Bildirim
Oreo bisküvi neden bu kadar ünlü? (2. sayfa)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
-
-
-
Ben Negro'yu çay ile beraber tüketirim. Bir gün merak ettim Oreo alayım dedim, şükür evde Negro da vardı da ağzım tatlandı. -
quote:
Orijinalden alıntı: Dark Territory
quote:
Orijinalden alıntı: Robin TheFox
Zevk meselesi. Çoğunluk sevebilir ve sen sevmeyebilirsin. Bunu ilkokul çocuklarına bile anlatmazsın yani ne kadar saçma bir soru.
Ben kendi fikrimi belirttim. Ben sevmedim sevmemekten ziyade daha değişik bişey bekliyodum tad olarak. O başlık aslında bi soru değil amaç tartışma ortamı oluşması herkesin kendi fikrini belirtmesi. Forum kültüründen haberin yok sağa sola sataşıyosun.
Soru hala son derece saçma. Bunu ifade etmenin bin türlü yolu var. -
evet bende pek bir esprisini göremedim, ordakiyle burdaki falan mı farklı acaba?quote:
Orijinalden alıntı: HellRazor
Ben Negro'yu çay ile beraber tüketirim. Bir gün merak ettim Oreo alayım dedim, şükür evde Negro da vardı da ağzım tatlandı.Bu kadar ünlü şey görende alman çikolatası zanneder
-
oreoyu yemeyi bilmeyen tadi yok diyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben seviyorum sütle harika oluyor, 4'lü paket yetiyor bana 1 lira hiçbir şey.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
senin internetten bulduğun çocuk ne oldu
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Dark Territory
quote:
Zevk meselesi. Çoğunluk sevebilir ve sen sevmeyebilirsin. Bunu ilkokul çocuklarına bile anlatmazsın yani ne kadar saçma bir soru.
Ben kendi fikrimi belirttim. Ben sevmedim sevmemekten ziyade daha değişik bişey bekliyodum tad olarak. O başlık aslında bi soru değil amaç tartışma ortamı oluşması herkesin kendi fikrini belirtmesi. Forum kültüründen haberin yok sağa sola sataşıyosun.
Soru hala son derece saçma. Bunu ifade etmenin bin türlü yolu var.
Ulan soruyu değiştirmedim zaten niye ''hala saçma'' diyosunBen bu yolla ifade ediyorum var mı sıkıntı? Çok saçma geldiyse girip yorum yazma o zaman
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: thelastatakan
senin internetten bulduğun çocuk ne oldu
Konuya bakmadın mıÇıkıyoruz
-
4'lü paketteki kalori 500kcal. Yani normal bir insanın bir günde alması gereken kalorinin dörtte biri.
oooo aslan parçası tebrik ederim ehe
Igrenc
PA-ZAR-LA-MA
yabancı ülkelerde ünlü tr de değil . Bizimkiler biraz özenti .quote:
Orijinalden alıntı: asdasdqwertyveyaalxyvance
PA-ZAR-LA-MA -
Eskiden Oreo değil, Süsse yerdik.
Kardeş fiyatını abartmıssın öncelikle ben içinde 4 tane bisküvi olan paket 1 TL tadı abartıldığı kadar değil ama negroya bin basar.
bkz : pringles
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X