Şimdi Ara

Opet yakıt kalitesizliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.047
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba dün uzun zaman sonra opetten mazot aldım. Opet bilinen bir marka olduğu icin de depoyu fullettim fakat normalde kara dumanı gectim kedi gibi calışan araba gaza bastığım anda aynadan baktığımda arka tarafım kara dumana gömülmüş oluyor ve cok sesli calışıyor sizdede böyle bir durum oluyor mu? yoksa benim aldığım istasyon kızartma yağımı satıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: cagatay_igci

Arkadaşlar merhaba dün uzun zaman sonra opetten mazot aldım. Opet bilinen bir marka olduğu icin de depoyu fullettim fakat normalde kara dumanı gectim kedi gibi calışan araba gaza bastığım anda aynadan baktığımda arka tarafım kara dumana gömülmüş oluyor ve cok sesli calışıyor sizdede böyle bir durum oluyor mu? yoksa benim aldığım istasyon kızartma yağımı satıyor

nerden aldın hocam hangi il
  • OPET'in mazotunun motoru sesli çalıştırdığı zaten biliniyor.Fakat menzili yüksek.
    Bahsettiğin sorunlarla karşılaşmadım hiç.

Uzun zaman sonra kaliteli yakıt aldığın için , motorda filtredeki egzozdaki kiri pisi yağı atmış olabilir alet
  • quote:

Orijinalden alıntı: m_b_68

quote:

Orijinalden alıntı: cagatay_igci

Arkadaşlar merhaba dün uzun zaman sonra opetten mazot aldım. Opet bilinen bir marka olduğu icin de depoyu fullettim fakat normalde kara dumanı gectim kedi gibi calışan araba gaza bastığım anda aynadan baktığımda arka tarafım kara dumana gömülmüş oluyor ve cok sesli calışıyor sizdede böyle bir durum oluyor mu? yoksa benim aldığım istasyon kızartma yağımı satıyor

nerden aldın hocam hangi il

Gemlik'ten Bursaya giderken yol üstünde
  • aldıgınız yeri değiştirin yada aracınıza baktırn.opet ten başka hicbi yerden almam.hic bi sorun yok.
  • Opet opet deyip duruyolardi gittim benzin aldim araba 1 hafta kendine gelemedi. Calismamaya basladi calisincada sarsintili calismaya basladi. Bi daha opete girmem. Shell'e devam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • opet'ten uzak durun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi archerman11 -- 24 Mart 2016; 13:53:24 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Temsa Prestij Yakıt Tüketimi
    13 yıl önce açıldı
    ---CRUZE YAKIT TÜKETİMİ---
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bende öyle abartanlardan gaza geldim, Ankara Konya yolunda en işlek opet istasyonun'dan aldım, çıktığım rampadan çıkamaz oldum. 5.vitese geçtiğim hafif rampada resmen 4e düştüm ama ona rağmen hızlanma olmadı...

Hadi opet değil istasyon deyin, en işlek hiç boş kalmayan bir istasyon.. (Gökkuşağı Mh. de)
  • Benzinine birşey diyemem ama dizelini zorda kalmazsam asla almam opetin.Hem aracı hantallaştırıyor hemde daha sesli çalışıyor.
  • Opet'ten benzini 3-4 yıl, aygaz lpg'sini 2 yıl kadar kullandım. Hiç sorun yaşamadım.
    Dizelini kısa bir süre kullandım, Shell'e göre daha gürültülü geldiği için mazotu Shell'den alıyorum. Ama Opet'in mazotuna da kötü diyemem, ses dışında bir sorun yaşamadım.

Genelde istasyon kontrollerine dikkat ediyorlar. Şikayet ettiğimde işlem yapıp istasyon hakkında, geri dönüş yapıyorlar.
    Eğer sürekli aldığınız yerse Opet merkeze bildirin, ilgileniyorlar.
  • Shell nitro,bp ultimate dururken opet bana itici geliyor,shell nitro tavsiye ederim.

• Opet lineada enjektorleri bozmuştu. Ben alpet torojet tavsiye ederim Eskişehir yolu toki yapracika giderken sağda %15 indirimle satiliyor

• alpet torojet kullanıyorum çok memnunum
  • Opette hile oluyorsa diğerlerinde daha çok oluyordur emin olun.ayrıca performans ve ses konusuna da katılmıyorum tamamen psikolojik olduğunu düşünüyorum.shell iyi gider opet gitmez bağırır mantığı algı meselesine dönüşmüş benim fikrim net bu konuda.defalarca test ettim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Opetin gazı (mogaz,Aygaz) iyidir motorin ve benzinde shell açık ara iyidir.

• quote:

Orijinalden alıntı: hsngencer

aldıgınız yeri değiştirin yada aracınıza baktırn.opet ten başka hicbi yerden almam.hic bi sorun yok.

Bugün depom bitti ve depoyu shell'den doldurdum arabam eski sağlıklı sessiz dumansız günlerine tekrar döndü yani aracımda her hangi sorun yok bir daha mazotum tam önünde bitsede almam

• zotacing kullanıcısına yanıt
    Bu kadar nasıl farkeder imkansız. 1 litre opet benzini 1.5 litre shell benzini mi ediyor yani

• Benzinde en az menzili opet yapiyor. Total ve shellde daha uzun yol kat ediyorum. ( Guzergahim standart )

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • herkes bişey soyluyor.kimisi shell daha az menzil yapıyor diyor kimisi daha cok.
  • Son 10 yıldır Opet'ten başka hiçbir istasyondan yakıt almadım desem yalan olmaz

Ne benzinli aracımda, ne de dizel aracımda tek bir sorun yaşamadım. Opetten şaşmam.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.