Şimdi Ara

Optoma HD65 Projeksiyon İnceleme - [ RESİMLİ ] - Optoma HD65 Review (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
1
Favori
8.232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • LCD projektorlerde her iki-uc ayda bir hava filtresi temizligi onerilir, bu islemi uyguladinizmi? bende epson kullaniyorum ama cok yeni aldigim icin bu islemi henuz uygulamadim ama genelde Epson ve LCD lerde bu sorundan sikayet pek karsima cikmadi. belli bir saatten sonra parlakligin kaybolmasi lambanin omru ile ilgili olmasi gerekiyor.

Dark Chip 3'in daha iyi siyah ve kontrast verdigi soyleniyor. bunun yanisira forumlarda bahsedilen bunun bir secim kriteri olmamasi, nitekim bazi DC2 pj'lerin daha iyi performans verdikleri goruluyor. Rainbow efekti cark hizi fazlalastiksa azalir. Rainbow efekti olmayan bir DLP projektoru ben duymadim. demo olasiligin yoksa isin sansa kalmis demektir.. Optoma HD65 yanisira ayni ayarda olan Infocus X9 dusunebilirsin. Bu iki cihazda iyi kullanici yorumlarina sahip.
  • filtre temizliklerini muntazam olarak yaptım yalnız temizlerken gördüğüm kadarıyla özellikle panel temizliğinde hava üfleme ile paneller çok zor hatta imkansız gibi görünüyor. dediğiniz doğrudur lamba ömrü ile soluklaşmanın etkisi büyük oranda var lcdlerde ancak 3000saat ömürde ilk 500saatte bu şekilde oluyorsa 2000 hatta 3000 saati düşünemiyorum bile x9 evet düşündüm ancak araştırdığım kadarıyla renk çarkı 2x hızında yurttışı incelemelerinde okuduğum kadarıyla hatta bir cümle vardı gökkuşağıyla yaşamaya alışacaksınız gibi bişi... darkchip noktasındaki yorumunuz beni tatmin etti nihayet bu konuda net bir yorum duydum.. bu gidişle hd 65 ten başka alternatif olmayacak gibi aslında gönül hd81 isterde çok pahalı ama adam yapmış 7segment renk çarkı 6x hız darkchip3 bütün soru ve sorunları ortadan kaldırmış ama bizde o kadar para nerdeeeeeeee:)
  • bende butceden dolayi optoma hd65 veya infocus x9 almayi dusunuyordum ama lens shift olmadigi icin vazgectim. butceyide arttirinca full hd lcl cihaz aldim. x9 demosunda rainbow gormedim. bu iki pj icinde gorenlerde var gormeyenlerde. bir baskasinin gormemesi senin gormeyecegin anlamina gelmez.
  • güle güle kullan abicim cihaz olarak ne aldınız full hd ben en azından bir kaç yıl full hd ye terfi edemem zaten iki projeksiyon yedim üçüncüyüde almaya uğraşıyorum evin borcu falan bide fullhd seviyesine çıkarsam hanım beni kapının önüne koyacak hemde en full hd sinden.. ama sanırım hd65 yada yd73 bu cihazlardan birini alacağım gibi görünüyor umarım pişman olmam

sanada yeni alacagin cihaz hayirli olsun, umarim memnun kalirsin..
  • Arkadaşlar optoma HD75 almaya karar verdim ama internetten araştırıyorum bulamıyorum istanbul bilişim diye bir yerde var gözüküyor ama stokta yok zaten biraz araştırdım sitenin her işi böyle dalavereymiş. optoma hd75 bulabilieceğim bir yer biliyormusunuz ama internetten almam lazım malum sivastayım

quote:

Orijinalden alıntı: afrasyab77

Arkadaşlar optoma HD75 almaya karar verdim ama internetten araştırıyorum bulamıyorum istanbul bilişim diye bir yerde var gözüküyor ama stokta yok zaten biraz araştırdım sitenin her işi böyle dalavereymiş. optoma hd75 bulabilieceğim bir yer biliyormusunuz ama internetten almam lazım malum sivastayım

http://www.projeksiyonum.com/

quote:

Orijinalden alıntı: commentators

Emeğiniz için çok teşekkürler.Ben de bu optamanın FULL HD modelini almaya niyetliyim .
    HD20 modeli. Sizce nasıl ?
  • Yorumlar iyi ama fiyatı 1000 doların altındaki ilk fullhd olduğu için biraz kayırılıyor. Bir yıl sonra bu peformans bu ilgiyi asla göremez. Görüntü kalitesinden hiç şüphem yok ama eko modda 32 db fan sesi gerçek bir sorun. 29 db olsaydı tavana takınca küçük bir odada bile pek duyulmazdı ama 32 db bunun iki katı ses demek. Bence sessiz sanelerde kulaklara batar.
    quote:

Orijinalden alıntı: commentators

Emeğiniz için çok teşekkürler.Ben de bu optamanın FULL HD modelini almaya niyetliyim .
    HD20 modeli. Sizce nasıl ?
  • Maşallah 5,5 yıl olmuş bu konuyu açalı.. Ürünü hala kullanıyorum lambası da bitmedi performansında da bir problem yok

http://www.optoma.eu/projectordetailshccs.aspx?ShowMenu=HE&PTypedb=Home%20Entertainment&PC=HD65%203D%20Upgrade

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.