Şimdi Ara

Orianna, the Clockwork Girl (Yeni Hero) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
152
Cevap
0
Favori
5.883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: yuems

dayanamdım yine, kişisel arzularım bu zemberekli şeyi almaya zorladı beni. Yaklaşık 5 euro kaybetmiş olsamda gerçekten oynarken zevk aldığım, hele ki son zamanlarda oyunu bana tekrar sevdiren bir şampiyon oldu. Hakkında söylediğim olumsuz yorumlardan birbirimize ilk başlarda ısınamadık dolayısıyla pek iyi bir skor elde edemedim. Ama zamanla aramızdaki buzların eriyeceğine inanaraktan bu zorluğu da aşacağımıza inanıyorum.. Ama benim için tek top yerine "iki top"a komut vermek herzaman daha zevkli olmuştur !!!

komik değil üzücü bir espri
  • Olayını tam anlamadım hala ama düz AP carry değil heralde. Daha bir AP/support duruyor karma gibi. Solo alcak champ. değil. 2li Bot lane'e daha iyi gider, ki daha hiç bir orianna'nın bunu yaptığını görmedim. Karma'da da böyleydi başta hepsi solo gitti yeni çıkmasının heyecanıyla, sonra duo lane'de support'a döndüler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BuKaHero -- 4 Haziran 2011; 11:53:33 >
  • range a sahip tam bir mage.... atmış olduğu küreyle midde farm ı kolay gözüküyor. ilk oyunda gördüğümde bu bir iş yapmaz dedim ama oynayan eleman vayne ye karşı 10 kill alınca sevdim. kataya iyi party friend olur.
  • Bütün oyunlarımda mid gittim ve bütün oyunlarımda karşımdakini ezdim. Gayette mid championu. Replay falan da atabilirim isteyen olursa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RuneForce

Bütün oyunlarımda mid gittim ve bütün oyunlarımda karşımdakini ezdim. Gayette mid championu. Replay falan da atabilirim isteyen olursa.

Ben isterim,iyi bir orianna replayı bulamadım daha
  • TIKLA 1
    TIKLA 2
    TIKLA 3

Gerisini ediyleyeceğim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RuneForce -- 4 Haziran 2011; 16:21:58 >

• Verdiğin replay'in bi ilk 10 dakikasını falan izledim de benim dediğim böyle maçlar değil. Bi kere daha adamın rune'leri yok, oyun başında aranızda 40 AP fark vardı, belli ki free week (Skilleri falan da yanlış vermiş 3levelda). Yetenekleriniz arasında bi fark yoktu o konuda birşey diyemem, adamın dezavantajı charı bilmemek olmuş. Ama senin replay'inde de izleyip daha iyi anladım, ben buna mid vermem, skill'lerinden kaçmak çok kolay ve pasifi tam duo lane'de adam zone'lamak için yapılmış. Tabi bu dediğim normal/practice falan değil, turnuva/5v5ranked maçlarından bahsediyorum. Yoksa normal maçta isteyen istediği yere gitsin umrumda olmaz.
  • 2 replay daha koydum.
  • İlk replayde swain kesinlikle oynamayı bilmiyor Fena ezmişsin adamı

Mid gidilmez diye birşey yok,bende defalarca mid gittim ve çoğunlukla kuleden çıkarmadım insanları,fakat 2li lanelerde çok daha iyi iş yapıyor
  • Oynadığım oyunlar sonrası diyeceğim şey, Orianna mid champi bence. Hele jungle yapan bir takım arkadaşınız varsa.(Warwick ile süper oluyor)
    Lane gittiğim maçlarda skor o kadar kötü olmasa da fazla kill alamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: XnetaS

İlk replayde swain kesinlikle oynamayı bilmiyor Fena ezmişsin adamı

Mid gidilmez diye birşey yok,bende defalarca mid gittim ve çoğunlukla kuleden çıkarmadım insanları,fakat 2li lanelerde çok daha iyi iş yapıyor

gankin allahini yersin , lane'i ilerde tutarak ayrıca sizin jungler da gank atamaz :D gerek yok yani böyle şeylere

• quote:

Orijinalden alıntı: CookieMonster

Tartışma açmak gibi olmasın fakat Rune Force bir kac konudan beri senin troll mesajların ilgimi cekiyor . Orianna cıkalı daha kac saat olmuski sen millete vs teklif ediyorsun ? Kaç elo'sun 2k falanmı ? Kaldıki o kadar elo'n olsa bile bu kadar kesin konusmak yanlıs sadece trollükten başka bir şey degil . Gel yapalım diyecek birisi kem küm edeceksin . Oldu da yaptın 1v1 yenildin lag vardı , kardeşim rahatsız etti , mouse elimden kaydı gibi bahaneler uyduracaksın . Bu DH LOL bölümü bünyesinde daha yeni arkadaslar olabilir onlara artistlikde yapmak istiyor olabilirsin ama şuan emin ol ki senden daha tecrübeli çok insan var burda. Trollsüz iyi forumlar .

hunharca

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.