|
|
|
Gözüm,aklım,fikrim var deme; hepsini öldür..
Sana çöl gibi gelen,O göl diyorsa; göldür..Üye kendi isteğiyle uzaklaştırılmıştır. |
|
...Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri, şahsî menfaatlerini, müstevlîlerin siyasi emelleriyle tevhid edebilirler. Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir.
Ey Türk istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerâit içinde dahi vazifen, Türk istiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur! ![]() |
|
CPU:i7-7700K@4.7ghz Anakart:Asus MAXIMUS VIII HERO RAM:2x8GB Corsair Vengeance LPX 2666mhz GPU:Gigabyte G1 Gaming GTX1080 SSD:SanDisk Extreme 120GB PSU:EVGA SuperNOVA 1000W 80 Platinum Monitor:Asus VG248QE 144Hz
|
|
_____________________________ |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi funkmaster -- 17 Ocak 2009; 21:37:24 > |
![]() O'nu Özlüyorum. Aslında O'nu hiç görmedim, yüz yüze gelmedim. Ama O'nu tanıyorum. Sesini cızırtılı bantlardan dinledim, hep siyah beyaz filmlerde gördüm yüzünü; çelik bakışlarını, şiirlerde okudum. O'nu yaşıyorum. Özlü sözlerini okudum köşe başlarında. Adını, her sabah okul sıralarında andım. Şimdi 81 yıl sonra, O'nunla son yolculuğa çıkıyorum bir kez daha. O'nun geçtiği yollardan geçiyorum, çektiği acıları ruhumda taşıyorum. O'nu arıyorum.. [1881 - 193?] T.C. Tarım ve Orman Bakanlığı / Veteriner Hekimi
|