Şimdi Ara

OPEL VECTRA C 2.2 DTI GENEL BİLGİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
42.473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • dti yerine cdti motoru öneririm hem daha performanslı hemde yakıtta cimri
  • Arkadaşlar merhaba konu tarihi eski ama gördüm ki kulaktan dolma bilgiye dayalı olarak konu ilerlemiş.

2.2dti kullanıcısıyım. Bu araçların kesinlikle hakkı yeniyor.

Comfort düz vites modelini kullanıyorum. Memnunum. Yakıt olarak şehir içi sıkışık trafikte bile 7 lt civarı yakıyor.
    Vergisi yaşı ve alt dilime düşmesi ile makul seviyede.

Araç 2 versiyon ile satılmıştır
    Comfort ve elegance
    Comfort ta bile 8 hava yastığı, klima, yağmur sensörü, hız sabitleyici mevcut.
    Elegance donanımsal ise yok yok. Ne ararsan var o yüzden saymıyorum.

Aracın çalışması dışarıdan gürültülü fakat iç mekanda gürültüyü hissetmiyorsunuz, rahatsız etmiyor.

Düz vites için genel olarak donanım daha az olduğu için çok büyük sıkıntılar çıkarmıyor.

Otomatik şanzıman ( hangi marka ve modeli seçerseniz) bu şansınıza bağlı olarak değişir. Kimi 2 ayda problem yaşar kimi sıkıntısız kullanır.

Bu araçların tek kronik sıkıntısı mazot pompasıdır. Yenisi çok pahalı. Yaklaşık 2500 dolar civarı. Ama iyi bir çıkma ile sorun çözülüyor.

İyi bir usta bakımlarını yapmalı, bu araçların dilinden herkes anlamıyor, yapacağım derken daha çok bozuyorlar.

Tavsiyem temiz ve mazot pompası revize edilmiş bir aracı gönül rahatlığı ile alıp kullanabilirsiniz.

Parasını sonuna kadar hak ediyor. Yok tutuş, konfor mükemmel.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 2.2 dizeli 1.9 ile kıyaslanamaz bile. Her ikisini de kullandım. 2.2'lerin hacmine aldanma, 1.9 dizeller daha yeni, daha güçlü, daha ekonomik ve daha masrafsız. Zaten 2.2'leri tüm dünya'da tutulmadı ve beğenilmedi, makyaj'da hemen motorunu yenilediler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bethesta

2.2 dizeli 1.9 ile kıyaslanamaz bile. Her ikisini de kullandım. 2.2'lerin hacmine aldanma, 1.9 dizeller daha yeni, daha güçlü, daha ekonomik ve daha masrafsız. Zaten 2.2'leri tüm dünya'da tutulmadı ve beğenilmedi, makyaj'da hemen motorunu yenilediler.
    masrafsız konusuna katılmıyorum. 2.2 litre isuzu motoru 1.9 fiat motoru kıyas bile kabul etmez..Diğer konularda hak veririm..
  • quote:

Orijinalden alıntı: bianconera

masrafsız konusuna katılmıyorum. 2.2 litre isuzu motoru 1.9 fiat motoru kıyas bile kabul etmez..Diğer konularda hak veririm..

Alıntıları Göster
    hocam lütfen
  • oozgur16 kullanıcısına yanıt
  • 2.2 olanlarda common rail yok yanlışsam düzeltin. 1.9 cdti aramalısın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zafira 2.2 kullanıcisı olarak yakıt tüketimi resmini paylaşıyorum işinize yarayabilir  OPEL VECTRA C 2.2 DTI GENEL BİLGİ

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.