Herkese iyi aksamlar arkadaslar Persembe gunu istanbuldan karsa uzun bir yolculuk yaptim yolda sik sik mola verdim ve verdigim molalarin cogunda opet istasyonlarinda mola verdim İstasyondaki calisan personelin guler yuzlulugunden tutun temizlige kadar ozellikle vc temizliginde on uzerinden on veriyorum En son gecen hafta karsa da opet acilmis bugun bir ugradim depoyu fulledim vc ugradim bal dok yala o derece temiz yani En pis olan ise petrol ofisi pislik icinde o derece yani Bundan sonra uzun yolda opeti tek geciyorum
Katiliyorum bende opeti tek gecerim
opetler bu dedıklerınızle unlu zaten
Hakikaten çok temiz lavaboları.
Boşuna yıllardır sadece opetten almıyorum yakıtı
Tuvalet lazımsa Opet..
bir kez yolda b pet girdik annem bu nasıl opet tuvalet berbat dedi bende burası opet değil dedim başladık gülmeye
İstasyondan istasyona göre değişir. Mesela Shell istasyonların WC' leri genelde temiz olur ama ben geçen Adana otobanındaki Shell istasyonunun lavabosunu kullanamadım geri çıktım. Çok kötüydü.
@demon
Opette istasyondan istasyona değişme durumu yok, hepsi aynı şekilde temiz..
en berbat olanı petrol ofisi berbat ötesi ya sivas suşehrinde shell uğradım oranın v.c çok güzeldi
alışveriş ve tuvalet için hep ve yakıt için de kampanya harici durumlarda hep opeti tercih ediyorum...
quote:
Orijinalden alıntı: JasoNBuraK
Tuvalet lazımsa Opet..
geri kalan herşey için shell
ama mazotu benim arabaya hiç yaramıyor opetten mazot alınca en az 50 km az yol yapıyorum biraz ince galiba çok yanıyor mazot kalitesi olarakda totali tek geçiyorum
Abi iyi tamam doğrudur da, "tuvalete bal dök yala" nasıl bir betimlemedir ya.
quote:
Orijinalden alıntı: ALAK_
çok güzel yani çok temiz anlamına geliyor petrol ofisi yada b betin vc girip sonra opetin v.c girdiğin zaman anlıyorsun kaliteyi
uzun yolda yakıtta total alışveriş ve wc de opet
quote:
Orijinalden alıntı: sinoplu2009
uzun yolda yakıtta total alışveriş ve wc de opet
hocam tam içimi okudun ya +1905 bazen shellden de mazot alıyorum ama totalin yerini tutmuyor birkerede lukoilden alcam çok met ettiler valla deniycem
Opet tartışmasız en iyisi bu konuda ama geçen ay Çanakkale'ye gittim, Tekirdağ-Malkara arasındaki bir Opet'e girdiğimde orası çok kötüydü, halbuki özellikle Opet'e saklamıştık işimizi (!) Aradan çıkıyor çürük elmalar.
quote:
Orijinalden alıntı: cihanair
quote:
Orijinalden alıntı: ALAK_
çok güzel yani çok temiz anlamına geliyor petrol ofisi yada b betin vc girip sonra opetin v.c girdiğin zaman anlıyorsun kaliteyi
Biz genede oraya dökmeyelim hocam başka yere dökelim nolur nolmaz