Şimdi Ara

Opel Corsa C 1.7 Dti Büyük Turbo Uygulaması..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
21.902
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Girdik bi işe bakalım Allah utandırmasın (:

Bu araç 2003 1.7 Turbo Dizel Corsa C Stoc 75 Hp 150 - 160 Nm Boost Pressure: 0.8 Cont..

Daha önce kendi turbosunu modifiye edip 1.6 bar Cont.. basıcak şekilde chiple besleyip 135 Hp ve 285 Nm almıştık..

Yetmedi :D

daha fazla turbo basıncı lazım..Bu taktığımız turbo GT25..

Amaç en az 2.0 bar Cont..

Gelişmeleri burda yayınlarım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChipTuning Uzmanı -- 11 Ocak 2008; 22:15:12 >

• işiniz zor gibi kolay gelsin emeklerinizin karşılığını alırsınız umarım....
  • Sağolasın..
  • kolay gelsin ilk önce. Sadece salyangoz mu değişiyor? Yoksa başka değişen parçalar var mı?
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lee-on! -- 7 Ocak 2015; 18:21:14 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: FaBeRgE

kolay gelsin ilk önce. Sadece salyangoz mu değişiyor? Yoksa başka değişen parçalar var mı?

Bu turbo bambaşka manifolduyla beraber..

Ama sanırım yanlış bir turbo seçimi yapıldı istediğimiz randımanı alamadık..Bilyalı turbo ile değiştirilecek..
  • quote:

Orjinalden alıntı: ***blood***

Birşey soracaktım orijinal turboda nasıl 1.6 bar 135hp aldınız acaba merak ettim de araç çok kasılmadı sonuçta dizel bir araç birde orijinal turboda basınç değişikliğini nasıl yapıyorsunuz direkt beyinden mi?

Merakle bekliyoruz, aşırı beslemeli araçları çok seviyorum nedense son olarak kaç hp bekliyorsunuz araçtan?

İlk önce basınç kontrolünü devreden çıkartıyoruz..Turboyu tam kapasite çalıştırıyoruz..Ondan sonra kompresör pervanesinin çapını genişleterek kapasitesini arttırıyoruz..Pervaneyi genişlettikçe hafifletmek gerekiyor..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kolay gelsin. Gelişmeleri ayrıntılarıyla bekliyoruz. :)
  • Bu araç sizin mi?(Modifiyem de de aynısı var da.Bide en son alınan gücü merak ettim.)
    O arabanın içine binmeyi gerçekten isterim...
  • en son görülen güç 147 Hp 325 Nm

Evet araba bizim..
  • quote:

Orjinalden alıntı: ChipTuning Uzmanı

en son görülen güç 147 Hp 325 Nm

Evet araba bizim..

0-100'ü ve son hızı hakkında birşey söyleyebilir misiniz?
  • http://www.youtube.com/watch?v=DMdX066cDHM

bu vidyo o arabanın..

Ama çekildiği zaman araç 130 hp 280 Nm gibi değerlerdeydi..

birde arkadaş özensiz çekmiş..Daha güncel ve güzel videolar çekeceğiz..
  • 0-100 arası kaç sn ye düştü son hıza ulaşmada ve yakıt tüketiminde ne gibi farklar var?
  • quote:

Orjinalden alıntı: HarryBlade

0-100 arası kaç sn ye düştü son hıza ulaşmada ve yakıt tüketiminde ne gibi farklar var?

0-100 7-8 saniye gibi ama zemin durumu ve lastik durumuna göre değişiyor..Çok patinaj çektiğinden bir ölçüm diğerini tutmuyor..

Yakıt tüketimi ekonomik kullanımda 11 ykrş a kadar düşüyor ama basarsak 25 ykrş bile yakabilir..
  • bu corsa manyax bi araba yaa caddy i köpek gbi kovalıyor mükkemmel bi araç
    2.0 bar dikkat biyal kolunu eymeyin blok çatlatmayın gelişmlerini bekliyoruz
  • işiniz zor ve uzuna benziyor inşalah düzgünce istediklerinizi yapabilip bitirirsiniz işinizi
  • benim aracımda dizel ve chip uygulaması vs. mecvut ama bu beni kesmiyor artık bu tarz bir işlemin maliyeti ve bana eksileri neler olabilir acaba. Özellikle motor ömrü konusunda
  • Hızlanması gerçekten müthiş.Bu tür modifikasyonların yaklaşık maliyetleri ne kadar?
  • Soruma cvp alamadım ama başka bir soruyla geldim Basınç kontrolunu devre dışını bırakmak yeterli mi yoksa bunun yanında extra bir işlem uygulanıyor mu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: FaBeRgE

benim aracımda dizel ve chip uygulaması vs. mecvut ama bu beni kesmiyor artık bu tarz bir işlemin maliyeti ve bana eksileri neler olabilir acaba. Özellikle motor ömrü konusunda

senin turbondan daha gelişmiş bir turbo bulamazsın..yani ne takarsan tak o performansı vermez..sen mevcut turboyu 3-4 mm genişlettirip daha agresif bir chiple altlarıda box la doldurarak dumanlı dumanlı 170 hp 350 nm alabilirsin..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.