Şimdi Ara

Orianna, the Clockwork Girl (Yeni Hero) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
152
Cevap
0
Favori
5.883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: erayyirik

quote:

Orijinalden alıntı: Dersah.
    Passive - Vayne'den çalınmış
    2.Skill - Karma'nın bağ skilline benzemiş
    3.Skill - Active hali Karma'nın kalkanının aynısı
    Ulti'yi hala anlayabilen yok. Ama atıldığı yerden dışa doğru fırlatması Gragas'ın ultisi.
    Genel olaraksa sanırım Sona gibi skilleri aura tarzı olacak. Attack-Defense-Speed

Çok orijinal bir champion olmuş! Umarım sadece söylentidir ki öyle gibi görünüyor.

Passive'inin pek alakasini cozemedim Vayne ile.

Sanırım W skillini benzetti bende çözemedim

• Hikaye guncellendi.
    Skiller in TR aciklamasi eklendi
    kuu1x arkadasin paylastigi video eklendi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gurcellonline
    Hikaye guncellendi.
    Skiller in TR aciklamasi eklendi
    kuu1x arkadasin paylastigi video eklendi.

Demesen göremiyodum la
  • bu hatun lige uymamış gibi geldi bana artık cho'gath gibi şampiyonlar gelse diyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: gsliyim

quote:

Orijinalden alıntı: *HardCore*

Olayı neymiş ?

Pet i olan bi champ işte mistik topları varmış sözde monkey king yalan oldu ona üzüldüm sadece

Monkey king 1.sezon sonunda gelecek yalan olduÄŸu felan yok ustam
  • Video silinmiş.

• Spotlight çıktı. Portal oynamış olanlar direk tanımıştır sesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NER0 -- 1 Haziran 2011; 10:03:07 >
  • Fena degil. Hatta ilginc geldi :) Kullanimi zor ve eglenceli gorunuyor. Aliyorum :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: NER0

Spotlight çıktı. Portal oynamış olanlar direk tanımıştır sesi

gLaDOS :O

• nedense içime sinmedi skilleri şu top zaten dibinde duruyor sürekli bildğin caster support işte tek bi skillde uzak mesafede bekliyor ikinci komutu verene kadar..pet gibi kontrol edilebilseymiş keşke ozaman ilginç ve güzel olurdu
  • sanki cok zor öldürüyor gibi görünüyor, sürekli birseyler yapıp rahatsızlık verdigi kesin ama verdigi rahatsızlık bir lux gibi adamı cok öldürecek şekilde durmuyor. xin ile üstüne 1 kere atlamaya bakar bu heronun tahatalı köye gitmesi...
  • lux 2 gibi olmuş
  • ya Riot Kaş yapayım derken göz çıkarmış.Her 2 Haftada bir karakter çıkarayım derken Yaratıcılık ve Eğlence konusunda yoksun herolar çıkarıyor.
  • Yahu tamam önceki championların birbiriyle benzerliği var da abartmayın. Hangi heroya benziyo bu şimdi?
    Tristanamsı Vayne'den sonra iyi oldu bu.

Ek: Sanırım Maokai'ye buff gelecek Orianna patchiyle. Videoda göze çarpıyor tank hali güçlendirilmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quirah -- 1 Haziran 2011; 15:50:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BelieveMe

Yahu tamam önceki championların birbiriyle benzerliği var da abartmayın. Hangi heroya benziyo bu şimdi?

Ek: Sanırım Maokai'ye buff gelecek Orianna patchiyle. Videoda göze çarpıyor tank hali güçlendirilmiş.

Patch detaylarını ne zaman öğreniriz? Lee Sin buff bekliyorum.
  • bende her patch leblanca nerf bekliyorum ama gelmiyor ne yazık ki

lee sin icin bi önceki patchde buff geldi diye biliyorum
  • orjinallik yok falan demiş birileri afedersiniz ama son zamanlarda gelen en orjinal champion bu daha ne istiyorsunuz adamlardan
  • quote:

Orijinalden alıntı: BelieveMe

Yahu tamam önceki championların birbiriyle benzerliği var da abartmayın. Hangi heroya benziyo bu şimdi?

belirli bir şampiyona benzemesine gerek yokki caster olmuş baya top yanında el kol gibi geziyo işte ha skili eliyle yapmış ha topla bence bi esprisi yok slow damage farm ultisi Gragaste vardı zaten...

bu oyunda 10 çeşit şampiyon anca vardır gerisi onların türevleri iştei
  • http://www.own3d.tv/live/13574/CLGaming.net_-_HotshotGG
    HSGG streamde şuan.

@_Marvel_
    EU için arın gelecekmiş bu Orianna, champlere eklenti yapmamışlar. İlginç valla karşıdaki Maokai iyi kasmış o zaman.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.