Şimdi Ara

ORİS TELEKOM VDSL ANA KONU (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.620
Cevap
15
Favori
91.150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bu kuralı ilk defa duydum. Böyle birşey telefon operatörlerinde bile yok, siz denediniz de geçiş yapamazsınız mı dediler? Ben geçen ay 30 gün içinde Superonline den Turknete, oradan da orise geçtim. Sıkıntı yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ibrahimakinci kullanıcısına yanıt
    Evet, Oris'i TurkNet'e taşımıştım, Millenicom'a taşımak istedim, telefonda devre numarası,vs bilgileri verdim geçiş için, işlem sonunda yeni bir taşıma işlemi için 90 gün beklemem gerektiğine dair hata çıktı.

Aynı kural mobil'de de vardı sanırım fakat uygulanıyor mu bilmiyorum.

• bugün fiber bağlantı geçiş için online form gönderdim .umarım pişman olmam, fakat ; müşteri hizmetleri bana pek güven vermedi- para ile cevap veriyor sanki. ayrıca modem tp-link gönderilsin dedim şansınıza ne gelirse dendi.modem konusunda tavsiyeniz nedir?
  • Adsl için NetSpeed e başvurdum. NetSpeed tarafından Fiber olan yere alt yapı ve port olsa bile ADSL çekmediklerini belirtip Fiber verelim en uygun fiyat bizde dediklerinde OrisTelekom un daha uygun olduğunu söylediğimde haberimiz yok dediler.
    Ben de Oris e 5'inde online başvurdum bugün TP-Link Archer C5v Modem Türk Telekom tarafından teslim edildi. Modem de ilk izlenimim başarılı çekim alanı makul

Telefon aktifleştirilmiş. İnternet henüz aktifleştirilmemiş.
    Kullanıcı adı ve şifresini öğrenebileceğimiz bir yer var mı?

7 kişi getirene bedava internet varmış. Haberim yoktu. Bileyim buradan birinin referansı ile müracaat ederdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlimIhsan -- 8 Ekim 2018; 19:15:34 >
  • Netspeed'den buna gecen var mi merak ettim?

• AlimIhsan A kullanıcısına yanıt
    Kullanıcı adı = oris(başında sıfır olmadan alan kodu ve telefon numarası)@orisdsl.com

Mesela oris2121234567@orisdsl.com

Parola= başında sıfır olmadan alan kodu+telefon numarası... Misal 2121234567

• Cevabınız için teşekkür ederim hocam

Dediğiniz gibi "XXX@orisdsl.com" ve "XXX@orisdsl.net" olarak ta girdim internet ışığı halen yanıp sönüyor. İnternet gelmiyor.

Muhtemelen internet i daha aktif etmemış olabilirler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlimIhsan -- 8 Ekim 2018; 21:48:24 >
  • eirtes 5760 kardeşim.

• AlimIhsan A kullanıcısına yanıt
    Ben de bu süreçte denemiştim ama onlar mesaj gönderene kadar aktif olmamıştı.

• Oristen ticket müşerilerine bir kampanya,

ORİS TELEKOM VDSL ANA KONU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mmwwlltt -- 9 Ekim 2018; 12:44:21 >
  • Sesli onay alındıktan sonra online form mu göndereceğiz anlamadım birde benden nufus kağıdının fotokopisini fakslamamı istediler sizden istediler mi......?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sirinmustafa

Sesli onay alındıktan sonra online form mu göndereceğiz anlamadım birde benden nufus kağıdının fotokopisini fakslamamı istediler sizden istediler mi......?
    Başvuru yaptıktan sonra birkaç soru için aradım, sesli onaya gerek kalmadan kalan işlemi tamamladılar. Kimlik fotokopisi istendi whatsapdan gönderdim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • whatshap numarasını verirmisin bir de whatshapdan yollayım nolur nolmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sirinmustafa

whatshap numarasını verirmisin bir de whatshapdan yollayım nolur nolmaz.
    İnt sitesinin ana sayfasında direk tıklayarak gönderebilirsiniz.

ORİS TELEKOM VDSL ANA KONU

• Eyvallah sağol.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonholigan

Bir İSS'den diğerine taşıma yaptığınızda BTK'nın saçma sapan bir kuralı yüzünden 90 gün boyunca başka yere taşıma yapamıyorsunuz. İptal edip sıfırdan başvurmanız gerekiyor.
    selam hocam orisi nasıl iptal ettirebilirim netspeede geçeceğim oris sıktı artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark Reaver -- 9 Ekim 2018; 21:26:49 >
  • SO dan geçmeyi düşnüyorum .Bİr hafta kaldı bitmesine. SO da 100 MPS idi bunda kaç alırım nasıl öğrenebilirim ?

Birde en önemlisi TV zöelliği SO da tv + vardı ahali memnundu. Orsi deki tv uydu nedir nasıldır kullanan yorum yazarsa çok makbule geçer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Donatn -- 9 Ekim 2018; 21:48:3 >
  • Dark Reaver kullanıcısına yanıt
    Hattınızı taşıyın netspeed'e.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dark Reaver

selam hocam orisi nasıl iptal ettirebilirim netspeede geçeceğim oris sıktı artık

Alıntıları Göster
    Yeni başvurduk henüz bağlanmadı,ne gibi sıkıntı yaşadınız

• 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.