Şimdi Ara

Orianna, the Clockwork Girl (Yeni Hero) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
152
Cevap
0
Favori
5.883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cd leri bilmiyorum malesef.

Aslında bunun gibi olsaydı
  • leagueoflegends.wikia da yazıyor her şey :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: gsliyim

Cd leri bilmiyorum malesef.

Aslında bunun gibi olsaydı

feci duruyo ya

• 16k IP var 1.4K da RP ne alacagimi sasirdim bunumu alsam blitzmi alsam bilemedim ama bu bayagi bir ilginc geldi bana. Streamlardan gorduklerim ise tam tersini soyluyor. Adam gibi oynayan yok ama damage ler fena degil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RuneForce

Bir zamanlar corin adında piltovialı bir mühendis varmış. Bunun hayatındaki en değerli şey kızı oriannaymış. Oriannanın dansa karşı op bir yeteneği varmış. Oriannanın hayali efsaneler ligine katılmakmış. Orianna çalışmaya başlamış. Durmadan çalışıyormuş. Ama bir gün bir nedenden ölmüş. Babası yıkılmış. Depresyona falan girmiş. Sonra corin kızının dans eden bir robotunu yapmış ve adını orianna koymuş. Sonra bu robotu oriannanın en büyük hayali olan efsaneler ligine göndermiş kızının anısına. Ve bu yeni oriannayı koruması için ona sihirli küreyi vermiş. Sonra orianna efsaneler ligine katılmış ve bir ölüm makinesi haline gelmiş.

ŞÖYLE BİR ÖZET GEÇEYİM DEDİM HİKAYEDEN. MERAK EDEN VARDIR BELKİM.

hikayesi güzelmiş. Eline sağlık.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gurcellonline
    16k IP var 1.4K da RP ne alacagimi sasirdim bunumu alsam blitzmi alsam bilemedim ama bu bayagi bir ilginc geldi bana. Streamlardan gorduklerim ise tam tersini soyluyor. Adam gibi oynayan yok ama damage ler fena degil.

Rp ile Orianna bundle al sonra İp ile Blitz al.

@Marvel

Afiyet olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RuneForce -- 2 Haziran 2011; 8:09:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RuneForce

quote:

Orijinalden alıntı: Gurcellonline
    16k IP var 1.4K da RP ne alacagimi sasirdim bunumu alsam blitzmi alsam bilemedim ama bu bayagi bir ilginc geldi bana. Streamlardan gorduklerim ise tam tersini soyluyor. Adam gibi oynayan yok ama damage ler fena degil.

Rp ile Orianna bundle al sonra İp ile Blitz al.

@Marvel

Afiyet olsun.

Para ..., nereye sivasam acaba :D
  • Bence gayet guzel bir champ olmuş.Skilleri lux çakması gibi dursada ultisi farklı özellikle teamfightlarda çok işe yarayan skilleri var.Q skili en önemli silahı oluyor fightlarda zaten oyun başında karşı takımı turret dibine hapsediyor bununlada kalmayıp adamı base yollayabiliyor rahatlıkla.Bu konuda luxa gore daha rahatsız edici olmuş, rakibi rahatlıkla bunaltabiliyorsunuz.3 kere oynadım 2sinde fb aldım lanede yanınızda sağlam biri varsa rahatlıkla fb alınıyor.Shacoya rakip olabilir fb konusunda.

İlk oyunumda build denemeleri yaptım.Ap gittim hepsinde fakat itemleri denedim sonunda oynayış stilime uyugn bir build oturtabildim oriannaya.2. ve 3. oyunumda oldukça iyi oynadım tkaımı taşıdımda denilebilir.Biraz squishy ama rakip size focuslanmasza yada fightin içinden flashla uzaklaşıp daha sonra topu attığınızda rahatlıkla teamfightlarda takımı taşıyorsunuz.Ultide tam bir hayat kurtarıcı olmuş.Gank yeseniz bile ultiyi atıp kaçabiliyorsunuz.4kere oynamama rağmen birçok kez takımdakileri ultiyle kurtardım.Zaten belli bi ap kastıktan sonra rakip sizden kaçar duruma geliyor.

Son oyunumda ise bizim takım full mage karşısı ise fighter idi.Yine benim takımı taşımam sayesinde fazla zorlanmadan dalga geçerek yendik oyunu.
    Son oyunumda ss:
     Orianna, the Clockwork Girl (Yeni Hero)

• Alıyorum hemen :) Çok kötü bir şey yapacağım customda denemeden direk normal game gireceğim evet yapacağım bunu
  • Yap yap super eglenceli oluyor :P Zaten once botlar sonra custom game cok vakit kaybi. Bence direk normal hatta ranked gir sonra sol kulakda bir cinlama ile yeni heronun tadini cikartirsin :D
  • Zor, zor olduğu kadar zevkli, zevkli olduğu kadar da güçlü bir hero
    Oyun başında feedlenmişsin diyenler olur belki, ilk başta 0-1 gidiyordum. Hatta swain 2 kez 1 barlık hp ile kaçırdı beni
    Malesef death sayım biraz yüksek çünkü iki kişi oyundan çıkınca(Nunu-Morgana) atara bağlayıp 3 kez kendim gittim ve ölümle sonuçlandı
     Orianna, the Clockwork Girl (Yeni Hero)

not: direk normale girip oynadım botlarla uğraşmadan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quirah -- 2 Haziran 2011; 16:27:00 >

• Arkadaşlar bu karekter Support değil mi ? Neyinden kill bekliyorsunuz ?
  • Support degil. Killer bile denebilir. Vidyolardan gordugum kadari ile lane arkadasini iyi destekliyor hatta kendinide tek sorun zor olmasi. O da benim aradigim bir ozellik. Almayi dusunuyorum. Aksam olsun eve bir gideyimde gerisi gelir gerci bu aksam kandil var fazla takilmam heralde :) Bu arada herkesin kandili mubarek olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SchutZ

Arkadaşlar bu karekter Support değil mi ? Neyinden kill bekliyorsunuz ?

Nesi support yav? Health arttıran(restore olarak değil, beyaz işleyen)dan bahsediyorsanız o zaman mantığa göre Lee Sin de supporter.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quirah -- 2 Haziran 2011; 17:12:21 >
  • O değil de Lee Sin'e support gibi item kasınca güzel oluyor.Oyunlarda hiç karşıma çıkmadı.
  • o beyaz şey shield:)
    4800 ip bence az olmuş bu hero için 6300 ü hakeden bir hero.En azından her oyunda olmasını istemediğim bir hero düşman ori oldukça rahatsız edici olabiliyor.İrelia ile birlikte malp tw ikilisini turreta hapsetmek ile kalmayıp 4-5 kere kestik.En sonunda bizim laneyi 3lediler yoksa tutamayacaklardı bizi:D
    Oynanış olarakda jarvana benzetiyorum özellike jarvanın qe kombosu ile orinin qw kombosu oldukça benzer.Ultide benzeşiyor rakip herolarıı belli biyerde tutuyor kaçmalarını engelliyor.Zaten shield hemen hemen aynı slow dışında.Shield değilde w slow veriyor.
    Skill basıp diğer skilli tutturma filan hemen hemen aynı olmuş.Jarvan da hoşuma gitmişti oynanışları aynı olduğundan ori de hoşuma gitti.Oldukça sağlam bi champ olmuş bence.
  • Ben de çok sevdim orrie'yi. Q-R-W yapınca 1 champ alabiliyorsunuz :D (hepsini tutturursanız 5)
  • qrw ile teamfightta tripledan aşağısı kurtarmıyor:D Gerçekten qrw teamfightta rakip champların %50 canla başlamasını sağlıyor takımda malphite gibi yada nunu tarzı aoe ultisi olanlar varsa off quadra penta diye gider bu:D Tabi ap 200 üstünde olmalı yoksa kombo etkisiz oluyor.300 ap varken q 400 w 400 r 600 vuruyor:D Slow filanda cabası dediğim gibi önden malp filan ultiyle adamları hoplattıktan sonraori kombo yaparsa ağlatır karşıyı.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.