Şimdi Ara

ORİS TELEKOM VDSL ANA KONU (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.620
Cevap
15
Favori
91.154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sonholigan

Hattınızı taşıyın netspeed'e.
    hat sıfırdan bağlandığı için 90 gün olayına takılıyorum hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jayus

Yeni başvurduk henüz bağlanmadı,ne gibi sıkıntı yaşadınız

Alıntıları Göster
    1 haftadır akşamları sayfalar zar zor açılıyor hız iyi ama nedense internette gezmek işkence
  • WhatsApp.com
    ORİS TELEKOM KULLANANLAR KULÜBÜ
    https://chat.whatsapp.com/FeMndwAnuC27lEhMlf5Ool

100 MBPS KULLANLAR KULÜBÜ'ne hepiniz DAVETLİSİNİZ ...
    ORİS TELEKOM VDSL ANA KONU

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Halihazırda turknet vdsl abonesiyim. Yeni taşıdığım yerde sadece fiber varmış. Bu yüzdeb turknet biz hizmet veremeyeceğiz iptal dilekçesi gönderin diyor. Fiber altyapım 100 mbps ye kadar destek veriyormuş. Şu an arayış içerisindeyim. Netspeed 50 mbps 200 akn 65 tl diyor, millenicom 100 mbps akn siz 85 tl diyor. Bir de oris telekom tavsiye edildi ama hiç bir bilgim yok nasıl hizmet verdikleri hakkında. Kullananlar ne tavsiye edersiiniz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abone olacak arkadaşlar 8504740299 nolu referans koduyla online abone olursa sevinirim. Kod online başvuruda referans kodu kısmına yazılacak.

• Yeni türknet hayırlı olsun. Vdsl var diyip vdsl için işlem alıp 13 mbit adsl veren türknetden geçiş yapıcak firma arıyorum.

Ama buda yeni türknet sanırım bunlarda adsl verir heralde.
  • Hocam ilk basta adsl veriyorlar sonrasinda vdsl e gecis saglaniyor. Cogu kiside boyle oldu.

• ogulcanbb kullanıcısına yanıt
    Kim yapıyo bunu? türknetmi oris mi
  • Bugün oris aradı beni başvuru için. 60 tl 100 mbps sınırsız dedi. Başvuru online yapılıp onay sesli olarak yapılıyormuş. Fakat bir türlü başvuru formunu indiremedim. Bir de fiber modem tt tarafından verilecek hiç bir ücret ödemeyeceksiniz abonelik sonuna kadar denildi fakat tarife detaylarında farklı şeyler yazıyor.

Allah aşkına kullanan biri yardımcı olabilir mi ?

• karakteristik61 kullanıcısına yanıt
    Benim durumumda senin gibi oldu. Ben oristen aldim memnunum suanlik bi sikinti yok :)

• quote:

Orijinalden alıntı: karakteristik61

Bugün oris aradı beni başvuru için. 60 tl 100 mbps sınırsız dedi. Başvuru online yapılıp onay sesli olarak yapılıyormuş. Fakat bir türlü başvuru formunu indiremedim. Bir de fiber modem tt tarafından verilecek hiç bir ücret ödemeyeceksiniz abonelik sonuna kadar denildi fakat tarife detaylarında farklı şeyler yazıyor.

Allah aşkına kullanan biri yardımcı olabilir mi ?
    Fiber bağlantıysa modem ücretsiz. Farklı tarayıcıyla formu doldurun , formu indirmeden başvuru yapıyorsunuz.

Altyapiniz fiberse eger tt ekipleri ucretsiz modem birakiyo size iptal edincede geri aliyolar. Altyapiniz vdsl veya adsl ise ya kendiniz modem alicaksiniz yada size sunduklari sekilde aylik taksit odemek kaydiyla modem alicaksiniz.

• alpersen06 kullanıcısına yanıt
    Ama başvuru da modem istiyorum veya istemiyorum olarak hangi seçeneği tıklayacağım ? Bir de internet aktif olduktan sonra sözleşme imzalatılıyormuş galiba. Kaç gün sürüyor bğlammadı acaba ?

• Modem istiyorsaniz eger 60 liranin ustune modem taksiti koyar ve ikisi tek faturada cikar bu sizi zorlar mi bilmiyorum ama hali hazirda bir modeminiz var ise istemiyorum tiklemeniz yeterli olacaktir. Yasal surec 7 is gunudur. 7 gun icinde baglanmasi gerekir ama birazda gecikmeler olabilir.

Alt yapiniz fiber ise modem istemiyorumu tiklemeniz gerekir

• alpersen06 kullanıcısına yanıt
    Altyapım fiber sadece.

O halde modem istemiyorumu seçiniz.

• Fiber istemiyorumu seçtim, kampanya seçenğinde kampanyasızı seçtim. Gelen mail de telefon 1000 dk yok diyor. Tarifeye dahil değil miydi 1000 dk ?

• Fiber istemiyorumu seçtim, kampanya seçenğinde kampanyasızı seçtim. Gelen mail de telefon 1000 dk yok diyor. Tarifeye dahil değil miydi 1000 dk ?

• 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.