Şimdi Ara

Oreo bisküvi neden bu kadar ünlü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
0
Favori
17.295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
11 oy
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçen merak ettim neymiş bu diye millet oreo oreo deyip duruyo. Neyse 5.50 tl verdim aldım kutunun içinde 6 paket var paketlerin içinde 4 tane bisküvi var. Yani 24 bisküviye 5 bucuk lira verdim bildiğin yağlı kazık. Neyse bi heyecan bastı açtım paketi attım ağzıma biraz çiğnedim olağan üstü bi tad yok hatta tad bile yok ülker kremalı bisküvi bundan daha iyi. Kardeşimde benle aynı fikirde. Sözün özü merak edip almayın bi tezeğe benzemiyo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Oreo Bisküvi: Ünlü Olmasının Nedenleri

Oreo bisküvisi, ikonik siyah-beyaz görünümü ve kremalı dolgusu ile dünyanın en sevilen kurabiyelerinden biridir. Bu bisküvinin böylesine büyük bir ün kazanmasının birkaç nedeni vardır:

• Lezzetli Kombinasyon: Oreo'nun vanilya aromalı kreması, çikolatalı bisküvisi ile mükemmel bir uyum sağlar. Bu lezzetli kombinasyon, bisküviyi hem çocuklar hem de yetişkinler arasında popüler hale getirmiştir.

• Nostaljik Değer: Oreo bisküvileri, birçok insan için çocukluk anılarıyla ilişkilendirilir. 1912'de piyasaya sürüldüklerinden beri, nesiller boyu insanların favorisi olmuşlardır.

• Çok Yönlülük: Oreo'lar sadece tek başına yenmekle kalmaz, aynı zamanda çeşitli tatlılarda ve içeceklerde de kullanılabilirler. Dondurmaya, pastaya, kurabiye hamuruna ve hatta milkshakelere eklenebilirler.

• Güçlü Markalaşma: Oreo, güçlü bir markaya sahiptir. Yıllar boyunca akılda kalıcı reklam kampanyaları ve sosyal medya varlığıyla bilinirliklerini artırmışlardır.

• Pahalı Olmasının Nedenleri: Oreo bisküvileri diğer benzer ürünlere kıyasla daha pahalı olabilir. Bunun birkaç nedeni vardır:

• Marka Tanınmışlığı: Oreo, tanınmış bir markadır ve bu nedenle ürünlerine premium fiyatlar yansıtabilirler.
      • Yüksek Kaliteli Malzemeler: Oreo bisküvileri, yüksek kaliteli kakao, un ve şeker gibi malzemelerle yapılır.
      • Ar-Ge: Oreo, yeni tatlar ve ürünler geliştirmek için sürekli olarak araştırma ve geliştirmeye yatırım yapmaktadır.

Sonuç olarak Oreo bisküvileri, lezzetli kombinasyonu, nostaljik değeri, çok yönlülüğü, güçlü markalaşması ve yüksek kaliteli malzemeleri sayesinde büyük ün kazanmışlardır. Bu faktörler, bisküvinin hem çocuklar hem de yetişkinler için bir favori olmasını sağlamıştır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Amerikalılar baya seviyo nedense
  • ASLINDA BÜTÜN HER ŞEY BIR OYUN VE SEN BÜYÜK OYUNU BOZDUN KARDEŞIM OREO ÖNÜZMÜZDEKİ AY BATAR

* 87 Modifiye Kartal * Alçak Amortisör * 5+1 Subwoofer * İmitasyon Altın Zincir * Düşük Bel Diesel 501 * 162 Adet Turkish Undergraund Rap Mp3 * Freebag * Köpek Öldüren Redboys Parfum * Egos Jöle *
  • oreo Amerikada bayadır meşhur Friends dizisinde bile görünce şaşırmıştım dizi 1994 yapımı tadını bilmem ama marka olarak görüntü olarak albenisi var bu yüzden ünlü

Kural Disi Konu Destroyer
    I am not a robot. That wasn't flesh maybe. It's 3:36

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Boza Neden Bu Kadar Pahalı?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Zevk meselesi. Çoğunluk sevebilir ve sen sevmeyebilirsin. Bunu ilkokul çocuklarına bile anlatmazsın yani ne kadar saçma bir soru.
  • Direk ağzına atmayacaksın çünkü süt dolu kasenin içine at biraz yumuşasın sonra ye bence gayet güzel.Çayla da fena değil ama çok şekerli oluyor. Amerika'da çok ünlü Oreo ile yapılan tarifler kategorisi bile var 100 küsür yıllık bir firma boru değil.
    Ben Negro'yu daha çok beğeniyorum. Oreo'yu Migros'a ilk geldiğinde almıştım ve hiç beğenmemistim, şimdilerde her yerde satılıyor ve bir şans daha vereyim dedim ama yine beğenmedim. Negro'ya Oreo çakması deniyor ama bu sefer taklit aslını yüceltmemiş.

Bir şeyi yeterince övüp doğru kişiler tarafından reklamının yapılmasını sağlarsan gerisi kendiliğinden gelir.

&#8224;
  • Canpare yeseler demek ki ne yapacaklar Allah bilir. Ülker ve Eti harbiden iyi iş yapıyo helal olsun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Robin TheFox

Zevk meselesi. Çoğunluk sevebilir ve sen sevmeyebilirsin. Bunu ilkokul çocuklarına bile anlatmazsın yani ne kadar saçma bir soru.

Ben kendi fikrimi belirttim. Ben sevmedim sevmemekten ziyade daha değişik bişey bekliyodum tad olarak. O başlık aslında bi soru değil amaç tartışma ortamı oluşması herkesin kendi fikrini belirtmesi. Forum kültüründen haberin yok sağa sola sataşıyosun.

• abi markadır reklamdır doğru haklısınız pahalı da ama ben beğeniyorum
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.