Şimdi Ara

ORİS TELEKOM VDSL ANA KONU (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
1.620
Cevap
15
Favori
91.154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Teşekkürler kardeş.Athens servere yurt dışı server oldugu için benim için hız testi değerleri önemli musait oldugunda athens ote s.a serverından bir test alırsan sevinirim.
  • ibrahimakinci kullanıcısına yanıt
    ip tv rahat izlemen için 15-20 yeterli ama ping değerlerinden 80 nin altında olması lazım.
  • arkadaşlar bağlatırken vdsl mi bağlıyackasınız adsl mi diye sorun vdsl altyapısı olmasına rağmen adsl bağlamışlar aradığımdada sizde vdsl altyapısı yok diyip vdsle geçirmediler

edit: aradıklarında 100 mbps falan diyorlar onu dikkate almayın ,sorun.
    Benim altyapım 30 kadar destekliyor zaten biliyorumda 10 down 0,8 up almakta çök kötü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Proprietor -- 6 Ekim 2018; 13:13:5 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: freezeboi

Netspeedde cgn ip var oriste yok. Bunun için bile oris tercih edilir bence.
    Olmaması avantajmı tam anlayamadım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Olmaması avantaj evet. Cgn ip olursa akşam iş dönüş saatlerinde herkes kullanınca çok yavaş oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: freezeboi

Olmaması avantaj evet. Cgn ip olursa akşam iş dönüş saatlerinde herkes kullanınca çok yavaş oluyor.
    Statik ip kullandığımızda bu sorunu yaşarmıyız yinede.

• Hayır yaşamazsınız. Yani yaşamamanız lazım :D

• Oris genel olarak vaat ettiğini veriyor, bağlantı açısından birebir Türk Telekom deneyimi yaşadım diyebilirim.
    İlk etap'ta 100mbit'e kadar destek sağladılar, fakat pingim Türk Telekom'daki gibi yüksek ve dalgalıydı. Statik ip almayı denedim ping açısından bir fark oluşturmadı.
    Müşteri hizmetleri hakkında, hafta sonu çalışmamalarını bir kenara bırakırsak genel olarak olumlu diyebilirim. En azından TurkNet'in işlevsiz OIM'sine kıyasla burada kısa sürede geri dönüş sağlayan, mesai saatleri içerisinde ulaşabildiğiniz bir müşteri hizmetleri var.

Benim için ping önemli olduğu için maalesef ORIS hattımı başka operatör'e taşıdım, fakat normal bir internet kullanıcısı olsam ve ping benim için önemli olmasaydı ORIS ile devam ederdim. 60tl fiyatlandırma verilen hizmet için çok iyi.

• sirinmustafa S kullanıcısına yanıt
    Bugün açtım baktım ip tv yi, laptoptan 1080p kanalları ve 2 ayrı telefon ve tablette video izlediği halde sıkıntı olmadı. Pimgim 6-7 ms genelde 10 u geçmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar modem arayüzünde kullanıcı adı ve şifre için ne yazmamız gerekiyor?

Şu an eve hattı çektim ama modemde süperonline eski şifre ile adsl bağlantısı geliyor. VDSL için başvuru yapmıştım. Az sonra farklı bir modem denemem gerekiyor. VDSL bağlantısı için bu bilgiler gerekiyor ancak müşteri hizmetlerinden telefon numaramı tuşlayarak bu bilgileri alamadım
  • greenflash kullanıcısına yanıt
    hocam kullanıcı adınız: oris(0 siz ev telefonu numarası)@orisdsl.net

Şifre: 0 siz ev telefonu

• Proprietor P kullanıcısına yanıt
    Hocam bana da adsl bağladılar. Ama extranette falan sorguladigimda da adsl gözüküyordu. Ama bir yukarı ki sokakta VDSL var en yakın caddede VDSL var. Oralardan baglayabiluyorlar mi oluyor diye biliyorum ama oris olmuyor dedi.

• Hocam oris altyapı yapmaz olanı satar sadece turktelekom vdsl getirebilir.

Bende netspeed 35 mbps alırsın dedi orisde aynısıdır diye oris aldım oris 10 mbps verdi. Bende hemen taşıdım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Proprietor

Hocam oris altyapı yapmaz olanı satar sadece turktelekom vdsl getirebilir.

Bende netspeed 35 mbps alırsın dedi orisde aynısıdır diye oris aldım oris 10 mbps verdi. Bende hemen taşıdım
    Şu an hangi firmayı kullanıyorsunuz ,artıları neler orise göre

• şu an türknete taşıdım denemek için benim adresim için artısı 0,8 mbps upload hızım olmıyacak ve 1 ay bedava var

Eğer türknette iyi verim alamazsam netspeede taşıyacam

oris bana 10 mbps veriyor netspeed sana 35 millenicom 30 türknet ise 24 mbps hız veririz dedi. İlk türkneti deniyorum 1 ay bedava olayından dolayı memnun kalırsam dururum kalmazsam netspeede geçeceğim

Tahhütsüz internettin en güzel yanı bu işte ordan oraya taşıma yapabiliyorsunuz
    anladım hocam. Şimdilik orisi kullanayım, 2019 da akn kalkacağı için tt ye geçebilirim. Gerçi allah bilir kaç para olur. Hadi para normal oldu upload nasıl olur. Ne yapar ne eder bi yerden kısarlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonholigan

Oris genel olarak vaat ettiğini veriyor, bağlantı açısından birebir Türk Telekom deneyimi yaşadım diyebilirim.
    İlk etap'ta 100mbit'e kadar destek sağladılar, fakat pingim Türk Telekom'daki gibi yüksek ve dalgalıydı. Statik ip almayı denedim ping açısından bir fark oluşturmadı.
    Müşteri hizmetleri hakkında, hafta sonu çalışmamalarını bir kenara bırakırsak genel olarak olumlu diyebilirim. En azından TurkNet'in işlevsiz OIM'sine kıyasla burada kısa sürede geri dönüş sağlayan, mesai saatleri içerisinde ulaşabildiğiniz bir müşteri hizmetleri var.

Benim için ping önemli olduğu için maalesef ORIS hattımı başka operatör'e taşıdım, fakat normal bir internet kullanıcısı olsam ve ping benim için önemli olmasaydı ORIS ile devam ederdim. 60tl fiyatlandırma verilen hizmet için çok iyi.
    Fiber kullaniyorsunuz belliki, ping ne kadar rahatsiz edici sizin icin. Ben de 2 haftaya yeni eve tasinicam bugun yarin basvurucaktim orise. Competetive oynamiyorum genelde az oyun oynarim download larim var. Film izlerim. Dota ve fortnite oynarim ama dedigim gibi 60-70 arasi bi ping mazur gorulebilir benim icin.

• Fiber değil VDSL.

Ping olarak Antalyadan 90 civarı alıyordum EU sunucularına, halbuki şu an 60-65 arası alıyorum Netspeed ile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sonholigan -- 8 Ekim 2018; 8:48:22 >
    Bir İSS'den diğerine taşıma yaptığınızda BTK'nın saçma sapan bir kuralı yüzünden 90 gün boyunca başka yere taşıma yapamıyorsunuz. İptal edip sıfırdan başvurmanız gerekiyor.

• sonholigan kullanıcısına yanıt
    Zaten Türknette aktif altyapidayim iptal etmem gerekiyor taşıyamiyorum lafın gelişi öyle dedim

• 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.