Şimdi Ara

Orj Win8.1 silmeden Win. 7

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
82
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Windows 8.1 çok canımı sıkıyor. Canavar gibi makinem var ama küçük bilgisayar hızında çalışıyor.
    Sorum şu ki, bu orjinal içinde bulunan win 8 i silmeden windows 7 kurabilir miyim? Pc nin sitesinde driver yok win7 için ama sağdan soldan bulunur diye düşünüyorum
    teşekkürler

• Kurarsın. Bilgisayar her açılışında hangi işletim sistemini açacağını sorar.
    Lakin bu istediğin performans artışını sağlamaz sana. Tek bir işletim sistemi olması diskini daha az yoracaktır.
    Tavsiyem orjinal Win8.1'ini hala geçerli ise ücretsiz olarak Win10'a yükseltmendir.
    Yükseltme işlemi için microsoft.com sitesini ziyaret etmen gerekiyor.
  • Pcnin özelliklerini yazarmısın. Ssd ile bütün düşüncelerin değişebilir. Kaldıki orjinal windowsun var. Neden korsan kullanacan. Pek zamanda kalmadı. Win10 yükseltme yap. En iyisi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kmlhyt kullanıcısına yanıt
    Intel Core i7-4700HQ 2.4 GHz. (Turbo Boost Teknoloji 3.4 GHz.) 6 MB Cache Bellek İşlemci
    Ram : 16 GB DDR3 (Max. 16 GB) RAM
    Sabit Disk : 1 TB SATA (5400 Rpm) HDD
    İşletim Sistemi : Microsoft Windows 8

Bu şekilde.
    SAğ tıklama olsun programların açılması ve ilk açılma zamanındaki prformansı kötü durumda :/
  • Aldıgından beri temizlik yaptırdınmı. Yaptırmadıysan kesinlikle bir temizlik yaptır. Sistemi xclenear benzeri bir programla tarayıp düzelt. Hdd için defrad yap. Bunun yanında ssd alıp takmanda yararına olur. Sonucları buraya yazarsan duruma göre tekrat bi değwrlwndirme yapabiliriz.

• quote:

Orijinalden alıntı: kmlhyt

Aldıgından beri temizlik yaptırdınmı. Yaptırmadıysan kesinlikle bir temizlik yaptır. Sistemi xclenear benzeri bir programla tarayıp düzelt. Hdd için defrad yap. Bunun yanında ssd alıp takmanda yararına olur. Sonucları buraya yazarsan duruma göre tekrat bi değwrlwndirme yapabiliriz.

Hocam peki şimdi bu bilgisayar bana orjinal win.8 ile geldi. yükselttim ve şuan win8.1 single lang. var. Bu ürünlerde kullanılan anahtar, biryerden win7 bulsam kursam ona olur mu? yani ben bu keyle win 7 kullanma hakkım var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ErkanCo

Kurarsın. Bilgisayar her açılışında hangi işletim sistemini açacağını sorar.
    Lakin bu istediğin performans artışını sağlamaz sana. Tek bir işletim sistemi olması diskini daha az yoracaktır.
    Tavsiyem orjinal Win8.1'ini hala geçerli ise ücretsiz olarak Win10'a yükseltmendir.
    Yükseltme işlemi için microsoft.com sitesini ziyaret etmen gerekiyor.

Hocam peki win7 bulup biyerden kursam sadece denemek için. Win8 i kaybeder miyim bunu anlayamadım. Sistem silinsin ama win7 den memnun kalmazsan tekrardan orj win 8 imi kurabilir miyim?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hayır win8 keyi win7 ye olmaz. Hamgi sürüm.ise onda çalışır..

• quote:

Hayır win8 keyi win7 ye olmaz. Hamgi sürüm.ise onda çalışır..

Şİmdi ben biyerden ayarlayıp win7 kuracağım. Ama olurda memnun kalmazsam win8 i kendi microsoft sitesinden indirip, kendi orj keyimi nasılsa biliyorum bu vasıtayla orj haline getirebilirim değil mi?

Windows 7 yi microsoft sitesinden indirsem, keysiz kurdurur mu acaba, deneme süresi gibi yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi notguest -- 9 Haziran 2016; 14:04:02 >
  • Aynen olur..bi sıkıntı olmaz. Ama dediğim.gibi lwptobu temizletmen gerek. Hdd defrag gerek. Bunlar sana kayıp yaşatır. Ne kurarsan kur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kmlhyt -- 9 Haziran 2016; 15:19:52 >
  • quote:

Aynen olur..bi sıkıntı olmaz. Ama dediğim.gibi lwptobu temizletmen gerek. Hdd defrag gerek. Bunlar sana kayıp yaşatır. Ne kurarsan kur.

Windows 7 format atarken bu diske kurulamaz diyor. Cozumu ee butun diskleri silmek tek parca olana kadar. Sonra tekrardan bölmek.
    Benim D de dosyalarım vardi simdi ben bu bilgisayari nasil acicam ki hariciye alayim. :D
    OS diskini bicimlendirdim. Otomatik onarma yapamiyor :/

• İstersen hhdyii başka bir.pcye bağla. Yada internetten win7 live cdleri var. Usbye yada cdye cekip sistemi ordan çalıştır. Sonra dosyalarını ordan alabilirsin.

• quote:

http://www.warezturkey.org/39098-win7pe-cd-ve-usb-medyasindan-calisan-windows-7.html

Tesekkur ederim. Inceledim. Tam bu ise yarar. Diski cikartmak istemem cunku garanti devam ediyor.
    Peki bu nasil calisiyor? Partlari indirip flashbelleke atip onu boot mu edecegiz?

• http://www.warezturkey.org/6603-7-adimda-iso-dosya-yazdirma-resimli-anlatim.html direk.içine atarsan çalışmaz. Bu şekilde yazdırman lazım.

• quote:

http://www.warezturkey.org/6603-7-adimda-iso-dosya-yazdirma-resimli-anlatim.html direk.içine atarsan çalışmaz. Bu şekilde yazdırman lazım.

Tamamdir anladim. Ben hazir halde yapili var zannettim. Win7 live usb yapma anlatimlarina baka baka yaparim artik.
    Bu usb icinde calisan ayri bi sistem ve benim disklerimi gorecek. Dogru anladim dimi.
    Benim bozulan sistem win8.1 di.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi notguest -- 9 Haziran 2016; 22:03:32 >
  • Aynen öyle. Bu yür dosyalar hazır olmaz. Mutlaka cd yada usbye yazdırılmalı. Normal kopyala yapıştır ile yapıldıgında çalışmaz. Boot özelliğini kaybeder yani. Evet bu işletim sistemi cd yada usb neyse onun üzerinden çalışır. Sanaldır yani. Pcye bağlı tüm aygıtları tanır. İçinde çeşitli araçlar vardır. Virüs tarama disk bölme nete bağlanma vb. Gibi. Elinin altında bulunsun. Bağımsız olarak çalıştıgı için her sistemde çalışır. Farketmez yani. Hatta win 10 versiyonu bile var. Ben aceleden o linki verdim. Buda işini görür. Ama daha güncel aracları barındıran win10 indirmen daha iyi. Tabi kullanırım dersen.http://www.warezturkey.org/43346-windows-10-pe-se-x64-live-disc.html her türlü istek.için pmde atabilirsin..

• quote:

Aynen öyle. Bu yür dosyalar hazır olmaz. Mutlaka cd yada usbye yazdırılmalı. Normal kopyala yapıştır ile yapıldıgında çalışmaz. Boot özelliğini kaybeder yani. Evet bu işletim sistemi cd yada usb neyse onun üzerinden çalışır. Sanaldır yani. Pcye bağlı tüm aygıtları tanır. İçinde çeşitli araçlar vardır. Virüs tarama disk bölme nete bağlanma vb. Gibi. Elinin altında bulunsun. Bağımsız olarak çalıştıgı için her sistemde çalışır. Farketmez yani. Hatta win 10 versiyonu bile var. Ben aceleden o linki verdim. Buda işini görür. Ama daha güncel aracları barındıran win10 indirmen daha iyi. Tabi kullanırım dersen.http://www.warezturkey.org/43346-windows-10-pe-se-x64-live-disc.html her türlü istek.için pmde atabilirsin..

Yarın abim harici bellegı getirince islemlere başlayacağım. Peki bu live usb icin minimum kaç gb bellek lazım?
    Yardim icin teşekkürler.

• 1 gb bellek yeter de artar. Dosya boyutu 400 mb zaten.. Ancak şu unutma uab yada cd hangisi.ise pcyi açılışta onun üzerinden boot etmen gerek.

• kmlhyt kullanıcısına yanıt
    inen şey 900mb umarım dogru şeyi indiriyorumdur. bu kadar bellek yeteiyorsa ben usb yi hazır edeyim.
    aynen, boot u ayarlarım. flash bellekten format falan atarken öğrenmişliğim var.
    6 saat indirme süresi verdi yahu :( normal bir windows iso indirsem torrentle vs aynı işi göremez mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi notguest -- 9 Haziran 2016; 22:51:54 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.