sonra ki seviyede olur gözü kim napıyorsa nasıl sevişiyorsa sevişsin ama kapalı kapalar ardında ahlaka engel çıkarmadan. Herşeyin bir adabı usulü vardır sıçmanın bile. Boş yere parmaklarımı yoruyorum neyse... yukarıda ki arkadaşın dediği gibi kızını öyle yetiştirirsin, ahlaksız bir toplum çatırdayan yıkılmakta olan evin içindedir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: THEOZDES

Kızınızı öyle yetiştirirsiniz.
    Fatality !!!

Flawless Victory !!!

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Seks pardon sesinizi duyurma çabası hoş olmuş,olmasına da doğru yer mi onu bilemedim ben

I-its 3!
  • önce şu içimizdeki yobazlar bitmeli yok ona bakma seninde kızına bakarlar vs bu konudada varmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Juncker -- 24 Temmuz 2019; 2:40:13 >
  • Parasını vererek seks yapıyorsun sonra devlet fuhuştan ceza kesiyor.Alan razı veren razıysa devlete ne oluyor?Geneleve gitsen o da her yerde yok ve olanlar da Avrupadaki gibi kaliteli değil.Hepsinde 50-60 yaşında teyzeler,nineler var.

Ne yapsın adam peki?50 bin,100 bin masrafa girip düğün yapıp evlensin mi?

Orijinalden alıntı: hll knk

bu cümle harbiden bütün muhabbeti bitirdi.

başta konu sahibi haklı gibi hissediyosun sonra bu yorum bi çıkıyo karşına mal gibi kalıyosun

Alıntıları Göster
    Basmakalıp laflar...

Kimse de gelip mantıklı bir şekilde açıklayamıyor bunun neden "kötü" olduğunu.

Kızının, sevdiği biriyle, kendi rızası ile, korumalı bir şekilde seks yapması neden kötü olsun?

-Vay gevşeğe bak!
    -Modernlik bu mu?

vb. ezbere laflardan başka bir açıklamaları yok.

Çünkü... öyle işte.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.