Şimdi Ara

Orianna, the Clockwork Girl (Yeni Hero) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
152
Cevap
0
Favori
5.884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Miayke

Bence gayet guzel bir champ olmuş.Skilleri lux çakması gibi dursada ultisi farklı özellikle teamfightlarda çok işe yarayan skilleri var.Q skili en önemli silahı oluyor fightlarda zaten oyun başında karşı takımı turret dibine hapsediyor bununlada kalmayıp adamı base yollayabiliyor rahatlıkla.Bu konuda luxa gore daha rahatsız edici olmuş, rakibi rahatlıkla bunaltabiliyorsunuz.3 kere oynadım 2sinde fb aldım lanede yanınızda sağlam biri varsa rahatlıkla fb alınıyor.Shacoya rakip olabilir fb konusunda.

İlk oyunumda build denemeleri yaptım.Ap gittim hepsinde fakat itemleri denedim sonunda oynayış stilime uyugn bir build oturtabildim oriannaya.2. ve 3. oyunumda oldukça iyi oynadım tkaımı taşıdımda denilebilir.Biraz squishy ama rakip size focuslanmasza yada fightin içinden flashla uzaklaşıp daha sonra topu attığınızda rahatlıkla teamfightlarda takımı taşıyorsunuz.Ultide tam bir hayat kurtarıcı olmuş.Gank yeseniz bile ultiyi atıp kaçabiliyorsunuz.4kere oynamama rağmen birçok kez takımdakileri ultiyle kurtardım.Zaten belli bi ap kastıktan sonra rakip sizden kaçar duruma geliyor.

Son oyunumda ise bizim takım full mage karşısı ise fighter idi.Yine benim takımı taşımam sayesinde fazla zorlanmadan dalga geçerek yendik oyunu.
    Son oyunumda ss:
     Orianna, the Clockwork Girl (Yeni Hero)

Niye Lichbane değilde trinity force ? O kadar ap kasmışsın yani.

• Bence nerf yiyecek çünkü gerçekten çok güçlü. İnşallah yemez nerf falan. 10-0 yaptım az önce

Edit: O değilde şu noob HSGG b*k gibi oynuyor salak. Orie'mi ne hae getirdi

Edit2: Ölüncede fak diyor öküz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RuneForce -- 2 Haziran 2011; 18:41:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RuneForce

Bence nerf yiyecek çünkü gerçekten çok güçlü. İnşallah yemez nerf falan. 10-0 yaptım az önce

Edit: O değilde şu noob HSGG b*k gibi oynuyor salak. Orie'mi ne hae getirdi

Edit2: Ölüncede fak diyor öküz.

HsGG ölünce genelde takımdaki diğer adamlara you are noob, what are you doing, why don't you use ...., your item build sucks gibi şeyler derÖlümünde başkalarında suç arıyo hep.

• Şu an acaip sinirliyim. Yani ben bu oynayışı görsem Orianna falan almam önyargılı olarak direk up derdim. (ÖKÜZSHOTGG seni)
  • quote:

Orijinalden alıntı: erayyirik

Niye Lichbane değilde trinity force ? O kadar ap kasmışsın yani.

Daha bi seksi oluyor öyle.
    Bilmiyorum ori ile oynadınmı ama bot(tamamlamış) almış hali 370 movement speed veriyor.Speed de ori de çok lazım oluyor rakip senden hızlıysa öldürmen çok zor ori ile ulti dışında stun yada blink tarzı skilli yok qw yapmak da senden hızlı koşan rakibe karşı zor slowuda zaten yetersiz.Rakipten kaçma olayına gelirsek 350lik botla 375 koşuyorlar squishy bir champ olduğu için rahatlıkla kesiliyor.Hp, mana, ad, as, ap, cc veriyor ayrıca passiveide iyi bence oldukça ideal bir item ori için t.force.Birde lich bane pek kullanmıyorum nedense sadece luxa kasarım onun dışında lich bane kastığım nadir görülür nedendir bilmem tf daha hoşuma gidiyor zaten o mesajımdada yazdım oynayış stilime uyan bir build bu ben böyle daha iyi oynuyorum ve zevk alıyorum.

• Kesinlikle OP degil bu hero. Zevkli ve bi o kadarda kullanısı zor bir hero.
  • Beyler alsammı ya ? böyle rüzgar hızında düşmana dalıp rüzgar hızında öldürmek istiyorum (bkn: Akali )ki Akali ben var çokta memnunum böyle bunu alırsam düşman bana yaklaşamadan öldürebilirmiyim ? sizce alıyımmı ?
  • O değilde rehber hazırlıyorum. :)
  • adama doğru topu atıp W basınca adam slow yiyip üstünden sen geçince deli gibi MS verdiğini de biliyoruz. Blue buff olunca yaklaşık 4 sn cooldownı var falan.
  • Bal gibi de OP ya az önce öylesine bi oyun oynayalım dedik suyu çıktı. Team fightta 5v2 girdik karşıdan adam skilleri bi attı 4 kişi öldü ben zar zor kaçtım...
  • Ama bana kalırsa nerf yemeyecek çünkü oynaması gerçekten zor. Bu yönünden dolayı cass a benzetiyorum ben.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Riqimaru

Bal gibi de OP ya az önce öylesine bi oyun oynayalım dedik suyu çıktı. Team fightta 5v2 girdik karşıdan adam skilleri bi attı 4 kişi öldü ben zar zor kaçtım...

Nesi OP abi ya herkes batırıyor. Sadece oyun stiline alışan güzel skor alıyor. Stream izlerseniz biraz...
  • quote:

Bal gibi de OP ya az önce öylesine bi oyun oynayalım dedik suyu çıktı. Team fightta 5v2 girdik karşıdan adam skilleri bi attı 4 kişi öldü ben zar zor kaçtım...

tam tersine UP suan hafif buff lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aragonit.

quote:

tam tersine UP suan hafif buff lazım

Vs yapalım da gösteriyim up yi.
  • Bence normal seviyede. Değişeceğini düşünmüyorum. Zaten farkettiyseniz up diyen de var op diyen de. Normal bir hero olmuş bu sefer.
  • @Runeforce
    Bana OP oldugunu kanıtlıcak bisi söyle o zaman ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aragonit. -- 2 Haziran 2011; 21:00:27 >
  • Bu gel vs rosh önücüler de bir türlü bitmedi arkadaş. 1v1 performansını test etmek için 1v1 yaparsınız anlarım da bir heronun iyi ya da kötü olduğunu kanıtlamak için vs atmak nedir? Bu oyun takım oyunu, bireysel başarı hedefliyorsan git kaantır oyna, tenis oyna, hesabına saklambaç oyna, Ankara havası oyna ne bileyim.

Yani böyle iddialaşmalar genelde iddiayı yapanın oturma organında patlayıveriyor. Ben ömrümde hiç "Gel vs oçe." tarzı oluşuma girmedim ama dört kere DotA'da çağırılmıştım vs'ye, özellikle bu vs'ye çağırmanın vs yapmaktan daha salakça olduğunu, teklifte bulunanın en yakın sağlık ocağına bir büyüğü ile başvurması gerektiğini izah etmeye çalıştım mamafih başarılı olamadım. Sonra oynadık 4 farklı zamanda bu embesilce teklifi yapmakta bir sakınca görmeyen arkadaşlarla. 4'ünü de kazandım ve tek kelime etmedim. O kadar konuşmuştum ve bir şey anlamamışlardı çünkü. Konuşmamdan bir şey anlamayan adamlar belki susmadan anlar deyü sessiz olma yolunu tercih ettim.

Zaten çok riskli bir olay abi. Atar yapıyorsun, gel yapalım vs'yi göstereyim sana mantar kafayı falan diyorsun, olaya bir sıfır mağlup başlıyorsun. Yensen diyebileceğin en fazla şey "Hehe ben yendim." olacak. Ama diğer adam yenerse hem attığın teklifin ağırlığı altında eziliyorsun hem de diyecek bir şeyin kalmıyor. Garip tabi vapurlar gibi.

• Ama Orianna ma laf etti :(
  • Ben almaktan vazgeçtim her maç var herkes almış belli.Bir şey sorucam topu adamın ayağına attık pası verdik() arka arkaya hem slow hem ultimate yapabiliyoz mu top ile?Yani o w den sonra top geri dönmeden direk ulti kullanılabilir mi sonuçta burst olur ?
  • Oynaması zor olabilir ona lafım yok ama bir anda tüm takımı ne ara öldürdü hala anlayamadım. Nunu oynamaktaydım, 110 civarı resist vardı(mid game için baya yüksek olsa gerek) ve bizim beş onların iki kişi olduğu savaştan çok ufak bir HP ile kaçtım ancak. Öldü sayabilirsiniz hatta.

Ben OP olduğunu düşünüyorum hala :/
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.