Şimdi Ara

ORDU ATEŞ Hyundai Yetkili servisine söyleyecek söz bulamıyorum.. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
131
Cevap
1
Favori
17.796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
141 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Eskiden forumda bu kadar saçma tipler yoktu trollün bile kalitesi lazım..

    Geçmiş olsun konu sahibine dibine kadar haklı siteminde hiçbir maddi amaç gütmediği de çok açık.. Opel ateş Honda ateş sanırım bu ateş grup komple ele geçirdi orduyu.. Ben de Honda ateşten 0 araç almıştım aracı satana kadar beni yalayan ballayan afedersiniz kıçımda gezen adamlar satış sonrası yüzüme bakmamıştı.. Aracımı 50 bine kadar aralıksız serviste bakıma soktum.. 40 bin bakımından hemen sonra ankaraya gittim dönüşte fren balata bitmiş ve servis hiçbir şekilde söylemedi kontrollerde nerdeyse diskim çöpe gidiyormuş bayram zamanı açık yerde yoktu.. . O zamanın parasıyla 200 liralık bakımlara 650 lira ödeyip bir de üstüne böyle saçmalıklarla uğraşmıştım..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: NoyanDervis

    Zararının ne kadar olduğunu bilemiyorum , bu kadar yazıyı markanın müşteri ilişkilerine yazsan bir ilgi görürdün zannımca. Çok mağdur isen yardımcı olayım özelden iletişime geç, gerek yok bu kadar yazı yazmana.
    Hayırdır kardeş hyundainin ceosumusun yardımcı oluyorsun

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Servislerde herpislik oluyor, herpislik dönüyor.
    Bizzat servis müdürü ile görüştüm, ufak gözle görülür bir durumdu.
    Kendileride ağzıyla söylüyor sorunlar olabildiğini.

    Herkes herşeyin farkındayken bizlerin ses getirmesi çok zor.

    Geçmiş olsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle geçmiş olsun, ne yazık ki bazı servisler işlerini düzgün yapmıyor ceremesini de müşteriler çekiyor. Bu arada bende Orduluyum Hyundai servisi Kayahan değil miydi ya ne zaman Ateşe geçti. Son olarak da son zamanlarda bu forumun kalitesi yerlerde sürünmeye başladı dalga geçmeler trol mesajlar falan.
  • hatan müdür denen müsvedde geldiğinde onu bi mok sanıp güvenmen olmuş. toplumda müdür deyince işi çözecek arayı bulacak adam sanılıyor ama artık öyle değil, eskiden öyleymiş biraz da şimdi müdür demek kar ettiren demek, vatandaşı kazıklayabilen ama memnun gönderen demek. şimdi çözeceksiniz, ben böyle yola çıkamam diye diretecektiniz mümkün olduğunca.

    google mapstan bulup yorum yapın kısaca akü kutusunu kırdılar bakım yaparken ve tamir etmeden verdi utanmazlar yazın yeter bence. geri kalan işinizi de genel merkez ile görüşerek yürütün mümkün olduğunca.
  • Ali GÜLER kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Memnun oldum bu arada.

    3 Servis de ateş olmuş Honda, Opel ve Hyundai.

    Malesef insanımızda bir şaklabanlık yapma ilgi çekme çabası her yer de karşımıza çıkıyor. Bir şeyler değiştikçe insanımız kendisine öz saygısını yitiriyor. Üstüne bunu da marifet sanıyorlar. Hayır koca koca adamlar.. Biz eskiden çok uzun kim okuyacak demeye utanırdık. insanlar da bizi ayıplardı zaten. Okumaktan değil, okumaktan korkmaktan utanırdık.1985 doğumlu adam 2019 yılında yaşını 35 sanıyor gelip bir de sadaka vermeyi talep ediyor.. :)
  • onrgly88 kullanıcısına yanıt
    Google sayfasına yorum yazmayı denedim ancak yorum yapamıyorum anlamadığım bir şekilde.. Tekrar deneyeyim. Söylediklerinize hak veriyorum zaten beni kahreden de bana güvenin diyen insanlara her şeye rağmen güvenmek ve hüsrana uğramak. Maalesef
  • 2016 da araç bakarken üst katta bir mercedes cla180 vardı 2.el 15 dk başında beklememize,Çağırmamıza rağmen kimse gelmemişti.Doğru düzgün personelleri yok.Teknik ekip de aynı durumdaymış demek ki.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Servis zamanı benim de yaklaşıyor. Şunları okuduktan sonra gidip özelde bakım yaptırayım diyorum ama şu garanti yüzünden elimiz mahkum gideceğiz. Ben de Ordu'luyum ve utandım bu muameleden dolayı ... Geçmiş olsun. SEvindiğim tek şey masraf büyük değil .
  • onrgly88 kullanıcısına yanıt
    Bende memnun oldum.

    Dalga geçenlerin mesajlarını alıp forum yönetimine şikayette bulunun en güzeli. Geçenlerde pert araçla alakalı bir konu açtım, kurallara uymuyor gerekçesiyle konuyu sildiler. 2-3 ay sonra aynı konuyu başkası açtı ona ses yok. Trollük yapana ses yok ama insanları bilgilendirmeye çalışınca da konuyu hemen silmeye çalışırlar.

    Servislerin bazıları ne yazık ki ilgilenmiyor. Bir arıza yaşıyorsun ve garanti kapsamında servise gidiyorsun bildikleri 2 şey var, abi bu durum normal. Abi bu kullanıcı hatası, her yerde diyorum garanti bitince aynı sorundan servise götürün bakalım nasıl fiyat çekiyorlar. Ne kadar sosyal medya varsa yazın şikayetvar sitesine de yazın ve işin peşini bırakmayın. Ses çıkarmayınca karşısındakini enayi yerine koymaya çalışıyorlar.
  • anyhill kullanıcısına yanıt
    Valla memnun oldum.. Garanti olunca mecbur kalıyor insan. Ben artık rütin bakımları kapımın önünde yapıyorum. Hani Ankara'da ikamet ediyorum Ş.Altınsoy'a gidiyorum orada durum daha farklı sanırım bir kaç servis olduğu için rekabet var ve bu durumda da hizmet kalitesi değişiyor. Adamlar verdiğim iş geciktiği için "Arabanın içini yıkayamadık, yıkama birimi kapandı. Kusura bakmayın Würth'ün oto kokusu size hediyemiz olsun" diyorlar. Burada da müşteri haklıdır ama aküden de canınıza bir şey olmazlar, bana güvenin ben halledecemler, oruçlu ağzımla yemin ediyorum ben yapmadımlar. Kamera kaydını izleyin diyorlar ama izletmiyorlar.. Size tavsiyem samsun, giresun, trabzon, nere varsa gidip orada işlem yaptırın.

    Sevinciniz için de ayrıyetten teşekkür ederim.
  • Drxl kullanıcısına yanıt
    Tuaf bi arkadsa benziyosun hatta tuafsın forum dert yanma yeri mi demişsin açıkcası bu forumun asıl amacı bu yok sen karı koz dedikodu yemek pişirme falan istiyorsan bu forun o forun değil hadi ikile şimdi ulan 2004 den ber üyeyim çok garip mesaj gördüm senin gibisini de ...neyse hehe

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: reko

    Tuaf bi arkadsa benziyosun hatta tuafsın forum dert yanma yeri mi demişsin açıkcası bu forumun asıl amacı bu yok sen karı koz dedikodu yemek pişirme falan istiyorsan bu forun o forun değil hadi ikile şimdi ulan 2004 den ber üyeyim çok garip mesaj gördüm senin gibisini de ...neyse hehe
    Her zaman söylüyorum bu forumun kalitesi yerlerde sürünüyor. 10 yıl önceki mesajlara bakıyorum bir tanesi bile boş laf yapmamış.
  • Geçmiş olsun. Uzun olmuş diyen kişilere aldırmayın. Forumun amacı bilgi paylaşımı. Ustelik ilgiyi cekmeyen konuyu okumayani da dovmuyorlar. Size boyle saldiran arkadaslar prim yapma pesindeler. Maalesef son yillarda toplumun genel hastalığı bu. Uzun mu geldi ilgini mi cekmedi? Okuma arkadaş okuma! Hem okumuyor hem cevap yazıyor hadsiz.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İşi bak,ya biz çalıştığımız yerler de bu işlere fazla önem veriyorduk ya da burada olaylar forumda tek taraflı anlatılıyor.

    Müşterinin aracına zarar verdiysen sorgusuz sualsiz tamirini yaparsın. Hatta onu geçtim biraz işlemler uzayınca bile ekstra indirim yapardık. Yok kameraymış,yok patron odasında yokmuş vs vs bu kadar basit birşey için hayatta kameraya bile bakmam be

    Nereden buluyorsunuz olay gerçek ise böyle saçma sapan servisleri insan hayret etmiyor değil yani. Enteresan bir durum.
  • reko kullanıcısına yanıt
    hayırdır sana niye dert oldu genco?
  • anyhill kullanıcısına yanıt
    ORDU ATEŞ Hyundai Yetkili servisine söyleyecek söz bulamıyorum..
    İncelemenizi tavsiye ederim. Bosch servisi, yetkili servislerin yaklaşık yarı fiyatına bakım yapıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _RaGoN_ -- 11 Haziran 2019; 2:35:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ordu ateş kadar beceriksiz, kötü iş bilmez bir servis yok.Abimi yolladım arabayı periyodik bakıma iş bilmez adamı bulunca binmişler sırtına.Arabaya bir rütuş boyası yapmışlar sanırsınız duvar boyuyorlar arkadaş bak yine dellendim o kadar kötü boyamışlar ki ve aracın kendi rengiylede değil bariz farklı bir renkle boyamışlar.Daha bir sürü şey var da yazmak istemiyorum küfür edeceğim yoksa
    Honda Ateş Ordu dan bahsediyorum
  • _RaGoN_ _ kullanıcısına yanıt
    Birkaç defa yaşadığım faciadan sonra en azından bulunduğum ildeki Boş servis'ten uzak duruyorum. Teşekkür ederim nezaketiniz için.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cebrail.bsrn

    Özet: Arabayı sağlam vermiş akünün tablasında anladığım kadarı ile konulduğu yerde taşlanma izi varmış, yolda giderken ses yapınca farketmişler. Kırmış adamlar o kısmı. Daha sonra durumu anlatmış falan kameraya bakılacakmış bakmamışlar. Adamı oyalamışlar 20 gün geçmiş. Yetkili servise gidiyorum arabam bakımlı olsun yaptıklarına bak rezil herifler diyor kısaca. Sanığın herhangi bir talebi yoktur. Forum ahalisine arz ederim. (Baştan aşağı okudum.)
    Allah razı olsun kardeş, net ve anlaşılır..

    Manasız laf kasma yok, uzun ve edebi yazacağım diye anlamdan yemek yok, gereksiz ve faydasız uzatmalar yok..

    İşte kompozisyon dersi nasıl hayata geçirilir, neden gerekli bir derstir, göstermişsiniz..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.