Şimdi Ara

Orianna, the Clockwork Girl (Yeni Hero) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
152
Cevap
0
Favori
5.883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yuems

quote:

Orijinalden alıntı: BelieveMe

Yahu tamam önceki championların birbiriyle benzerliği var da abartmayın. Hangi heroya benziyo bu şimdi?
    Tristanamsı Vayne'den sonra iyi oldu bu.

Ek: Sanırım Maokai'ye buff gelecek Orianna patchiyle. Videoda göze çarpıyor tank hali güçlendirilmiş.

belirli bir şampiyona benzemesine gerek yokki caster olmuş baya top yanında el kol gibi geziyo işte ha skili eliyle yapmış ha topla bence bi esprisi yok slow damage farm ultisi Gragaste vardı zaten...

bu oyunda 10 çeşit şampiyon anca vardır gerisi onların türevleri iştei

Tamamda attığın yerden sana doğru geliyor arada çarptıklarına damage vuruyor , veya yere attığı yerde etraftakilere slow , kendi takımındakilere ms boost veriyor , gayet farklı ultisi var shield verme şeklide değişik.Hiç bir heroya benzemiyor ve Dota ve Hon'dan da farklı , gayet orjinal bir hero bana göre.Ultisi gragaskinken çok farklı gibi ayrıca bana göre , bir yere topluyor , aoe takımlar için gayet iyi olabilir.

@Aragonit
    Daha çok beklersin , Leblanc e nerf gelmeyeceğine eminim.

@Burakbakal
    Artık 2 değil 3 haftada bir çıkıyor zaten ve gayet orjinal bir karakter , daha iyisini biliyorsan resmi forumda öneri bölümü var , olmasını istediğin karakteri skilleriyle yaz , düşündüğün kadar yaratıcı bir insansan seçilir.

@CookieMonster

• quote:

http://www.own3d.tv/live/13574/CLGaming.net_-_HotshotGG
    HSGG streamde şuan.

@_Marvel_
    EU için arın gelecekmiş bu Orianna, champlere eklenti yapmamışlar. İlginç valla karşıdaki Maokai iyi kasmış o zaman.

İzledim Champtan soğudum 1-8-2 çekti tahminim gibi dandik çıktı ama champın oynanma stili skilleri hoşuma gitti
  • quote:

Orijinalden alıntı: gsliyim

quote:

HSGG streamde şuan.

@_Marvel_
    EU için arın gelecekmiş bu Orianna, champlere eklenti yapmamışlar. İlginç valla karşıdaki Maokai iyi kasmış o zaman.

İzledim Champtan soğudum 1-8-2 çekti tahminim gibi dandik çıktı ama champın oynanma stili skilleri hoşuma gitti

HSGG'nin oynayışına bakıp karar vermeyin bence. Rumble ilk çıktığında resmen dalga geçmişti böyle champion mu olur diye fakat karşıma geldiğinde neler çektiğimi ben biliyorum (Dün Lux'la mid oynarken geldi mesela, en kötü Lux skorumu yaptım.)

• Gayet hoş bi heroya benziyor.Skill shot olması kötü.Ben evet diyorum.Beğendim.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gsliyim

quote:

HSGG streamde şuan.

@_Marvel_

HSGG'nin oynayışına bakıp karar vermeyin bence. Rumble ilk çıktığında resmen dalga geçmişti böyle champion mu olur diye fakat karşıma geldiğinde neler çektiğimi ben biliyorum (Dün Lux'la mid oynarken geldi mesela, en kötü Lux skorumu yaptım.)

O açıdan bakmadım skilleri az vuruyor gibi geldi bana kaç vurduğunu, oranlarını vs bilmiyorum ama oynanış stilli,skillerinin kullanımı vs çok hoş geldi özellikle ultisi ile güzel taktikler yapılabilir.Bakalım biraz daha geçsin karşımızda görelim şu champı ona göre karar verelim

• quote:

Orijinalden alıntı: erayyirik
    @Aragonit

nerften kast ettigm şu early game de yaptıgı hayvani dmg neflenip late game göre bufflanması
  • Daha ilk oynayışlar bunlar nasıl kötü veya iyi diyebiliyorsunuz yahu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aragonit.

quote:

Orijinalden alıntı: erayyirik
    @Aragonit

nerften kast ettigm şu early game de yaptıgı hayvani dmg neflenip late game göre bufflanması

Oynayan kişi sayısı artarsa bu dediğinin olması mümkün , ratio artırılır base damage azaltılır vb , ama şuan için leblanc oynayan kişi sayısı fazla değil ve genelde nerflerken high elolara göre nerflüyorlar , çünkü irelia hiç oynanmazken rankedde bir oynadılar direk nerf yedi , hog alan yoktu aldılar nerf yedi , gibi.
  • Hard'ın da hard'ı bir champion olmuş hadi bakalım Pro'lar çıksın meydana.
  • "Skillshoter" olduğu için alırım heralde.De ne kadar ki ? 4800 ip?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kontrolsüz

"Skillshoter" olduğu için alırım heralde.De ne kadar ki ? 4800 ip?

4800 diye biliyorum.Us yüklü değilde forumda yazmıştı birisi
  • Aslında 6300 Ip biriktirmiştim ama biriktirdikten sonra 6300lüklerden hiçbirini istemediğimi farkettim. Sanırım ben bunu alacağım. Sırf sesi yeter. (skinlerde çok güzel bu arada)

Edit: Time tick ticks away.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RuneForce -- 1 Haziran 2011; 21:43:09 >
  • 4800 se bende alıcam yaYeni çıkan bir heroyu free olmadan önce ilk kez alıcam bakalım +.+
  • Keşke 6300 olsa herkes almasa :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: RuneForce

Keşke 6300 olsa herkes almasa :)

6300 alabilirim şuan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arch Enemy`

quote:

Orijinalden alıntı: RuneForce

Keşke 6300 olsa herkes almasa :)

6300 alabilirim şuan.

Genel konuştum sana özel değildi :P
  • 10k olsa keşke
  • 4800'dür inşallah. Fazla beklemem
    Valla şuana kadar izlediğim streamlerde ahım şahım oynayanı bırak, killi deathden yüksek olan görmedim. Ama alışan birisinin çok canlar yakacağını düşünmekteyim
    http://www.own3d.tv/live/34046/CLGaming.net_-_Guardsman_Bob___Jatt
    Guardsman Bob streamde Oriannayla.

• Bir zamanlar corin adında piltovialı bir mühendis varmış. Bunun hayatındaki en değerli şey kızı oriannaymış. Oriannanın dansa karşı op bir yeteneği varmış. Oriannanın hayali efsaneler ligine katılmakmış. Orianna çalışmaya başlamış. Durmadan çalışıyormuş. Ama bir gün bir nedenden ölmüş. Babası yıkılmış. Depresyona falan girmiş. Sonra corin kızının dans eden bir robotunu yapmış ve adını orianna koymuş. Sonra bu robotu oriannanın en büyük hayali olan efsaneler ligine göndermiş kızının anısına. Ve bu yeni oriannayı koruması için ona sihirli küreyi vermiş. Sonra orianna efsaneler ligine katılmış ve bir ölüm makinesi haline gelmiş.

ŞÖYLE BİR ÖZET GEÇEYİM DEDİM HİKAYEDEN. MERAK EDEN VARDIR BELKİM.
  • quote:

4800'dür inşallah. Fazla beklemem
    Valla şuana kadar izlediğim streamlerde ahım şahım oynayanı bırak, killi deathden yüksek olan görmedim. Ama alışan birisinin çok canlar yakacağını düşünmekteyim
    http://www.own3d.tv/live/34046/CLGaming.net_-_Guardsman_Bob___Jatt
    Guardsman Bob streamde Oriannayla.

Tam kasılmış halini izlemek nasip olmadı genelde ya feedliyorlar yada kill/death oranı aynı oluyor.Tabi bunlar daha yeni olduğundan dolayı ama HotShotGG yi izlerken forumdaki bir yazıya bakıyordu orada skill damageleri / oranları azdı ve ipsi 4800 yazıyordu doğruluğunu bilemem Bunu yazarken araştırayım dedim ve şöyle bir yazı buldum

Here they are:

Clockwork Windup (passive)
    Orianna’s autoattacks deal additional 30 magic damage + 20% of her AP every hit, subsequent attacks on the same target within a few seconds will add 15% more magic damage per hit. This bonus stacks up to three times.

quote:

Command - Attack (Q)
    Orianna commands her ball to fly towards target location, dealing damage to targets hit but doing reduced damage for each additional target hit. Her ball remains behind at that location afterwards.
    level 5: 220 magic damage (+0.6 AP)

Command - Dissonance (W)
    Orianna commands her ball to emit a magnetic pulse, dealing damage to units around it. Afterwards, the ball leaves a field behind for a few seconds that speeds up allies and slows enemies.
    level 5: 270 magic damage (+0.6 AP)

Command - Protect (E)
    passive: The allied champion the ball is attached to gains bonus Armor and Magic Resistance.
    active: Orianna commands her ball to fly to and attach onto an allied champion, dealing damage to enemies it passes through and shielding the allied champion when it arrives.

level 5: 30 Armor & Magic Resist
    Shields for 240 (+0.6 AP) for 4 seconds.
    Damages 75% of shield value

Command - Shockwave (R)
    Orianna commands her ball to emit a shockwave after a short delay, flinging affected enemies in the vicinity into the air a set distance towards, and possibly over, her ball.
    level 5: 300 magic damage (+0.7 AP)

Oranları düşük geldi bana ne bileyimAma Pasifi çok hoşuma gitti

Edit: gördüğüm mesajlarda beğenende var kötü diyende var dengeli diyende var ama bu bilgiler doğru mu bilmiyorum sonra suçlamayın beni

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gsliyim -- 2 Haziran 2011; 0:38:09 >

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.