|
ORİJİNAL PARFÜM TAVSİYELERi ve DEĞERLENDİRMELERİ KONU BAŞLIĞI (1077. sayfa)

-
-
Arkadaşlar orijinal Hugo Boss Absolute sahibi biri var mı? -
Nişhane biraz tuzlu, hele ki türk markası olmasına rağmen, fiyatlar yüksek ama extrait olarak hakkını veriyor. Hacivat ve ani kalıcılık ve koku güzelliği olarak beni benden alıyor. Tavsiye ederim. -
Versace eau fraiche hakkında bir sorum olacak. Kör atış almayı düşünüyorum ama meyve/tatlı ağırlıklı kokuyor yorumları gördüm ve tatlı/şekerli kokulardan nefret ederim. Favori kokularım Issey - Givenchy pour homme ne dersiniz sevebilir miyim ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Orjinal parfüm nereden satın alıyorsunuz arkadaşlar?
Bilindik markaların hepsi ile ilgili şikayetler var. Yok orjinal değil, yok kalıcı değil vs. -
Sephora,Sevil,Boyner,Brandroom,Beymen,Evkiba -
Hocam merhaba, perfume pointten ben de bir fahrenheit sipariş ettim ama henüz elime geçmedi. Orjinal mi diye sipariş ederken korkuyordum açıkçası. Mağazalarının olduğunu görünce ve fiyatları da aşırı ucuz olmayınca herhalde orjinaldir deyip sipariş ettim. Ama nette sahte satıyorlar diye bir sürü şikayet gördüm. Sizin mesajı görünce sorayım dedim. Siz kullandınız mı? Başka mağazalardan karşılaştırma yaptınız mı, orjinal mi?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Burberry classic erkek parfüm almak istiyorum fakat nereden almaya kalksam 100 yorumun 20'si parfüm sahte diye yorum yazmış almaktan vazgeçiyorum. Hepsiburada nın kendisi satsa gözüm kapalı alacağım ama o da satmıyor şu aralar. Bu parfümü internetten orjinal satın alıp deneyen önerebileceğiniz bir yer var mı? parfümün orjinali mi kalıcı değil anlamadım gitti. ya da tutaste deneme olarak mı alsam? öneriniz ne olur.
-
Nokta kozmetik,Aydın parfumeri, big point, uzay,
İstanbul parfümeri.
Bunlar orijinal satan internet satıcıları göz atabilirsiniz instagramdan
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
-
guilty
Benim şu an elimde mevcut olan kullanmakta oldugum parfümler
Dsquared2 - He wood
Givenchy - Gentleman only intense
Givenchy - Gentleman
Dior - Homme Parfum
EISENBERG - J´Ose
Davidoff - The Game
Yves Saint Laurent - La Nuit De L'Homme
Montale - Intense Pepper
Montale Intense Cafe
İçlerinden favorim Montale - İntense Pepper ve Intense Cafe
Yakın zamanda almak istediğim parfum Montale Intense Roses Musk ve Viktor & Rolf spicebomb
ben kendimin ve eşimin parfumlerini yurtdısından bir yakınım ile oranın en büyük kozmetik firmasından aldırıyorm. Genelde indirimi takip ediyorum ve indirime girdiğinde onun adresine kargo ettiriyorum. O TR ye geldiği zaman ki yılda en azından 2-3 kez geliyor getiriyor.
Yukarıdaki parfümler hakkında merak ettiği olan var ise yardımcı olabilirim.
-
quote:
Orijinalden alıntı: ekostros
Encre Noire Sport kullanmış olanlar var mı ? Fiyatı uygun yorumları iyi kör atış almayı düşünüyorum. La nuit de la home, givenchy pour home ve issey miyake favori parfümlerim sizce Encre sport u beğenir miyim ? Şeker kokan parfümleri hiç sevmem mesela örnek One Million. Başka tavsiyede alabilirim.Encre Noire Sport benim elimden var hocam, hafif baharatlı bir vetiver kokusu.
-
Arkadaşlar uygun fiyata alınabilecek en güzel kış parfümü nedir ? 100 tl gibi bir fiyata rakam komik gelebilir ama hiç olmamasından iyidir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -PoseidoN- -- 25 Kasım 2020; 9:58:7 > -
sh kozmetik bayer kozmetik..Bu yerler ahkkında bilgisi fikri olanlar yazabilir mi ? Almak istediğim parfüm %54 ve %59 oranında indirimde.
-
arkadaşlar trendyolda fiyatlar çok uygun geldi boynere göre.çakma ihtimali olabilir mi?
-
Cevabı bariz belli -
aynen hocam cesaret edip alamadım gerek yok boynerden aldım artık
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X