Şimdi Ara

Optoma HD65 Projeksiyon İnceleme - [ RESİMLİ ] - Optoma HD65 Review (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
1
Favori
8.232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: eg_sample

londradan aldım ve çarşamba günü trye geliorm.almak isteyen olursa yardımcı olmaya çalışıırım.

Tr'ye gelmişsen ve cihazı kullanıyorsan yorumlarını ve izlenimlerini yazabilir misin arkadaşım ? Bu arada bu cihazın gündüz performansından da bahsedebilirseniz memnun olurum.

Selam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SCIENTIST -- 13 Ağustos 2008; 11:03:09 >

Orjinalden alıntı: yıldırans

Cihazla ilgili yorum alabilirmiyiz arkadaşlar

Eg Sample foruma teşrif ettiler. Yorum için pm attım bekleyelim.

Orjinalden alıntı: Mr_Thunder

quote:

Cihazla ilgili yorum alabilirmiyiz arkadaşlar

Eg Sample foruma teşrif ettiler. Yorum için pm attım bekleyelim.

Bekleyelim bakalım merak ediyorum doğrusu
    Projeksiyonda oyun zevki bir başka

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tridiART -- 23 Mart 2009; 11:26:37 >
    ADANA-SEYHAN
  • evet ya optomacilar biraz daha resim/yorum lutfen.

bende panny ax200 dusunuyordum onceleri almayi fakat rotayi hd65 e cevirdim. pannyin lens shift avantaji var ama optomanin cok portatif olmasi buyuk bir avantaj.

Orjinalden alıntı: archer75

evet ya optomacilar biraz daha resim/yorum lutfen.

bende panny ax200 dusunuyordum onceleri almayi fakat rotayi hd65 e cevirdim. pannyin lens shift avantaji var ama optomanin cok portatif olmasi buyuk bir avantaj.

pana nın avantajları fazla ama fiyat göz önüne alınınca optoma hd65 çok avantajlı tabiki portatifliğide cabası...

Optoma HD65 Projeksiyon İnceleme - [ RESİMLİ ] - Optoma HD65 Review

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tridiART -- 11 Haziran 2009; 23:11:04 >

• Arkadaşım cihazın nasıl geçen zaman zarfında herhangi bir sıkıntı yaşadınmı,,

Memnunmusun cihazdan..

Arkadaşım cihazın nasıl geçen zaman zarfında herhangi bir sıkıntı yaşadınmı,,

Memnunmusun cihazdan..

1 yıldır kullanıyorum arkadaşım, aletten çok memnunum
    HD film olsun, XBOX performansı olsun süper...

Ayrıca belirteyim ki projeksiyon perdesi kullanmıyorum Beyaz saten boyalı duvara yansıtıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tridiART -- 11 Haziran 2009; 23:17:15 >

• suan 15 taksıtle 1500 tl ama durumum krıtık alamıyorum el yapımı eyp ye devam bı gun olacak bundan gule gule kullanın. bu arada lamba fıyatını bılen varmı bu cıhazın yurt dısında 195 $ gıbı bı rakam sanırım ama tr durum ne bılmıyorum.

"Xbox Live GameTag : ATiLA TR"

"PSN GameTag : AtilaDagdelen"

"Xbox One, PS4 Clan : MiT"

Canon EOS 5D Mark II - Sigma 24-70mm f/2.8 EX DG Macro - Canon EF 50mm f/1.8 II

PANASONİC 55" TX L55ET5E
  • Bu aralar sanırım 1500TL civarında
  • öncelikle selamlar arkadaşlar. valla artık bunalıma gireceğim. yardım ederseniz sevinirim. ben daha öncesinde iki tane lcd projeksion cihazı kullandım. iksininde de sonuç aynı yaklaşık 400-500 saat sonunda lcd panellerdeki kirlenme sonucunda görüntü buğulu bir hal aldı her seferinde temizlik maliyeti 80-100 lira arası zaten sonunda da temizlik uğruna ikinci aletide yedik. neyse bu hayat hikayesinden sonra projeksiyonsuz yapamadığıma ama lcd projektörlerede bir daha yaklaşmayacağıma kanaat getirerek DLP bir cihaza terfi etmeye karar verdim ama olay lcd de olduğu kadar kolay değilmiş şimdi dostlar hd65 benim yakından takip ettiğim bir cihaz bir çok yabancı forumuda inceledim hatta firma 10 yıl renk garantisi veriyor bu yönlerde iyi ancak renk çarkı ve çark hızı hakkında bilgilere net olarak ulaşamadım bide bu gökkuşağı efekti olayını arkadaşlar zaten farketmiş. birde bu darkchip2 darkchip 3 olayı var bildiğim kadrıyla bu ürün darkchip2 infocus IN78 cihazda darkchip3 kullanılmış 6 segment renk çarkı çark hızını öğrenemedim ama teknik veriler hemen hemen optoma hd20 ye yakın ben alacağım ürünü evde sinema amaçlı hd-divx daha çok olmak üzere kullanacağım çok iyi karartılmış müstakil bir sinema odam mevcut yalnız bu gökkuşağı efektinin minimum olduğu bir cihaz konusunda hala sıkıntılar çekiyorum dlp kullanan ve dlp bilgisi olan arkadşlardan ricam optoma hd20 ile infocus ın78 arasında sizce nasıl farklar ortaya çıkar hangisinde gökkuşağı efekti daha az hissedilir.şimdi belkide diyeceksiniz neden bu kadar kafaya taktı bu efekte diye okulda benq projeksiyon kullanıyoruz dlp löng diye benim gözüm takılıyor sıkıntım ondan yani ilgilenen tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum

• düzeltme yapıyorum yukarda infocus in78 in verilerini yazım yanlışı ile hd20 ye yakın söylemişim HD20 değil hd65 olacaktı
  • DLP projektorlerin hepsinde bu sorun var, kimi gozlerin gordugu kimi gozlerin gokkusagi efektini gormedigi soylenir. senin gorup gormeyecegin sorusuna senden baska kimse yardimci olamaz. tek yapman gereken almayi dusundugun projektor ile demo yapman. bu demo icinde gokkusagi efektinin cok goruldugu sincity, fifth elemen gibi filmleri kullanabilirsin.
  • ARCHER75 kardeşim ilgine teşekkür ederim demo noktasında haklısın ancak ben sivasta olduğum için burda öyle bir şansım nerdeyse sıfır olan dlp cihazları ancak okullardan inceleme fırsatım oluyor daha önceki aldığım epson-emp-tw20 ve sonrasında aldığım epson tw700ü de yorumlara bakarak aldım.naslında başlarda çok menun kalıyor insan ama inan sonrası hüsran 3 lcd sistemlerde (bizzati bakım sürecinde inceledim) lcd panelleri soğutma amaçlı içerde bir bloower fan basınçlı sayılabiliecek şekilde hava üflüyor buda ortamdaki kir toz duman aklına ne gelirse fildiğin ince bir film tabakası şeklinde panelere yapışıyor. yani öz olarak lcd deki ilk günkü görüntü kalitesini ve parlaklığı 500 saat sonunda alacağıma kimse beni inandıramaz. onun için dlp düşündüm.

ben bu olayda şu açıdan yardım talep ediyorum. dlp cihazlarda renk çarkındaki segment sayısı ve dönüş hızı artıkça bu rainbow efektin azaldığını hatta kaybolma noktasına geldiğini okuduklarımdan anladım. yalnız bu darkchip2 ve 3 arasında ki farkları çözbilmiş değilim. benim düşündüğüm şu aralar bütçe olarak hd65 ancak infocus in78 de bu cihaza teknik veriler olarak yakın olmakla beraber darkchip3 kullanılmış olması 6 segmentli renk çarkıda mevcut ama çarkın dönüş hızı 2x mi 4mü 6mı bunu bir türlü bulamadım dlp seçiminde temelde dikkate alınması gereken öncelik darkchip olayındamı yoksa renk çarkının segment sayısı ve hızımı??? öz olarak tercihim darkchip 3 e sahip olan infocus in78 mi olmalı yoksa darkchip2 ye sahip olan hd65 mi olmalı yada rainbow efektin teknik açıdan (cihaz teknik özelliklerine göre) minimumda bir cihaz önerisi. bütçe olarak da 1500-max 1700 gibi bir rakama ayıracağım . aslında gönül full hd cihazlardan yana ama şu an için gerekli olduğuna inanmıyorum çünkü fullhd görüntü içeren kaynaklara ulaşmak zor indirdiğim divxler genelde 720p

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.