Şimdi Ara

Orianna, the Clockwork Girl (Yeni Hero) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
152
Cevap
0
Favori
5.883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • böyle chronic, synchron tarzda şeyleri hep sevmişimdir gerek meslek gerekse ilgi alanı olsun bu şampiyon baya ilgimi çekiyor berbat bişey olsa bile görüntüsünden dolayı alabilirim bunu.."otomatik kız" kulağa bile hoş geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vlâdimir

quote:

Orijinalden alıntı: Dersah.

quote:

@reaglew naptın hadi 3 4 saniye anlarımda 15 saniye

Mordekaiser'ın ultisi?

sanırım bütün mesajları okumadın okuyup mesaj yazarsan sevinirim.Yeni çıkıcak heronun ultisini konuşuyoruz.Rakip takımın en güçlü elemanını 15 saniye boyunca mind kontrole almak gibi birşey bahsetmiş arkadaş onu kast ettim.Mordenin ultisi uzun olabilir ama o kadar etkili değil.

Orada mind control değil transformationdan bahsetmiş. Kontrol etmek değil dönüşmek.Bunlar farklı şeyler. Birde mordenin ultisine etkili değil demişsin çok güldüm orda.

• evet farklı olduğunu biliyorum ama o karakteri kullanırken ana karakteri pasif duruma düştüğü için mind kontrol dedim belkide sen haklısın neden olmasın.Sadece düşüncemi yazdım.Bana göre evet mordenin ultisi güçlü değil burdada renkler ve zevkler kavramı devreye giriyor.
  • quote:

evet farklı olduğunu biliyorum ama o karakteri kullanırken ana karakteri pasif duruma düştüğü için mind kontrol dedim belkide sen haklısın neden olmasın.Sadece düşüncemi yazdım.Bana göre evet mordenin ultisi güçlü değil burdada renkler ve zevkler kavramı devreye giriyor.

Hayır burada mordenin tek ultiyle penta alması devreye giriyor.
  • Tamam sen haklısın.Ultisi çok güçlü
  • mordenin ultisi sağ tık herosu alırsa gayet güçlü oluyor.Benim bahsettiğim şey ise sağ tıktan farklı olarak 4 skilinede sahip olacağız karşıdaki herangi bir heronun
  • öyle bisi olursa tyrnı alırım ilk
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reaglew
    mordenin ultisi sağ tık herosu alırsa gayet güçlü oluyor.Benim bahsettiğim şey ise sağ tıktan farklı olarak 4 skilinede sahip olacağız karşıdaki herangi bir heronun

4 mü 5 mi?
  • bugün gazete oriono uzay mekiği ile ilgili bişiler okumustum isim ve tip biraz benziyor bundan mı esinlenmisler acaba

http://media3.ntvmsnbc.com/i/NTVMSNBC/Components/ArtAndPhoto-Fronts/Sections-StoryLevel/Teknoloji/Bilim%20ve%20Uzay/090408-orion2.jpg
  • Pokeball.
  • Ben ultisini okuyamadım ilk mesajda, google dan çevirdim anlayamadım, neyse.
    işte resimler:
     Orianna, the Clockwork Girl (Yeni Hero)

• quote:

quote:

quote:

@reaglew naptın hadi 3 4 saniye anlarımda 15 saniye

Mordekaiser'ın ultisi?

sanırım bütün mesajları okumadın okuyup mesaj yazarsan sevinirim.Yeni çıkıcak heronun ultisini konuşuyoruz.Rakip takımın en güçlü elemanını 15 saniye boyunca mind kontrole almak gibi birşey bahsetmiş arkadaş onu kast ettim.Mordenin ultisi uzun olabilir ama o kadar etkili değil.

Hayır 15 saniyeyi garip bulmuşsun bende sana Mordekaiser'ın ultisini hatırlattım. Tuhaf olan ne burada? Ayrıca Mordekaiser her ne kadar itemleri görünmesede championları itemleriyle beraber alıyor. Deneyebilirsiniz. Lifesteal efektleri filan işlemeye devam ediyor.

• Skiller/Abilities:

Passive : Clockwork Windup: Orianna, otoattack fazladan magic damage verir, Birkac saniye icinde ayni hedefe vuruyorsa damage dahada artar. Bu bonus 3 kez stacklenebilir..

Command - Attack: Orianna nin topu hedefe dogru ucar, hedeflere hasar verir fakat fazladan vurdugu her hedef icin hasar duser. Topu attigi yerin arkasinda kalir.(sanirim orianna topun arkasinda olmak zorunda)

Command - Dissonance: Orianna manyetik bir darbe gonderir, etrafindaki nesnelere hasar verir. Sonra, attigi yerden ayrilir ve muttefiklerine hiz, rakiplerine yavaslatma verir.

Command - Protect (Koruma)
    (Passive): Muttefik herolara eklendiginde ona fazladan magic ve armor kazandirir.
    (Active): Orianna muttefiklerinin uzerine topu atar, Muttefik shampiona kalkan saglar ve rakiplere hasar verir.

Command - Shockwave: Orianna kisa bir gecikmeyle sok dalgasi gonderir (casting), etkilenen rakipleri bolge disina dogru firlatir, muhtemelen topun uzerine dogru.

Elimden bu kadar geldi :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GurcellOnline -- 27 Mayıs 2011; 13:16:49 >

• Passive - Vayne'den çalınmış
    2.Skill - Karma'nın bağ skilline benzemiş
    3.Skill - Active hali Karma'nın kalkanının aynısı
    Ulti'yi hala anlayabilen yok. Ama atıldığı yerden dışa doğru fırlatması Gragas'ın ultisi.
    Genel olaraksa sanırım Sona gibi skilleri aura tarzı olacak. Attack-Defense-Speed

Çok orijinal bir champion olmuş! Umarım sadece söylentidir ki öyle gibi görünüyor.
  • Ben skill veya görüntü olarak değilde, gameplay olarak farklı olcağını düşünüyorum. Ki orjinal yapan şey de o olur. Tabi spotlight vs olmadan zor iş bilmek bunları ama
  • quote:

Passive - Vayne'den çalınmış
    Ulti'yi hala anlayabilen yok. Ama atıldığı yerden dışa doğru fırlatması Gragas'ın ultisi.
    Genel olaraksa sanırım Sona gibi skilleri aura tarzı olacak. Attack-Defense-Speed

Çok orijinal bir champion olmuş! Umarım sadece söylentidir ki öyle gibi görünüyor.

Aynen
  • op olucak kesin sonra nerflucekler
  • Oyle demeyin bence. Daha once Rumble icinde ayni seyler soylendi fakat Spotlight in cikmasindan sonra ve oyuna girmesinden sonra herkesin fikri degisti. Bu fikri degisenlerin basinda bende vardim.
  • quote:

Passive'inin pek alakasini cozemedim Vayne ile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erayyirik

quote:

Passive'inin pek alakasini cozemedim Vayne ile.

pasifi daha çok mf nin W skillinin pasif özelliğine benzemiş hatta aynısı denebilir. wits end fazla kullanılmayan bir itemdi sanırım onu kullanması gereken bir hero istediler böylece normal atklarıyla magic dmg vuran bir dps-support olacak gibi

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.