Şimdi Ara

OPEL VECTRA C 2.2 DTI GENEL BİLGİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
42.471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar vectra 2.2 dti kullananlar binenler araştıranlar lütfen kısaca + ve - yönlerini belirtebilir mi? C kasada 2.2 dti triptronik düşünüyorum 1.9 cdti düşünmüyorum arkadaşlar 2.2dti c kasa performans, kalite, konfor ,bakım , yakıt ??? lütfen yardım..Kısaca bilgiler...Teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yamsuq -- 31 Ekim 2010; 0:07:24 >

• Konuyu yukarı çekelim bari. Ben de merak ederdim bu araçları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi webbie -- 31 Ekim 2010; 0:02:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: webbie

Konuyu yukarı çekelim bari. Ben de merak ederdim bu araçları.
    kusura bakmayın yazımı düzelttim yorumlarınızı bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: yamsuq

kusura bakmayın yazımı düzelttim yorumlarınızı bekliyorum

Alıntıları Göster
    motorun sıkıntılı oldugunu ve 1.9tdi ın ona gore daha masrafsız oldugunu biliorum bunuda opeldeki ustam solemişti ama kesin bir bilgim yok benim weya yakın cevremde 2.2tdi kullanan yoktu cunku
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetyusuf

motorun sıkıntılı oldugunu ve 1.9tdi ın ona gore daha masrafsız oldugunu biliorum bunuda opeldeki ustam solemişti ama kesin bir bilgim yok benim weya yakın cevremde 2.2tdi kullanan yoktu cunku

Alıntıları Göster
    1.9cdti ler daha iyi her açıdan ancak o kadar gücüm yok merakım tamamen 2.2DTI ler..
  • quote:

1.9cdti ler daha iyi her açıdan ancak o kadar gücüm yok merakım tamamen 2.2DTI ler..

Alıntıları Göster
    eski teknolojiye sahip bir motoru var.
    Vergisinin yanında yakıt olarak ta pek te az yaktığı söylenemez.Performans ta ortalama denilebilir..
    Bence hiç bulaşmayın..
  • quote:

Orijinalden alıntı: bianconera

eski teknolojiye sahip bir motoru var.
    Vergisinin yanında yakıt olarak ta pek te az yaktığı söylenemez.Performans ta ortalama denilebilir..
    Bence hiç bulaşmayın..

Alıntıları Göster
    2 3 satıcının söylediğine göre km de 23 24 kuruş (şehir içi istanbul ) bu değerler doğrumudur .25 kuruş benim için ideal bi rakam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fiat Marea 1.6 Hakkında
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

2 3 satıcının söylediğine göre km de 23 24 kuruş (şehir içi istanbul ) bu değerler doğrumudur .25 kuruş benim için ideal bi rakam

Alıntıları Göster
    Aşağıdaki linkte bu araçla ilgili bir test ve bazı bilgiler var. Umarım işinize yarar...

http://www.buask.net/arabalar/opel-vectra-22i-elegance-aracin-genel-ozellikleri.html

• quote:

Orijinalden alıntı: webbie

Aşağıdaki linkte bu araçla ilgili bir test ve bazı bilgiler var. Umarım işinize yarar...

http://www.buask.net/arabalar/opel-vectra-22i-elegance-aracin-genel-ozellikleri.html

Alıntıları Göster
    Donanım olarak bilgi sahibi oldum sayılır link için teşekkürler ... Paylaşımlarınızı bekliyoruz..

• quote:

Donanım olarak bilgi sahibi oldum sayılır link için teşekkürler ... Paylaşımlarınızı bekliyoruz..

Alıntıları Göster
    6,5 sene vectra C 1,6 kullandım. 2.2 DTI hiç tutulmayan bir dizel. Aşağı yukarı benzinli fiyatına gidiyor. Eski teknoloji ve performansı ve gücü hacmine göre vasat. Masraf açabilir mi bilmiyorum. Ama ben olsam uzak dururdum. Alınacaksa 1.9 cdti alınmalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakkinenk

6,5 sene vectra C 1,6 kullandım. 2.2 DTI hiç tutulmayan bir dizel. Aşağı yukarı benzinli fiyatına gidiyor. Eski teknoloji ve performansı ve gücü hacmine göre vasat. Masraf açabilir mi bilmiyorum. Ama ben olsam uzak dururdum. Alınacaksa 1.9 cdti alınmalı.

Alıntıları Göster
    İlla dizel olacaksa 1.9 CDTi iyi olur ama daha pahalı olur. 2.2DTI baktığınıza göre 2.0 lt üzeri motorun vergisi sorun değil galiba, ki zaten o ve benzeri Vectra'lar bu sebeple tutulmuyor ve fiyatları nispeten uygun. Benzinli 2.2 (147hp) düşünmez misiniz? Hatta GTS olsa?

• quote:

Orijinalden alıntı: olivier_kahm

İlla dizel olacaksa 1.9 CDTi iyi olur ama daha pahalı olur. 2.2DTI baktığınıza göre 2.0 lt üzeri motorun vergisi sorun değil galiba, ki zaten o ve benzeri Vectra'lar bu sebeple tutulmuyor ve fiyatları nispeten uygun. Benzinli 2.2 (147hp) düşünmez misiniz? Hatta GTS olsa?

Alıntıları Göster
    2.2 nin dizel sesi çok kötü kamyon gibi ses var ona göre..

• quote:

Orijinalden alıntı: gooogle96

Alıntıları Göster
    vergi sorun değil,benzinlide istanbulda bizi yer bitirir (LPG istanbulda dert park açısından,kapalı otoparkta sürekli araçlarım),1.9cdti pahalı mecbur 2.2 dti bakıyoruz dışarıdaki sesi çok dert değil yalıtım nasıl ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gooogle96

+1..çok itici sesi..
  • quote:

vergi sorun değil,benzinlide istanbulda bizi yer bitirir (LPG istanbulda dert park açısından,kapalı otoparkta sürekli araçlarım),1.9cdti pahalı mecbur 2.2 dti bakıyoruz dışarıdaki sesi çok dert değil yalıtım nasıl ?

İlla ki dizel olacaksa 2004~2006 Mondeo TDCi (2.0L CommonRail, 130hp, 330Nm) bakabilirsiniz, muhtemelen Trend donanımlı olur. Vectra'ya göre donanımı azdır, ama yakıt tüketimi ve vergisi düşüktür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: olivier_kahm

quote:

İlla ki dizel olacaksa 2004~2006 Mondeo TDCi (2.0L CommonRail, 130hp, 330Nm) bakabilirsiniz, muhtemelen Trend donanımlı olur. Vectra'ya göre donanımı azdır, ama yakıt tüketimi ve vergisi düşüktür.

Alıntıları Göster
    araç hakkında bilgim var bizde vardı kısa bir süre 1 sene kullandık araç iyidir sen milletin dediğine bakma motoruda sorunsuzdur zaten son nesil ısuzu motorlu vectralardır.. bu seriden sonra fiatın 1.9 dizel motoru kullanılmışdır meşhur 1.9 jtd motoru opelde 1.9cdti diye geçer.. 2.2 dti a dönersek araç ağzına kadar doludur en azından bizimki öyleydi sunroof deri döşeme ısıtmalı koltuklar elektrikli koltuklar digitila klima yağmur sensörü far sensörü 10 airbag v.b
    araç salon tipi lüks konforlu bir araçdır.. peki böyle arabaneden tutmuyor tutmuyor çünkü motoru fazla yakmakda bir depoyla ortalama 600-700 arası anca gidersin.. yani benzinli versiyonundan tek farkı dizelden elde ediceğin kardır.. üst devirlerde otobanda araba kaptırırsa sol şeridi kapatır kolay kolayda kkimse yetişemez 2.2 cc nin farkını otobanda fazlasıyla hissediyorsun ama şehir içinde motor çok hantal kalıyor o kasaya.. yani lüks konfor istiyorsan ve fazla bir ekonomi derdin yoksa alınmıycak araba değildir ağzına kadar dolu bir araçdır.. ama gerçek ekonomi 1.9 cdti larda tabiki.. birde şuda var bu tür araçlardan fazla bir ekonomi beklemekde yanlış salon tipi araçlar bunlar ticari değil ufak şehir içi minik ekonomi için üretilen tarzda araçlar değil yani bu tip bri araç alıyorsanız ekonomiyi de ikinci plana atıcaksınız önceliğiniz lüks konfor rahatlık olucak..

• quote:

Orijinalden alıntı: darkmoon34

araç hakkında bilgim var bizde vardı kısa bir süre 1 sene kullandık araç iyidir sen milletin dediğine bakma motoruda sorunsuzdur zaten son nesil ısuzu motorlu vectralardır.. bu seriden sonra fiatın 1.9 dizel motoru kullanılmışdır meşhur 1.9 jtd motoru opelde 1.9cdti diye geçer.. 2.2 dti a dönersek araç ağzına kadar doludur en azından bizimki öyleydi sunroof deri döşeme ısıtmalı koltuklar elektrikli koltuklar digitila klima yağmur sensörü far sensörü 10 airbag v.b
    araç salon tipi lüks konforlu bir araçdır.. peki böyle arabaneden tutmuyor tutmuyor çünkü motoru fazla yakmakda bir depoyla ortalama 600-700 arası anca gidersin.. yani benzinli versiyonundan tek farkı dizelden elde ediceğin kardır.. üst devirlerde otobanda araba kaptırırsa sol şeridi kapatır kolay kolayda kkimse yetişemez 2.2 cc nin farkını otobanda fazlasıyla hissediyorsun ama şehir içinde motor çok hantal kalıyor o kasaya.. yani lüks konfor istiyorsan ve fazla bir ekonomi derdin yoksa alınmıycak araba değildir ağzına kadar dolu bir araçdır.. ama gerçek ekonomi 1.9 cdti larda tabiki.. birde şuda var bu tür araçlardan fazla bir ekonomi beklemekde yanlış salon tipi araçlar bunlar ticari değil ufak şehir içi minik ekonomi için üretilen tarzda araçlar değil yani bu tip bri araç alıyorsanız ekonomiyi de ikinci plana atıcaksınız önceliğiniz lüks konfor rahatlık olucak..

Alıntıları Göster
    hocam o araca 2 yılda fazladan ödeyeceğiniz vergiyi borçlanıni 1.9 cdtı alın

• quote:

Orijinalden alıntı: Doğan.

Alıntıları Göster
    biraz geç bir cevap ama arkadasım aldı 80 binde 2003 model 22500 e 6 milyar masraf yaptı sanzıman bi ara 2-5 çalışıyodu 2 kere turbo degisti su an servisten cıktı ve servisin dedigi biz bu arabayı yapamıyoruz sorunuda 140 ı araba geçmiyor.

Kanaatim araba o kasaya gore rahat degil
    çok yakıyo
    öyle bir motor sesi varki zannedersin traktör çalışıyor
    motoruna bisey diyemem ama mekanik ve elektronik olarak sıfır kocaman bi SIFIR

• quote:

Arkadaşlar vectra 2.2 dti kullananlar binenler araştıranlar lütfen kısaca + ve - yönlerini belirtebilir mi? C kasada 2.2 dti triptronik düşünüyorum 1.9 cdti düşünmüyorum arkadaşlar 2.2dti c kasa performans, kalite, konfor ,bakım , yakıt ??? lütfen yardım..Kısaca bilgiler...Teşekkürler..

arabam.com'a girin anasayfada test var orda olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: banchi_doğan

Bildiğim kadarıyla 2.2'lerin vergisi ile 1.9'ların aynı. 2.2'ler istisnadan yararlanıp bir alt kademeden vergi ödüyorlar (MTV'si kasko değerinin %5'nden fazla olduğu için) Tabii yine ince hesap yapmak gerek :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.